5 Gün Sürdürdüğü Hayatta Kalma Mücadelesini Kaybetti

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2019 - 09:55, Güncelleme: 25.01.2019 - 09:55
 

5 Gün Sürdürdüğü Hayatta Kalma Mücadelesini Kaybetti

Manisa’da 5 gün boyunca Nif Çayı kenarındaki bataklıkta mahsur kalan inek için herhangi bir kurtarma çalışması başlatılmayınca, günlerce bataklıkta mahsur kaldığı için ayaklarını hissedemez hale gelen zavallı hayvanın Nif Çayı sularına kapılarak gözlerden kaybolduğu öğrenildi.
-Haber; Caner KILIÇ Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde, Aşağı Çobanisa Mahallesi’nde yaşayan Nihat Cinal isimli vatandaşa ait bir inek Nif Çayı kenarındaki bataklıkta mahsur kaldı. İnek, 5 gün bataklıkta hayatta kalma mücadelesi verdi. İneğin kurtarılması gerektiği konusunu haberimizde duyurmamıza rağmen herhangi bir kurtarma çalışması olmayınca, yağan sağanak yağmur sonrası o inekten acı haber geldi.   Manisa’da yeniden etkisini gösteren sağanak yağışlardan dolayı, ineğin biran önce bulunduğu yerden çıkarılmasını isteyen Nihat Cinal, ‘Bu gece kurtarılmazsa ölecek’ sözleriyle ilgili makamlara seslenmişti. Ancak edinilen son bilgilere göre, günlerce bataklıkta mahsur kaldığı için ayaklarını hissedemez hale gelen zavallı hayvanın Nif Çayı sularına kapılarak gözlerden kaybolduğu öğrenildi.   İneğin Sahibi Cinal; “İneğimiz 5 gün önce burada mahsur kaldı. İtfaiye geldi ama bataklıktan dolayı ineğe yanaşamayacaklarını söylediler ve geri gittiler. Biz de ne yapacağımızı bilmiyorduk. Kendi çabalarımızla kurtarmak istedik ama başarılı olmadık. ”dedi. Çevredeki vatandaşlar da bir hayvanın canının bu kadar değersiz olmaması gerektiğini söyleyerek ilgili makamlara sitem etti ve “Bu ayıp bize yeter” dedi.Çaresiz hayvanın kurtarılmayı beklediğini işte böyle duyurmuştuk.
Manisa’da 5 gün boyunca Nif Çayı kenarındaki bataklıkta mahsur kalan inek için herhangi bir kurtarma çalışması başlatılmayınca, günlerce bataklıkta mahsur kaldığı için ayaklarını hissedemez hale gelen zavallı hayvanın Nif Çayı sularına kapılarak gözlerden kaybolduğu öğrenildi.
-Haber; Caner KILIÇ
Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde, Aşağı Çobanisa Mahallesi’nde yaşayan Nihat Cinal isimli vatandaşa ait bir inek Nif Çayı kenarındaki bataklıkta mahsur kaldı. İnek, 5 gün bataklıkta hayatta kalma mücadelesi verdi. İneğin kurtarılması gerektiği konusunu haberimizde duyurmamıza rağmen herhangi bir kurtarma çalışması olmayınca, yağan sağanak yağmur sonrası o inekten acı haber geldi.
 
Manisa’da yeniden etkisini gösteren sağanak yağışlardan dolayı, ineğin biran önce bulunduğu yerden çıkarılmasını isteyen Nihat Cinal, ‘Bu gece kurtarılmazsa ölecek’ sözleriyle ilgili makamlara seslenmişti. Ancak edinilen son bilgilere göre, günlerce bataklıkta mahsur kaldığı için ayaklarını hissedemez hale gelen zavallı hayvanın Nif Çayı sularına kapılarak gözlerden kaybolduğu öğrenildi.
 
İneğin Sahibi Cinal; “İneğimiz 5 gün önce burada mahsur kaldı. İtfaiye geldi ama bataklıktan dolayı ineğe yanaşamayacaklarını söylediler ve geri gittiler. Biz de ne yapacağımızı bilmiyorduk. Kendi çabalarımızla kurtarmak istedik ama başarılı olmadık. ”dedi. Çevredeki vatandaşlar da bir hayvanın canının bu kadar değersiz olmaması gerektiğini söyleyerek ilgili makamlara sitem etti ve “Bu ayıp bize yeter” dedi.Çaresiz hayvanın kurtarılmayı beklediğini işte böyle duyurmuştuk.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.