ARTIK DİGİTURKLÜ OLMAK ÇOK KOLAY

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2016 - 15:37, Güncelleme: 05.12.2016 - 15:37
 

ARTIK DİGİTURKLÜ OLMAK ÇOK KOLAY

Türkiye’nin en büyük digital platformlarından biri olan Digiturk, Manisa’da ev ve işyerlerinde en çok tercih edilen marka olma iddiasını sürdürüyor. Manisa’da 16 yıldır hizmet veren Özsan Telekom-Digiturk Genel Müdürü Nurullah Aksöz, Digiturk’ün yeni içerik ve hizmetlerini sizler için anlattı.
HABER ASUDE ONAR 2000 yılından itibaren bünyesinde televizyon, radyo,müzik ve internet bulunduran Digiturk’ün her geçen gün ilerleyen teknolojik altyapısı ile gerçekleştirdiği yayın kalitesini arttırdığını belirten Nurullah Aksöz; ‘ Manisa’da uzun yıllardır Türkiye’nin en büyük digital platformuyuz. Digiturk’ü Manisalılar ile kesintisiz olarak 16 yıldır buluşturuyoruz.Digiturk müşterilerine her zaman yeni kampanyalar sunan hareketli bir platform. Bu çalışmaları ile müşterilerinin beğenisini kazanıyor ve tercih ediliyor.  Şuan Digiturk’de en çok tercih edilen çalışmalardan biri Elektrik faturan ile gel ücretsiz Digiturk hizmeti al. Kampanyayı genişletirsek eğer; ev ya da iş yerlerinde kendilerine gelen elektrik faturaları 120 TL’nin üzerindeyse faturaları ile bize gelsinler, 24 ay boyunca elektriğe yapılan hiçbir zamdan etkilenmiyecekler ve 24 ay boyunca Digiturk aboneliklerinde hiç bir ücret ödemeyecekler.Manisalılara bu kampanyayı gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.’dedi.   MANİSA’DA DİGİTURK TERCİH EDİLİYOR!  Manisa’da iş yerlerinde ve evlerde sektörde olan firmalar arasından Digiturk’ün en çok tercih edilen marka olduğunu belirten Aksöz; ‘ Manisa’da digiturk’e karşı ciddi bir ilgi var. Bundan dolayı çok memnunuz. Super onlıne markası altında Digiturk’ün çalıştığı bir marka var. Digiturk+ sınırsız internet hizmeti veriyoruz.Hem televizyon hem interneti bir arada kullanabilirler.Özsan Telekom Digiturk olarak kendi bünyemizde teknik servisimiz mevcut. Bu konuda ekibimiz çok donanımlı. Elimizden geldiğince en hızlı şekilde müşterilerimizin sorunlarını gidermeyi amaçlıyoruz.Halen daha Digiturk ile tanışmayan Manisalıları Utku Mahallesi’nde bulunan ofisimize bekliyoruz’dedi.              
Türkiye’nin en büyük digital platformlarından biri olan Digiturk, Manisa’da ev ve işyerlerinde en çok tercih edilen marka olma iddiasını sürdürüyor. Manisa’da 16 yıldır hizmet veren Özsan Telekom-Digiturk Genel Müdürü Nurullah Aksöz, Digiturk’ün yeni içerik ve hizmetlerini sizler için anlattı.
HABER
ASUDE ONAR

2000 yılından itibaren bünyesinde televizyon, radyo,müzik ve internet bulunduran Digiturk’ün her geçen gün ilerleyen teknolojik altyapısı ile gerçekleştirdiği yayın kalitesini arttırdığını belirten Nurullah Aksöz; ‘ Manisa’da uzun yıllardır Türkiye’nin en büyük digital platformuyuz. Digiturk’ü Manisalılar ile kesintisiz olarak 16 yıldır buluşturuyoruz.Digiturk müşterilerine her zaman yeni kampanyalar sunan hareketli bir platform. Bu çalışmaları ile müşterilerinin beğenisini kazanıyor ve tercih ediliyor.  Şuan Digiturk’de en çok tercih edilen çalışmalardan biri Elektrik faturan ile gel ücretsiz Digiturk hizmeti al. Kampanyayı genişletirsek eğer; ev ya da iş yerlerinde kendilerine gelen elektrik faturaları 120 TL’nin üzerindeyse faturaları ile bize gelsinler, 24 ay boyunca elektriğe yapılan hiçbir zamdan etkilenmiyecekler ve 24 ay boyunca Digiturk aboneliklerinde hiç bir ücret ödemeyecekler.Manisalılara bu kampanyayı gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.’dedi.

 
MANİSA’DA DİGİTURK TERCİH EDİLİYOR!
 Manisa’da iş yerlerinde ve evlerde sektörde olan firmalar arasından Digiturk’ün en çok tercih edilen marka olduğunu belirten Aksöz; ‘ Manisa’da digiturk’e karşı ciddi bir ilgi var. Bundan dolayı çok memnunuz. Super onlıne markası altında Digiturk’ün çalıştığı bir marka var. Digiturk+ sınırsız internet hizmeti veriyoruz.Hem televizyon hem interneti bir arada kullanabilirler.Özsan Telekom Digiturk olarak kendi bünyemizde teknik servisimiz mevcut. Bu konuda ekibimiz çok donanımlı. Elimizden geldiğince en hızlı şekilde müşterilerimizin sorunlarını gidermeyi amaçlıyoruz.Halen daha Digiturk ile tanışmayan Manisalıları Utku Mahallesi’nde bulunan ofisimize bekliyoruz’dedi.
 
 
 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.