“AYDIN ÖZSICAK İYİ ARAŞTIRILSIN”

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2016 - 12:35, Güncelleme: 28.07.2016 - 12:35
 

“AYDIN ÖZSICAK İYİ ARAŞTIRILSIN”

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ,15 Temmuz akşamı darbecilerin Recep Tayyip Erdoğan'ı infaz etmek için kurduğu ekipte yer alan ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümü ile ilişkilendirilen As Subay Aydın Özsıcak’a dikkat çekti.
Caner KILIÇ- 15 Temmuz akşamından bu yana Demokrasi Nöbetinin tutulduğu hemen hemen her alanda çıkıp açıklamalarda bulunan AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Muhsin Yazıcıoğlu’na darbe yapıldığını savundu. Yazıcıoğlu’nun içinde bulunduğu helikopterin düşürülmesinin aslında bir darbe olduğunu iddia eden Selçuk Özdağ, 15 Temmuz akşamı darbecilerin Recep Erdoğan'ı infaz etmek için kurduğu ekipte yer alan ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümü ile ilişkisi üzerine de soruşturulan Aydın Özsıcak’ın dikkatle araştırılması gerektiği görüşünü savundu.     YAZICIOĞLU TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN SİGORTASIYDI İçinde bulunduğu helikopterin düşürülmesi sonucu hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu’nun Türkiye Cumhuriyeti’nin sigortalarından biri olduğunu vurgulayan Özdağ; “Muhsin Yazıcıoğlu’na da darbe yaptılar. Yazıcıoğlu’nun helikopteri düşürüldü. Zaten helikopterin düşürülmesi yapılan bir darbeydi. Çünkü Yazıcıoğlu özgül ağırlığı fazla olan bir adamdı. Yazıcıoğlu Türkiye Cumhuriyeti’nin sigortalarından bir tanesiydi. Zaten Muhsin Yazıcıoğlu’nun helikopterinin parçalarını daha sonra söken, özel kuvvetlerdeki As Subay Aydın Özsıcak, bu darbe girişiminde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın otelini basanlar arasında olduğunu tespit ettim ben. Onunla ilgili bir tweet attım. Sizin aracılığınızla da tekrar söylüyorum. Bu şahsı özel incelesinler. Sayın Muhsin Yazıcıoğlu’nun helikopterinin parçalarını söken adam, Recep Tayyip Erdoğan’ın otelinde de gözüküyorsa bu çok dikkat edilmesi gereken bir husustur diye düşünüyorum” ifadelerine yer verdi.  
AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ,15 Temmuz akşamı darbecilerin Recep Tayyip Erdoğan'ı infaz etmek için kurduğu ekipte yer alan ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümü ile ilişkilendirilen As Subay Aydın Özsıcak’a dikkat çekti.
Caner KILIÇ- 15 Temmuz akşamından bu yana Demokrasi Nöbetinin tutulduğu hemen hemen her alanda çıkıp açıklamalarda bulunan AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Muhsin Yazıcıoğlu’na darbe yapıldığını savundu. Yazıcıoğlu’nun içinde bulunduğu helikopterin düşürülmesinin aslında bir darbe olduğunu iddia eden Selçuk Özdağ, 15 Temmuz akşamı darbecilerin Recep Erdoğan'ı infaz etmek için kurduğu ekipte yer alan ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümü ile ilişkisi üzerine de soruşturulan Aydın Özsıcak’ın dikkatle araştırılması gerektiği görüşünü savundu.
 
 
YAZICIOĞLU TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN SİGORTASIYDI
İçinde bulunduğu helikopterin düşürülmesi sonucu hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu’nun Türkiye Cumhuriyeti’nin sigortalarından biri olduğunu vurgulayan Özdağ; “Muhsin Yazıcıoğlu’na da darbe yaptılar. Yazıcıoğlu’nun helikopteri düşürüldü. Zaten helikopterin düşürülmesi yapılan bir darbeydi. Çünkü Yazıcıoğlu özgül ağırlığı fazla olan bir adamdı. Yazıcıoğlu Türkiye Cumhuriyeti’nin sigortalarından bir tanesiydi. Zaten Muhsin Yazıcıoğlu’nun helikopterinin parçalarını daha sonra söken, özel kuvvetlerdeki As Subay Aydın Özsıcak, bu darbe girişiminde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın otelini basanlar arasında olduğunu tespit ettim ben. Onunla ilgili bir tweet attım. Sizin aracılığınızla da tekrar söylüyorum. Bu şahsı özel incelesinler. Sayın Muhsin Yazıcıoğlu’nun helikopterinin parçalarını söken adam, Recep Tayyip Erdoğan’ın otelinde de gözüküyorsa bu çok dikkat edilmesi gereken bir husustur diye düşünüyorum” ifadelerine yer verdi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.