BAHTSIZ OKUL!

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.08.2017 - 09:18, Güncelleme: 11.08.2017 - 09:18
 

BAHTSIZ OKUL!

Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı Mütevelli Mahallesine 1998 yılında devlet bütçesiyle yapılan 3 katlı 16 derslikli okul binasının, şimdi yeller esiyor. Okul binası adeta yok oldu, arsası ise çöp ve moloz biriktirme alanı oldu.
Özel Haber Turan IŞIK 2001 de eğitime açıldı  kullanılmadan yerle bir edildi.  Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Mütevelli Mahallesine, 1998 yılında dönemin Valisi Muzaffer Ecemiş tarafından yaptırılan İlkokul binası, sadece bir eğitim-öğretim yılı hizmet verebildi. Geçen süre içerisinde Manisa 7 vali, 5 Milli Eğitim Müdürü gördü. Ancak yine de, Mütevelli İlkokulu binası, kendisine yazılan kaderden kurtulamadı ve sonunda yerle bir edildi. ÖNCE 37 bin TL SONRA 29 bin TL HARCANDI AMA.. 7 bin metrekare alan üzerinde bulunan okul binası, 1998 yılında 37 bin TL’ye yapıldı. İnşaatındaki aksaklıklardan dolayı yıkılma tehlikesi başlayınca, bu kez 2005 yılında Bayındırlık İl Müdürlüğü tarafından 29 bin TL harcanarak okula onarım yapıldı. BAHTSIZ OKUL! 2000-2001 öğretim yılında hizmete giren 3 katlı 16 derslikli ilköğretim okulu, 1 Kasım 2002 tarihinde çökmeye başlayınca boşaltıldı. Aradan 8 yıl geçti, bir türlü ayakta duramayan okula çürük raporu verilmesi ile yıkıldı. İşte milyonlar harcanarak yapılan ve sadece bir eğitim öğretim dönemi hizmet veren okulun yeri şimdi çöp ve moloz biriktirme alanı
Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı Mütevelli Mahallesine 1998 yılında devlet bütçesiyle yapılan 3 katlı 16 derslikli okul binasının, şimdi yeller esiyor. Okul binası adeta yok oldu, arsası ise çöp ve moloz biriktirme alanı oldu.
Özel Haber
Turan IŞIK


2001 de eğitime açıldı  kullanılmadan yerle bir edildi. 

Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Mütevelli Mahallesine, 1998 yılında dönemin Valisi Muzaffer Ecemiş tarafından yaptırılan İlkokul binası, sadece bir eğitim-öğretim yılı hizmet verebildi. Geçen süre içerisinde Manisa 7 vali, 5 Milli Eğitim Müdürü gördü. Ancak yine de, Mütevelli İlkokulu binası, kendisine yazılan kaderden kurtulamadı ve sonunda yerle bir edildi.

ÖNCE 37 bin TL SONRA 29 bin TL HARCANDI AMA..
7 bin metrekare alan üzerinde bulunan okul binası, 1998 yılında 37 bin TL’ye yapıldı. İnşaatındaki aksaklıklardan dolayı yıkılma tehlikesi başlayınca, bu kez 2005 yılında Bayındırlık İl Müdürlüğü tarafından 29 bin TL harcanarak okula onarım yapıldı.

BAHTSIZ OKUL!
2000-2001 öğretim yılında hizmete giren 3 katlı 16 derslikli ilköğretim okulu, 1 Kasım 2002 tarihinde çökmeye başlayınca boşaltıldı. Aradan 8 yıl geçti, bir türlü ayakta duramayan okula çürük raporu verilmesi ile yıkıldı. İşte milyonlar harcanarak yapılan ve sadece bir eğitim öğretim dönemi hizmet veren okulun yeri şimdi çöp ve moloz biriktirme alanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.