8 AYDIR KAYIP KARDEŞİNİ ARIYOR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.12.2017 - 08:45, Güncelleme: 08.12.2017 - 08:45
 

8 AYDIR KAYIP KARDEŞİNİ ARIYOR

Kardeşi Mustafa Er'den yaklaşık 8 aydır haber alamayan ağabey Mehmet Ali Er, onu her yerde arıyor. 
Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde yaşayan 48 yaşındaki Mustafa Er, 24 Mayıs 2017'den beri kayıp olarak aranıyor. Akli dengesi yerinde olmadığı belirtilen Mustafa Er’den yaklaşık 8 aydır haber alamayan ağabey Mehmet Ali Er ise, köy köy, mahalle mahalle dolaşarak her yerde kardeşini arıyor. “KARDEŞİM ÇOCUK RUHLUDUR ZARARSIZDIR” Gazetemiz Denge’ye konuşan ağabey Mehmet Ali Er "Kardeşimden yaklaşık 8 aydır haber alamıyoruz. Kardeşim 48 yaşında. Aylardır ne ölüsüne ne dirisine ulaşabildik. Her gün köy köy, mahalle mahalle geziyorum ama bulamıyorum. Kardeşim çocuk ruhludur, zararsızdır. En son Salihli ilçesinde görüldüğünü öğrendik. Her hafta oraya gidip, haftalarca kalıyorum, arıyorum, yine de bulamıyorum. Ne olur yardımcı olun; bulayım kardeşimi artık. Annemiz babamız vefat etti. Bizden başka kimsesi yok.”dedi.  “YAŞAYIP YAŞAMADIĞINI BİLMEK İSTİYORUM” Kardeşinin kaybolmadan önce kimliği belirsiz kişiler tarafından dövüldüğü duyumları aldığını söyleyen ağabey Mehmet Ali Er, bu yüzden kardeşinin korkup ilçeyi terk etmiş olabileceğini belirtti. Ağabey Er; “Neden eve dönmüyor bilmiyorum ama bildiğim tek şey var; kaybolmadan önce kardeşimi birilerinin dövdüğünü duydum. Kendisine de defalarca sordum, kimin dövdüğünü. Bana üç farklı şey söyledi, bu yüzden kimin neden dövdüğüne dair bir bağlantı kuramadım. Zannediyorum ki yaşıyor olsa bile dövdükleri için korkmuş olabilir. Bu yüzden ortada yok, bu yüzden Kırkağaç’a dönmüyor. Çünkü bizimle hiçbir sorunu yoktu. Ben sadece onun yaşayıp yaşamadığını bilmek istiyorum. Kardeşimi arayıp bulayım derken ailemden kopma aşamasına geldim. Her gün yollardayım onu arıyorum. Kış aylarına girdik. Kardeşim kendisine bakacak durumda değildir. Sokaklarda kalır diye korkuyorum. Zaten iki defa duyum aldım, Salihli’de hastanenin önünde yattığını söylediler. Her söylediklerinde kalkıp gittim ama yok.  Aylardır onu arıyorum ama maddi gücüm de kalmadı. Ne olur kardeşimi gören duyan en yakın emniyet birimine haber versin. " diye konuştu. Öte yandan, Kırkağaç'ta tanınan ve sevilen bir isim olan Mustafa Er'in, ilçe dışında olma ihtimalinin yüksek olduğu düşünülüyor.
Kardeşi Mustafa Er'den yaklaşık 8 aydır haber alamayan ağabey Mehmet Ali Er, onu her yerde arıyor. 

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde yaşayan 48 yaşındaki Mustafa Er, 24 Mayıs 2017'den beri kayıp olarak aranıyor. Akli dengesi yerinde olmadığı belirtilen Mustafa Er’den yaklaşık 8 aydır haber alamayan ağabey Mehmet Ali Er ise, köy köy, mahalle mahalle dolaşarak her yerde kardeşini arıyor.

“KARDEŞİM ÇOCUK RUHLUDUR ZARARSIZDIR”

Gazetemiz Denge’ye konuşan ağabey Mehmet Ali Er "Kardeşimden yaklaşık 8 aydır haber alamıyoruz. Kardeşim 48 yaşında. Aylardır ne ölüsüne ne dirisine ulaşabildik. Her gün köy köy, mahalle mahalle geziyorum ama bulamıyorum. Kardeşim çocuk ruhludur, zararsızdır. En son Salihli ilçesinde görüldüğünü öğrendik. Her hafta oraya gidip, haftalarca kalıyorum, arıyorum, yine de bulamıyorum. Ne olur yardımcı olun; bulayım kardeşimi artık. Annemiz babamız vefat etti. Bizden başka kimsesi yok.”dedi. 

“YAŞAYIP YAŞAMADIĞINI BİLMEK İSTİYORUM”

Kardeşinin kaybolmadan önce kimliği belirsiz kişiler tarafından dövüldüğü duyumları aldığını söyleyen ağabey Mehmet Ali Er, bu yüzden kardeşinin korkup ilçeyi terk etmiş olabileceğini belirtti. Ağabey Er; “Neden eve dönmüyor bilmiyorum ama bildiğim tek şey var; kaybolmadan önce kardeşimi birilerinin dövdüğünü duydum. Kendisine de defalarca sordum, kimin dövdüğünü. Bana üç farklı şey söyledi, bu yüzden kimin neden dövdüğüne dair bir bağlantı kuramadım. Zannediyorum ki yaşıyor olsa bile dövdükleri için korkmuş olabilir. Bu yüzden ortada yok, bu yüzden Kırkağaç’a dönmüyor. Çünkü bizimle hiçbir sorunu yoktu. Ben sadece onun yaşayıp yaşamadığını bilmek istiyorum. Kardeşimi arayıp bulayım derken ailemden kopma aşamasına geldim. Her gün yollardayım onu arıyorum. Kış aylarına girdik. Kardeşim kendisine bakacak durumda değildir. Sokaklarda kalır diye korkuyorum. Zaten iki defa duyum aldım, Salihli’de hastanenin önünde yattığını söylediler. Her söylediklerinde kalkıp gittim ama yok.  Aylardır onu arıyorum ama maddi gücüm de kalmadı. Ne olur kardeşimi gören duyan en yakın emniyet birimine haber versin. " diye konuştu.

Öte yandan, Kırkağaç'ta tanınan ve sevilen bir isim olan Mustafa Er'in, ilçe dışında olma ihtimalinin yüksek olduğu düşünülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.