AĞIR TAŞITLAR SU BORULARINI PATLATTI

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2018 - 10:07, Güncelleme: 18.04.2018 - 10:07
 

AĞIR TAŞITLAR SU BORULARINI PATLATTI

Yunusemre ilçesi, Kayapınar Mahallesi, Emlakdere yolunda ağır yük taşıtlarının geçmesinden dolayı, içme suyu boruları patladı. Tazyikli su asfaltı patlattı, tonlarca su sokaklara aktı. Bazı evlerin bahçelerini su bastı.
HABER TURAN IŞIK Kayapınar Mahallesi içerisinden geçen özellikle ağır yük taşıtlarının kullandığı ve park ettiği Elmakdere yolu altından geçen su borusu patladı. Tonlarca su sokaklara, evlerin avlularına aktı. Mahalle içerisinden geçen OSB'ye ait içme suyu boruları, taşıtlar ağır basınca dayanamadı, pimaş borular patladı. Tazyikli su basıncından dolayı yoldaki asfalt kabardı, tonlarca su sokaklara aktı. OSB yetkilileri su patlağı sonrasında vanaları kapatarak suyun boşa akmasını engellediler. Daha sonra yol ortasında patlayan borular suların çekilmesinin ardından ortaya çıktı. MUHTAR EREN; ARTIK BİR ÇARE BULUNSUN Yol ortasında su borularının patladığını gösteren Kayapınar Mahalle Muhtarı Ferzende Eren, yaptığı açıklamada "Bu yol sürekli ağır yük taşıtları tarafından kullanılan yol, hatta yasak olmasına rağmen ağır yük taşıtları sürekli olarak burada park ediyor. İster istemez borular zarar görüyor. Zaten borular derinde değil, bir de tonajlı kamyonlar geçtiğinde borular patlıyor. Sokaklar su altında kaldı, bir çok evin avlusuna sular doldu. Burada zararı gören vatandaşlar oluyor, artık bir çare bulunmasını istiyoruz" sözlerine yer verdi.   
Yunusemre ilçesi, Kayapınar Mahallesi, Emlakdere yolunda ağır yük taşıtlarının geçmesinden dolayı, içme suyu boruları patladı. Tazyikli su asfaltı patlattı, tonlarca su sokaklara aktı. Bazı evlerin bahçelerini su bastı.

HABER
TURAN IŞIK
Kayapınar Mahallesi içerisinden geçen özellikle ağır yük taşıtlarının kullandığı ve park ettiği Elmakdere yolu altından geçen su borusu patladı. Tonlarca su sokaklara, evlerin avlularına aktı. Mahalle içerisinden geçen OSB'ye ait içme suyu boruları, taşıtlar ağır basınca dayanamadı, pimaş borular patladı. Tazyikli su basıncından dolayı yoldaki asfalt kabardı, tonlarca su sokaklara aktı. OSB yetkilileri su patlağı sonrasında vanaları kapatarak suyun boşa akmasını engellediler. Daha sonra yol ortasında patlayan borular suların çekilmesinin ardından ortaya çıktı.


MUHTAR EREN; ARTIK BİR ÇARE BULUNSUN
Yol ortasında su borularının patladığını gösteren Kayapınar Mahalle Muhtarı Ferzende Eren, yaptığı açıklamada "Bu yol sürekli ağır yük taşıtları tarafından kullanılan yol, hatta yasak olmasına rağmen ağır yük taşıtları sürekli olarak burada park ediyor. İster istemez borular zarar görüyor. Zaten borular derinde değil, bir de tonajlı kamyonlar geçtiğinde borular patlıyor. Sokaklar su altında kaldı, bir çok evin avlusuna sular doldu. Burada zararı gören vatandaşlar oluyor, artık bir çare bulunmasını istiyoruz" sözlerine yer verdi.
  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.