BAHÇEŞEHİR ÖĞRENCİLERİ ZİYNET SALİ İLE AYNI SAHNEDE

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.02.2017 - 07:48, Güncelleme: 20.02.2017 - 07:48
 

BAHÇEŞEHİR ÖĞRENCİLERİ ZİYNET SALİ İLE AYNI SAHNEDE

Manisa Bahçeşehir Koleji’nin düzenlediği “Çocuklar Söylüyor” müzik şölenine ünlü sanatçı Ziynet Sali de konuk oldu. Sali, sık sık sahneye çıkarak öğrencilerle birlikte şarkılara eşlik ederken, eğlence doruğa ulaştı.
HABER TURAN IŞIK Bahçeşehir Koleji korosunun Ziynet Sali şarkılarının seslendirildiği ‘Çocuklar söylüyor’ müzik şölenine sanatçı, Ziynet Sali de konuk olarak katıldı. Sahnede öğrencilerin şarkılarını seslendirdiği Ziynet Sali sık sık sahneye çıkarak öğrencilerle birlikte şarkılara eşlik etti. Sali, öğrencilerin koro şeklinde seslendirdiği şarkılarını hayranlıkla izledi. Ünlü sanatçı Ziynet Sali sahneye çıkarak; “İşte meslektaşlarım, işte sanatçılar. Sizler meleksiniz, sizlerle onur duyuyoruz. Bahçeşehir Koleji’nin böylesi güzel bir programı hazırlaması ve benim de şarkılarımın yer alması bizlere onur verdi. Bahçeşehir Koleji kurucusuna; Manisa’ya kazandırdığı için, velilerimize bu kadar ilgi alaka gösterdikleri için, okul müdürümüze, öğretmenlerine, öğrencilerine teşekkür ediyorum. Manisa’da benzerine rastlanmayan bir müzik ziyafeti oldu. Bahçeşehir ailesine, kentimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.
Manisa Bahçeşehir Koleji’nin düzenlediği “Çocuklar Söylüyor” müzik şölenine ünlü sanatçı Ziynet Sali de konuk oldu. Sali, sık sık sahneye çıkarak öğrencilerle birlikte şarkılara eşlik ederken, eğlence doruğa ulaştı.

HABER
TURAN IŞIK

Bahçeşehir Koleji korosunun Ziynet Sali şarkılarının seslendirildiği ‘Çocuklar söylüyor’ müzik şölenine sanatçı, Ziynet Sali de konuk olarak katıldı.

Sahnede öğrencilerin şarkılarını seslendirdiği Ziynet Sali sık sık sahneye çıkarak öğrencilerle birlikte şarkılara eşlik etti. Sali, öğrencilerin koro şeklinde seslendirdiği şarkılarını hayranlıkla izledi. Ünlü sanatçı Ziynet Sali sahneye çıkarak; “İşte meslektaşlarım, işte sanatçılar. Sizler meleksiniz, sizlerle onur duyuyoruz. Bahçeşehir Koleji’nin böylesi güzel bir programı hazırlaması ve benim de şarkılarımın yer alması bizlere onur verdi. Bahçeşehir Koleji kurucusuna; Manisa’ya kazandırdığı için, velilerimize bu kadar ilgi alaka gösterdikleri için, okul müdürümüze, öğretmenlerine, öğrencilerine teşekkür ediyorum. Manisa’da benzerine rastlanmayan bir müzik ziyafeti oldu. Bahçeşehir ailesine, kentimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.