AVRUPA VE TÜRK KADINLAR KONSEYİ KIBRIS’TA BULUŞTU

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.11.2016 - 14:13, Güncelleme: 21.11.2016 - 14:13
 

AVRUPA VE TÜRK KADINLAR KONSEYİ KIBRIS’TA BULUŞTU

Manisa Türk Kadınlar Konseyi üyeleri Cumhuriyetin ilanının 93. Yılında, Lefkoşa Kadınlar Konseyi’nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde düzenlediği ‘Kadın ve Laiklik Paneli’ne misafir oldular.
Manisa Türk Kadınlar Konseyi, Cumhuriyetin ilan edilişinin  93. Yıl dönümünü 17 ülkeden gelen  Avrupa Kadınlar Konseyi’nin üyelerinin katılımı ile K.K.T.C/Lefkoşa Merit Otel’de kutladı. Lefkoşa Kadınlar Konseyi’nin düzenlediği organizasyonda ‘Kadın ve Laiklik Paneli’ düzenlendi.  Avrupa Kadınlar Konseyi’nin bir araya geldiği organizasyonda Devlet Eski Bakanı Ayfer Yılmaz ve Kıbrıslı Gazeteci yazar-basın müşaviri Ahmet Tolgay düzenlenen panele konuşmalarıyla katkıda bulundular.   KIBRIS’I GEZEREK ÖĞRENDİLER Lefkoşa Kadınlar Konseyi tarafından K.K.T.C’inde düzenlenen organizasyonda 17 ayrı ülkeden gelen misafirler, Lefkoşa Kadınlar Konseyi Başkanı Dr. Latife Birgen ve yönetimindeki tüm bayanlar tarafından ağırlandı. Organizasyon kapsamında Avrupa Kadınlar Konseyi üyeleri Girne Lefkoşa ve Magosa’nın tarihi değerlerini gezerek, hikayelerini dinlediler. Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 93. Yıl dönümü sebebiyle Kıbrıs Büyükelçiliğinin düzenlemiş olduğu resepsiyona katıldılar.  
Manisa Türk Kadınlar Konseyi üyeleri Cumhuriyetin ilanının 93. Yılında, Lefkoşa Kadınlar Konseyi’nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde düzenlediği ‘Kadın ve Laiklik Paneli’ne misafir oldular.
Manisa Türk Kadınlar Konseyi, Cumhuriyetin ilan edilişinin  93. Yıl dönümünü 17 ülkeden gelen  Avrupa Kadınlar Konseyi’nin üyelerinin katılımı ile K.K.T.C/Lefkoşa Merit Otel’de kutladı. Lefkoşa Kadınlar Konseyi’nin düzenlediği organizasyonda ‘Kadın ve Laiklik Paneli’ düzenlendi.  Avrupa Kadınlar Konseyi’nin bir araya geldiği organizasyonda Devlet Eski Bakanı Ayfer Yılmaz ve Kıbrıslı Gazeteci yazar-basın müşaviri Ahmet Tolgay düzenlenen panele konuşmalarıyla katkıda bulundular.
 
KIBRIS’I GEZEREK ÖĞRENDİLER
Lefkoşa Kadınlar Konseyi tarafından K.K.T.C’inde düzenlenen organizasyonda 17 ayrı ülkeden gelen misafirler, Lefkoşa Kadınlar Konseyi Başkanı Dr. Latife Birgen ve yönetimindeki tüm bayanlar tarafından ağırlandı. Organizasyon kapsamında Avrupa Kadınlar Konseyi üyeleri Girne Lefkoşa ve Magosa’nın tarihi değerlerini gezerek, hikayelerini dinlediler. Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 93. Yıl dönümü sebebiyle Kıbrıs Büyükelçiliğinin düzenlemiş olduğu resepsiyona katıldılar.





 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.