Beyaz Fil'de Son Çaylarını İçtiler

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.10.2016 - 08:59, Güncelleme: 20.10.2016 - 08:59
 

Beyaz Fil'de Son Çaylarını İçtiler

Manisa’nın Mihenk Taşı olarak bilinen ve yapıldığı yıllarda Manisa’nın en büyük binası olarak anılan ‘Beyaz Fil’ de vedalar başladı. Binanın biran önce boşaltılmasını isteyen şirkete daha fazla karşı koyamayan esnaflar, yıllardır emek verdikleri ticarethanelerinden ayrılmaya başladılar.
Asude Onar: Manisa’da tarihi niteliğini korumaya devam eden ve yarım asırdır Manisalılara hizmet veren Beyaz Fil Binası’nda 33 yıldır çay ocağı işleten İsmet Çoban, binayı satın alan firmanın diretmelerine daha fazla dayanamadığını belirterek; ‘ 33 yıldır Beyaz Fil Esnafına çay ve kahve taşıyorum. Bu binanın merdivenlerini 33 yıldır kim bilir kaç kere indim, çıktım. Artık sona geldim, kapatıyorum. Artık Beyaz Fil Esnafı son çaylarımı içiyorlar. Bu durumu esnaf dostlarımla da paylaştım.’ dedi. ESNAF DOSTLARDAN ANLAMLI VEDA Kısa bir süre içerisinde 33 yıldır işlettiği ticarethanesini kapatacağını esnaf arkadaşları ile paylaşan İsmet Çoban’a Beyaz Fil esnafı beklenmedik bir sürpriz hazırladı. Kendisine sipariş verilen 20 adet çayı istenilen adrese götüren Çoban, kendisini alkışlar eşliğinde pasta ile bekleyen esnaf dostlarını görünce çok duygulandı.  Beyaz Fil’e 33 yıl emek veren İsmet Çoban’a veda etmeye  esnaf dostları  Mehmet Yumrukaya,  Bülent Özövgü,  Erol Adıyaman,  Zafer Çipiloğlu, Ali Gürdağlı, Tekin Tatlıcıoğlu, Selami Sırmalı, Bülent Gül, Gürhan Yemişçi ile Beyaz Fil Taksi durağındaki  şoför dostları da geldi. Beyaz Fil esnafı adına konuşan Mehmet Yumrukaya ;  “Bizler seni unutmayacağız, uzun yıllardır dostça yaşayan Beyaz Fil esnafları olarak size gönülden sonraki yıllar için sağlık, huzur ve mutluluk diliyoruz” diyerek teşekkür etti.  
Manisa’nın Mihenk Taşı olarak bilinen ve yapıldığı yıllarda Manisa’nın en büyük binası olarak anılan ‘Beyaz Fil’ de vedalar başladı. Binanın biran önce boşaltılmasını isteyen şirkete daha fazla karşı koyamayan esnaflar, yıllardır emek verdikleri ticarethanelerinden ayrılmaya başladılar.
Asude Onar: Manisa’da tarihi niteliğini korumaya devam eden ve yarım asırdır Manisalılara hizmet veren Beyaz Fil Binası’nda 33 yıldır çay ocağı işleten İsmet Çoban, binayı satın alan firmanın diretmelerine daha fazla dayanamadığını belirterek; ‘ 33 yıldır Beyaz Fil Esnafına çay ve kahve taşıyorum. Bu binanın merdivenlerini 33 yıldır kim bilir kaç kere indim, çıktım. Artık sona geldim, kapatıyorum. Artık Beyaz Fil Esnafı son çaylarımı içiyorlar. Bu durumu esnaf dostlarımla da paylaştım.’ dedi.

ESNAF DOSTLARDAN ANLAMLI VEDA
Kısa bir süre içerisinde 33 yıldır işlettiği ticarethanesini kapatacağını esnaf arkadaşları ile paylaşan İsmet Çoban’a Beyaz Fil esnafı beklenmedik bir sürpriz hazırladı. Kendisine sipariş verilen 20 adet çayı istenilen adrese götüren Çoban, kendisini alkışlar eşliğinde pasta ile bekleyen esnaf dostlarını görünce çok duygulandı.  Beyaz Fil’e 33 yıl emek veren İsmet Çoban’a veda etmeye  esnaf dostları  Mehmet Yumrukaya,  Bülent Özövgü,  Erol Adıyaman,  Zafer Çipiloğlu, Ali Gürdağlı, Tekin Tatlıcıoğlu, Selami Sırmalı, Bülent Gül, Gürhan Yemişçi ile Beyaz Fil Taksi durağındaki  şoför dostları da geldi. Beyaz Fil esnafı adına konuşan Mehmet Yumrukaya ;  “Bizler seni unutmayacağız, uzun yıllardır dostça yaşayan Beyaz Fil esnafları olarak size gönülden sonraki yıllar için sağlık, huzur ve mutluluk diliyoruz” diyerek teşekkür etti.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.