ALTIN FİYATLARI CEP YAKINCA VATANDAŞ GRAMA YÖNLENDİ

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.07.2018 - 08:54, Güncelleme: 07.07.2018 - 08:54
 

ALTIN FİYATLARI CEP YAKINCA VATANDAŞ GRAMA YÖNLENDİ

Cep yakan altın fiyatları nedeniyle vatandaşın gözdesi yine gram altın oldu.
HABER ÖZLEM ŞAHİN Düğün sezonun başlamasıyla birlikte kuyumcularda hareketlilik arttı. Ancak, altın fiyatlarındaki yükselişin devam etmesi nedeniyle takı takacaklar, çeyrek altın yerine yine gram altına yöneldi. Çeyrek altının vatandaşa hala yüksek geldiğini belirtenkuyumcular, durumu müsait olmayan vatandaşlarının gram altına yöneldiğini söyledi. 1 GRAM ALTIN 168 TL Düğün, nişan ve sünnet merasimlerinin arttığı bu dönemde, insanların gram altına daha çok yönlendiğini ifade edenKuyumcu Fatih Balyan,  gram altının yatırım içinde çok iyi bir fırsat olduğuna dikkat çekti. Fatih Baylan, altın sektörü hakkında;  “Sektör olarak da beklediğimiz düğün sezonu açıldı. Yaz aylarında bu sektör hareketleniyor. Gram altına son yıllarda oldukça talep var. Talebin özellikle altın fiyatlarının yükselmesiyle çok alakası var. Altın fiyatının yükselmesinin sebeplerinden biride OHAL’dir. Yani, devlet nazarında yaşanan olaylar ekonomiyi etkiliyor. Gram altın maddi durumu düşük olan vatandaşlarımız tarafından talep görüyor. Veya kişinin, altın takacağı kişi çok yakını olmadığı için gram altın tercih ediyor.  1 Gram altının alışı şuanda 168 TL, satışı ise 180 TL’dir. Çeyrek altının alışı 298 satışı ise 308 TL’dir. 308 lira vermeyecek durumda olan vatandaşımız gram altın alıyor.” dedi. ALTIN HER ZAMAN EN İYİ YATIRIM Gram altının yatırım yapmak isteyenler için de iyi bir seçenek olduğunu vurgulayan Fatih Baylan, altın fiyatlarının daha da artabileceğini söyledi. Vatandaşlara altın almaları için çağrıda bulundu Baylan;“Yatırım açısından da gram altına talep çok oluyor.Geçmişte olduğu gibi şimdide, gelecek için en iyi yatırım, altındır. Gram, çeyrek yarım, tam altın hiç fark etmeksizin,  en iyi yatırım aracı altın. Altında da düşüş fazla beklemiyoruz. Bu seviyelerde gelir gider. Vatandaşın yerinde olsam altını tutarım. İlerisi daha da yüksek olur ” diye konuştu.  
Cep yakan altın fiyatları nedeniyle vatandaşın gözdesi yine gram altın oldu.
HABER
ÖZLEM ŞAHİN

Düğün sezonun başlamasıyla birlikte kuyumcularda hareketlilik arttı. Ancak, altın fiyatlarındaki yükselişin devam etmesi nedeniyle takı takacaklar, çeyrek altın yerine yine gram altına yöneldi. Çeyrek altının vatandaşa hala yüksek geldiğini belirtenkuyumcular, durumu müsait olmayan vatandaşlarının gram altına yöneldiğini söyledi.



1 GRAM ALTIN 168 TL
Düğün, nişan ve sünnet merasimlerinin arttığı bu dönemde, insanların gram altına daha çok yönlendiğini ifade edenKuyumcu Fatih Balyan,  gram altının yatırım içinde çok iyi bir fırsat olduğuna dikkat çekti. Fatih Baylan, altın sektörü hakkında;  “Sektör olarak da beklediğimiz düğün sezonu açıldı. Yaz aylarında bu sektör hareketleniyor. Gram altına son yıllarda oldukça talep var. Talebin özellikle altın fiyatlarının yükselmesiyle çok alakası var. Altın fiyatının yükselmesinin sebeplerinden biride OHAL’dir. Yani, devlet nazarında yaşanan olaylar ekonomiyi etkiliyor. Gram altın maddi durumu düşük olan vatandaşlarımız tarafından talep görüyor. Veya kişinin, altın takacağı kişi çok yakını olmadığı için gram altın tercih ediyor.  1 Gram altının alışı şuanda 168 TL, satışı ise 180 TL’dir. Çeyrek altının alışı 298 satışı ise 308 TL’dir. 308 lira vermeyecek durumda olan vatandaşımız gram altın alıyor.” dedi.



ALTIN HER ZAMAN EN İYİ YATIRIM
Gram altının yatırım yapmak isteyenler için de iyi bir seçenek olduğunu vurgulayan Fatih Baylan, altın fiyatlarının daha da artabileceğini söyledi. Vatandaşlara altın almaları için çağrıda bulundu Baylan;“Yatırım açısından da gram altına talep çok oluyor.Geçmişte olduğu gibi şimdide, gelecek için en iyi yatırım, altındır. Gram, çeyrek yarım, tam altın hiç fark etmeksizin,  en iyi yatırım aracı altın. Altında da düşüş fazla beklemiyoruz. Bu seviyelerde gelir gider. Vatandaşın yerinde olsam altını tutarım. İlerisi daha da yüksek olur ” diye konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.