BAHÇEŞEHİR’DE KIZILAY HAFTASI ETKİNLİĞİ

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.11.2017 - 08:36, Güncelleme: 06.11.2017 - 08:36
 

BAHÇEŞEHİR’DE KIZILAY HAFTASI ETKİNLİĞİ

Türk Kızılay’ının 149. kuruluş yıl dönümü nedeniyle, Bahçeşehir Koleji okul bahçesinde bir etkinlik düzenledi. Okul bahçesinde stant kuran Kızılay, aynı zamanda kan bağışlarını da kabul etti.
HABER TURAN IŞIK Bahçeşehir Kolejinde düzenlenen Kızılay Haftası etkinliğinde öğrencilere ve velilere Kızılay’ın ve Kan bağışı yapmanın önemi anlatıldı.   ÖĞRENCİLERE KIZILAY’IN ÖNEMİ ANLATILDI Bahçeşehir Koleji Eğitim Kurumları Müdürü Nurdan Zorar Gündoğ yaptığı açıklamada, “29 Ekim 4 Kasım tarihleri arası tüm yurtta Kızılay haftası olarak kutlanmaktadır. Bahçeşehir Koleji olarak bizlerin okulumuzda Kızılay haftasını öğrencilerimize vurgulamak üzere etkinlikler planladık. Anaokulu öğrencilerimiz Kızılay’ı ziyarette bulundular.  Kızılay tarafından Sayın Dr Deniz Kaya hanımefendinin ekibi okulumuzu ziyaret etti. Böylece bütün öğrencilerimize Kızılay'ın önemi anlatıldı. Sunumlarımızı gerçekleştirdik.  Şimdi de “Bir kan, Bir can” sloganı ile bütün öğretmen ve velilerimiz Kızılay’a kan bağışında bulunarak destek sunmaktayız” dedi. “BİR KAN BİR CAN” Kızılay haftası nedeniyle Bahçeşehir Kolejinde Kızılay’ın standına gelen öğretmen ve veliler, ‘Bir Kan Bir Can’ sloganı ile hareket ederek, gerekli testlerin yapılmasının ardından Kızılay’a kan bağışında bulundu.  
Türk Kızılay’ının 149. kuruluş yıl dönümü nedeniyle, Bahçeşehir Koleji okul bahçesinde bir etkinlik düzenledi. Okul bahçesinde stant kuran Kızılay, aynı zamanda kan bağışlarını da kabul etti.

HABER
TURAN IŞIK


Bahçeşehir Kolejinde düzenlenen Kızılay Haftası etkinliğinde öğrencilere ve velilere Kızılay’ın ve Kan bağışı yapmanın önemi anlatıldı.


 

ÖĞRENCİLERE KIZILAY’IN ÖNEMİ ANLATILDI
Bahçeşehir Koleji Eğitim Kurumları Müdürü Nurdan Zorar Gündoğ yaptığı açıklamada, “29 Ekim 4 Kasım tarihleri arası tüm yurtta Kızılay haftası olarak kutlanmaktadır. Bahçeşehir Koleji olarak bizlerin okulumuzda Kızılay haftasını öğrencilerimize vurgulamak üzere etkinlikler planladık. Anaokulu öğrencilerimiz Kızılay’ı ziyarette bulundular.  Kızılay tarafından Sayın Dr Deniz Kaya hanımefendinin ekibi okulumuzu ziyaret etti. Böylece bütün öğrencilerimize Kızılay'ın önemi anlatıldı. Sunumlarımızı gerçekleştirdik.  Şimdi de “Bir kan, Bir can” sloganı ile bütün öğretmen ve velilerimiz Kızılay’a kan bağışında bulunarak destek sunmaktayız” dedi.


“BİR KAN BİR CAN”
Kızılay haftası nedeniyle Bahçeşehir Kolejinde Kızılay’ın standına gelen öğretmen ve veliler, ‘Bir Kan Bir Can’ sloganı ile hareket ederek, gerekli testlerin yapılmasının ardından Kızılay’a kan bağışında bulundu.



 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.