Akhisar Kendine Geldi

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.10.2016 - 09:11, Güncelleme: 25.10.2016 - 09:11
 

Akhisar Kendine Geldi

Spor Toto Süper Lig’de bu yıl istediği sonuçları alamayan ve topladığı 9 puan ile 11. Sırada yer alan Akhisar Belediyespor özlediği 3 puana Adanaspor maçında ulaştı.
Lig’de 7 haftadır galibiyet yüzü görmezken, 3.haftadan itibaren takımın başına geçen Tolunay Kafkas yönetiminde ise yeşil-siyahlılar gol atamazken aynı zamanda 3 puana hasret kalmıştı. Antalyaspor, Gençlerbirliği ve Trabzonspor ile berabere kalan galibiyet özlemini kendi sahasında Adanaspor karşısında kıran yeşil siyahlılarda yüzler gülüyor. Bu sezon suskun olan ve gol orucunu Adanaspor karşısında bozarak kendine gelen Hugo Rodallega Martınez takımına haftalar sonra 3 puanı kazandırdı ve oynanacak olan Nazilli Belediyespor maçı öncesi moral depolamış oldu.  
Spor Toto Süper Lig’de bu yıl istediği sonuçları alamayan ve topladığı 9 puan ile 11. Sırada yer alan Akhisar Belediyespor özlediği 3 puana Adanaspor maçında ulaştı.
Lig’de 7 haftadır galibiyet yüzü görmezken, 3.haftadan itibaren takımın başına geçen Tolunay Kafkas yönetiminde ise yeşil-siyahlılar gol atamazken aynı zamanda 3 puana hasret kalmıştı.
Antalyaspor, Gençlerbirliği ve Trabzonspor ile berabere kalan galibiyet özlemini kendi sahasında Adanaspor karşısında kıran yeşil siyahlılarda yüzler gülüyor. Bu sezon suskun olan ve gol orucunu Adanaspor karşısında bozarak kendine gelen Hugo Rodallega Martınez takımına haftalar sonra 3 puanı kazandırdı ve oynanacak olan Nazilli Belediyespor maçı öncesi moral depolamış oldu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.