BEBEKLİ KADINLARIN DOLMUŞ ÇİLESİ

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.11.2017 - 08:04, Güncelleme: 27.11.2017 - 08:04
 

BEBEKLİ KADINLARIN DOLMUŞ ÇİLESİ

Manisa'da şehir içi toplu ulaşımda halk otobüslerine bebek arabalarının açık şekilde alınmasının yasaklanması üzerine, çocuk sahibi kadınlar zor anlar yaşamaya devam ediyor.Çocuk sahibi kadınlar halk otobüslerine de asılan karar nedeniyle mağdur olduklarını savunuyor.
HABER CANER KILIÇ Önceki gün bebek arabasıyla otobüse binmek isteyen bir kadın, yine otobüs şoförünün “Aracınızı kapatın öyle binin. Belediyenin aldığı karar gereği bebek arabanızı kapatmanız ve bebeğinizi kucağınıza almanız gerekiyor” uyarısıyla karşılaştı. Bu uyarının üzerine tepki gösteren kadın, bebeğini arabasından kucağına alıp otobüse bindi. Kadının bu tepkisine toplu taşıma aracındaki diğer vatandaşlar da destek verdi. 'Bir yolcu daha fazla almak için ettiğiniz zulme bakın.” sözleriyle otobüs şoförüne tepki gösteren vatandaşlar, bebekli kadına yer verdiler vebu uygulamanın yalnız başına şehir içinde toplu ulaşımla seyahat eden bebekli annelere bir işkence olduğunu savundular. "GÖZ GÖRE GÖRE BEBEKLİ ANNELERE İŞKENCE" Bir süredir bebek arabası açık halde halk otobüsüne binmenin yasak olmasına tepki gösteren vatandaşlar; “Bir kadın aynı anda hem bebeğini, hem bebeğin çantasını, hem de bebek arabasını kapatıp elinde tutarak nasıl otobüse binebilir? Bu bir tehlike değil midir? Bu uygulamaya bir an önce son verilmelidir. Bu karar hepimizin güvenli seyahat etmesine engel oluyor. Sıkışıklığa çözüm bulmak istiyorlarsa, sefer sayıları artırsınlar. Balık istifi gibi toplu taşıma araçlarını kullanmak zorunda kalan annelere, bu yasak tamamen eziyettir. Eminiz ki bu kararı alanların eşleri hiç dolmuşa binmemiştir. Yoksa göz göre göre böyle bir işkence kararı almazlardı." diye konuştular.  
Manisa'da şehir içi toplu ulaşımda halk otobüslerine bebek arabalarının açık şekilde alınmasının yasaklanması üzerine, çocuk sahibi kadınlar zor anlar yaşamaya devam ediyor.Çocuk sahibi kadınlar halk otobüslerine de asılan karar nedeniyle mağdur olduklarını savunuyor.
HABER
CANER KILIÇ


Önceki gün bebek arabasıyla otobüse binmek isteyen bir kadın, yine otobüs şoförünün “Aracınızı kapatın öyle binin. Belediyenin aldığı karar gereği bebek arabanızı kapatmanız ve bebeğinizi kucağınıza almanız gerekiyor” uyarısıyla karşılaştı. Bu uyarının üzerine tepki gösteren kadın, bebeğini arabasından kucağına alıp otobüse bindi. Kadının bu tepkisine toplu taşıma aracındaki diğer vatandaşlar da destek verdi. 'Bir yolcu daha fazla almak için ettiğiniz zulme bakın.” sözleriyle otobüs şoförüne tepki gösteren vatandaşlar, bebekli kadına yer verdiler vebu uygulamanın yalnız başına şehir içinde toplu ulaşımla seyahat eden bebekli annelere bir işkence olduğunu savundular.

"GÖZ GÖRE GÖRE BEBEKLİ ANNELERE İŞKENCE"
Bir süredir bebek arabası açık halde halk otobüsüne binmenin yasak olmasına tepki gösteren vatandaşlar; “Bir kadın aynı anda hem bebeğini, hem bebeğin çantasını, hem de bebek arabasını kapatıp elinde tutarak nasıl otobüse binebilir? Bu bir tehlike değil midir? Bu uygulamaya bir an önce son verilmelidir. Bu karar hepimizin güvenli seyahat etmesine engel oluyor. Sıkışıklığa çözüm bulmak istiyorlarsa, sefer sayıları artırsınlar. Balık istifi gibi toplu taşıma araçlarını kullanmak zorunda kalan annelere, bu yasak tamamen eziyettir. Eminiz ki bu kararı alanların eşleri hiç dolmuşa binmemiştir. Yoksa göz göre göre böyle bir işkence kararı almazlardı." diye konuştular.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.