ARALARINDA PARA TOPLADILAR SOKAK HAYVANLARINI DOYURDULAR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.10.2018 - 06:53, Güncelleme: 05.10.2018 - 06:53
 

ARALARINDA PARA TOPLADILAR SOKAK HAYVANLARINI DOYURDULAR

Manisalı öğrenciler 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında aralarında topladıkları parayla mama alarak sokak hayvanlarına dağıttı.
Manisa’da liseli öğrenciler, öğretmenlerinin öncülüğüyle aralarında para topladı ve sokak hayvanlarına aldıkları mamaları dağıttı. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla böyle bir şey yaptıklarını belirten İngilizce öğretmeni Fatoş Kurbanoğlu,  “Hayvanları korumak için bir etkinlik yaratmaya çalıştık. Öğrencilerimizin 1’er Lira bağış yapmasıyla 35 Liralık bir mama aldık. Mama verdiğimiz kediler ve köpekler çok mutlu oldular. Çocuklarımız o hayvanlarını okşama fırsatı buldu. Bu çocuklarımıza çok iyi geldi.  Ayda 1 Lira vermek kimseyi zor duruma sokmayacağı için bu etkinliği sadece 4 Ekim’de değil her ay yapmak fikrindeyiz.”dedi. “MUTLUYUZ” Biyoloji öğretmeni Sultan Acar, “İngilizce hocamızla beraber böyle bir etkinlik yapmak istedik. Öğrencilerde bu fikre çok sıcak baktı. Mamalarımızı sokaklara, parklara dağıttık, mutluyuz.” diye konuştu. “HAYVANLAR YEGANE DOSTLARIMIZ” Sokak hayvanlarına mama dağıtma etkinliğine katılan öğrencilerden biri olan Betül Kaya da “İnsanlara ne kadar değer veriyorsak bir o kadarda hayvanlara değer vermeliyiz. Çünkü onlar bu dünyayı bizimle paylaşan yegane dostlarımız.” ifadelerine yer verdi.-Özlem Şahin  
Manisalı öğrenciler 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında aralarında topladıkları parayla mama alarak sokak hayvanlarına dağıttı.
Manisa’da liseli öğrenciler, öğretmenlerinin öncülüğüyle aralarında para topladı ve sokak hayvanlarına aldıkları mamaları dağıttı. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla böyle bir şey yaptıklarını belirten İngilizce öğretmeni Fatoş Kurbanoğlu,  “Hayvanları korumak için bir etkinlik yaratmaya çalıştık. Öğrencilerimizin 1’er Lira bağış yapmasıyla 35 Liralık bir mama aldık. Mama verdiğimiz kediler ve köpekler çok mutlu oldular. Çocuklarımız o hayvanlarını okşama fırsatı buldu. Bu çocuklarımıza çok iyi geldi.  Ayda 1 Lira vermek kimseyi zor duruma sokmayacağı için bu etkinliği sadece 4 Ekim’de değil her ay yapmak fikrindeyiz.”dedi.

“MUTLUYUZ”

Biyoloji öğretmeni Sultan Acar, “İngilizce hocamızla beraber böyle bir etkinlik yapmak istedik. Öğrencilerde bu fikre çok sıcak baktı. Mamalarımızı sokaklara, parklara dağıttık, mutluyuz.” diye konuştu.

“HAYVANLAR YEGANE DOSTLARIMIZ”

Sokak hayvanlarına mama dağıtma etkinliğine katılan öğrencilerden biri olan Betül Kaya da “İnsanlara ne kadar değer veriyorsak bir o kadarda hayvanlara değer vermeliyiz. Çünkü onlar bu dünyayı bizimle paylaşan yegane dostlarımız.” ifadelerine yer verdi.-Özlem Şahin
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.