BAŞKAN ŞİRİN YENİ STAD HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.02.2017 - 09:18, Güncelleme: 09.02.2017 - 09:18
 

BAŞKAN ŞİRİN YENİ STAD HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

Turgutlu’ya Yenişehir Stadyumu’nu kazandıran Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin yaklaşık 12.000 kişiyi ağırlayacak olan tesis hakkında Manisa Denge Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu.
HABER TURAN IŞIK Turgutlu’nun havasını değiştirecek olan önemli bir projeyi hayata geçiren Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin; ‘Turgutlu’ya yeni bir stadyum kazandırmak için emek veriyoruz. Bu projemizin üç ayağı var biri Gençlik ve Spor Bakanlığı, biri Turgutlu Belediyesi ve de üçüncü ayağımız inşaatı yüklenen özel bir şirket. Turgutlu Belediyesi’nin mülkü olan ve mevcut stadımızın olduğu yeri üçüncü ayağımız olan şirkete devrettik ve belediyemizce tahsis ettiğimiz yeni bir arsaya kendileri modern bir stadyum inşa ediyor. Turgutlu’ya ve Turgutluspor’a yakışır harika bir stadyum kazandıracağız. 2017 yılı içinde bitirilip teslim alacağız. Stadımız neredeyse 12.000 kişilik olacak. Peyzajı ve mimarisi de bir o kadar etkileyici olacak. 2500 kişilik spor salonumuz kullanıma açıldı. Uluslar arası müsabakaları sporseverlerle buluşturmayı ümit ediyorum. Turgutlumuza çok güzel iki tesis kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum, şehrimize hayırlı olsun.’dedi.  
Turgutlu’ya Yenişehir Stadyumu’nu kazandıran Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin yaklaşık 12.000 kişiyi ağırlayacak olan tesis hakkında Manisa Denge Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu.
HABER
TURAN IŞIK

Turgutlu’nun havasını değiştirecek olan önemli bir projeyi hayata geçiren Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin; ‘Turgutlu’ya yeni bir stadyum kazandırmak için emek veriyoruz. Bu projemizin üç ayağı var biri Gençlik ve Spor Bakanlığı, biri Turgutlu Belediyesi ve de üçüncü ayağımız inşaatı yüklenen özel bir şirket. Turgutlu Belediyesi’nin mülkü olan ve mevcut stadımızın olduğu yeri üçüncü ayağımız olan şirkete devrettik ve belediyemizce tahsis ettiğimiz yeni bir arsaya kendileri modern bir stadyum inşa ediyor. Turgutlu’ya ve Turgutluspor’a yakışır harika bir stadyum kazandıracağız. 2017 yılı içinde bitirilip teslim alacağız. Stadımız neredeyse 12.000 kişilik olacak. Peyzajı ve mimarisi de bir o kadar etkileyici olacak. 2500 kişilik spor salonumuz kullanıma açıldı. Uluslar arası müsabakaları sporseverlerle buluşturmayı ümit ediyorum. Turgutlumuza çok güzel iki tesis kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum, şehrimize hayırlı olsun.’dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.