ANNE İLE BEBEĞİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.07.2016 - 14:20, Güncelleme: 25.07.2016 - 14:20
 

ANNE İLE BEBEĞİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Göktaşlı Mahallesi Ulutepe caddesi üzerinde bulunan 150 yıllık çam ağacı, geçtiğimiz gece büyük bir gürültü ile yolun ortasına devrildi. Olay anında oradan geçmekte olan anne ile bebeği, ölümden döndü. Olay mahallinde park halinde bulunan araçlardan bir kaçı zarar gördü.
150 YILLIK ÇAM AĞACI YOLUN ORTASINA DEVRİLDİ Heybeti ile yıllardır ayakta duran Göktaşlı Mahallesi Ulutepe caddesi üzerinde bulunan 150 yıllık çam ağacı geçtiğimiz gece 22.00 sularında,  büyük bir gürültü ile yolun ortasına devrildi. Olay mahallinde park halinde bulunan araçlardan bir kaçı, zarar gördü. Yola devrilen çam ağacı nedeniyle, yol araç trafiğine kapandı. Ağacın devrilme anına tanık olan vatandaşlar;  “çam ağacı devrilirken bir kadın, küçük bebeğiyle  yoldan geçiyordu. O an ağaç yolun ortasına devrildi. Kadın kendini ve bebeğini ağacın altında kalmaktan son anda kurtardı. Ölümden döndüler.   Yol yaklaşık 1,5  saat trafiğe kapalı kaldı. Yoldan geçmekte olan kadın bebeği ölebilirdi. Büyük tehlike atlatıldı” bilgisini verdi. PARK BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ AĞACI KESEREK KALDIRDI Yola ağacın devrildiği ihbarını alan Şehzadeler Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri olay maline gelerek, devrilen ağacı  motorlarla parçalayarak;  yolun ortasından kaldırdı. Ağacın kaldırılmasıyla,  yol normal trafiğe açıldı.  
Göktaşlı Mahallesi Ulutepe caddesi üzerinde bulunan 150 yıllık çam ağacı, geçtiğimiz gece büyük bir gürültü ile yolun ortasına devrildi. Olay anında oradan geçmekte olan anne ile bebeği, ölümden döndü. Olay mahallinde park halinde bulunan araçlardan bir kaçı zarar gördü.
150 YILLIK ÇAM AĞACI YOLUN ORTASINA DEVRİLDİ


Heybeti ile yıllardır ayakta duran Göktaşlı Mahallesi Ulutepe caddesi üzerinde bulunan 150 yıllık çam ağacı geçtiğimiz gece 22.00 sularında,  büyük bir gürültü ile yolun ortasına devrildi. Olay mahallinde park halinde bulunan araçlardan bir kaçı, zarar gördü. Yola devrilen çam ağacı nedeniyle, yol araç trafiğine kapandı. Ağacın devrilme anına tanık olan vatandaşlar;  “çam ağacı devrilirken bir kadın, küçük bebeğiyle  yoldan geçiyordu. O an ağaç yolun ortasına devrildi. Kadın kendini ve bebeğini ağacın altında kalmaktan son anda kurtardı. Ölümden döndüler.   Yol yaklaşık 1,5  saat trafiğe kapalı kaldı. Yoldan geçmekte olan kadın bebeği ölebilirdi. Büyük tehlike atlatıldı” bilgisini verdi.

PARK BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ AĞACI KESEREK KALDIRDI
Yola ağacın devrildiği ihbarını alan Şehzadeler Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri olay maline gelerek, devrilen ağacı  motorlarla parçalayarak;  yolun ortasından kaldırdı. Ağacın kaldırılmasıyla,  yol normal trafiğe açıldı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.