“BİRİ BİZİ DE GÖZETLESİN”

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.07.2017 - 09:25, Güncelleme: 08.07.2017 - 09:25
 

“BİRİ BİZİ DE GÖZETLESİN”

“Mahallemiz sanayi ile iç içe kaldı. Giren çıkan belli değil. Hırlısı var, hırsızı var. Zaman zaman olumsuzluklar yaşanıyor. Mahallemizde Mobese olmadığı için oluşan tehlikeleri göremiyoruz. Biz mahallemize mobese kamera sistemi kurulmasını istiyoruz. Biri bizi de gözetlesin” dedi. Bu sözler Yunusemre ilçesi Kayapınar Mahalle Muhtarı Ferzende Eren’e ait. Muhtar Ferzen’de Eren, Mahallesine mobese kamere sistemi istiyor.
HABER TURAN IŞIK Yunusemre ilçesi Kayapınar Mahalle Muhtarı Ferzende Eren,  yetkililerden mahallesine mobese kamere sistemi kurulmasını istedi. Ferzende Eren, “Mahallemiz  neredeyse MOSB içinde kaldı. Sanayi ürünlerini taşımak  için çok sayıda araç mahallemizden gelip,  geçiyor. Tanımadığımız insanlar sürekli mahallemizde dolaşıyor. Kim mahalleden, kim yolcu, kim şoför, kim işçi, kim hırlı, kim hırsız; hiç birini anlayamıyoruz.Telefonda Sohbet Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın.  Yabancı kişiler sürekli mahallemizde sirkülasyon halinde. Zaman zaman olumsuzluklar, hırsızlık olayları bile oluyor.  Ancak  bu ve buna benzer suçları kimlerin yaptığını  kamera olmadığı için tespit edemiyoruz. Ayrıca  buralar çamlık alan.  Gelip piknik yapanlar oluyor.  Gece gündüz kimliği belli olmayan kişiler mahallemizde dolaşıyor. Oysaki Kayapınar Mahallesi’nin en azından  giriş ve çıkışlarına birer mobese kamera konulursa; suçlular  kesinlikle bulunur ve yakalanır” ifadelerine yer verdi. “KENDİ İMKANLARIMLA OKULA KAMERA TAKDIRDIM” Muhtar Ferzende Eren Mahalledeki okula kendi imkanları ile kamera takdırdığını ifade ederek, “okula kendi imkanlarımızla kamera koydurduk. Hatta parasını ödeyemedim, icralık dahi olduk. Şimdi yetkililerden isteğimiz  tek bir şey var. Diğer mahallelerde olduğu gibi bizi de gözetlesinler. Mobese kameraları bizim mahallemize de yerleştirsinler,  Kayapınar’ıda  izlesinler” dedi. MOSB’UN TÜM SİRKÜLASYONU KAYAPINAR’DAN GEÇİYOR Ferzende Eren mobese sistemini kendi bütçeleriyle kurdurtamadıklarına dikkat çekerek, “bizim mobese sistemini kurdurmak için bütçemiz yok. Kayapınar merkeze en yakın, önemli bir konumda olan ve MOSB’un neredeyse tüm sirkülasyonunu bünyesinde barındıran bir mahalle. Yani kilit bir mahalle. Kayapınar’ı neden kendi kaderine terk ettiler anlayamıyoruz” diye konuştu. “BİRİLERİ BİZİ DE GÖZETLESİN” Yetkili kurumların bu kadar önemli bir misyona sahip Kayapınar’a güvenlik açısından neden önem verilmediğini sorgulayan Muhtar Ferzende Eren, “nakliyeciler de genellikle mahallemizde konuşlanıyor. Mahalle halkı sürekli tedirgin. Oysa birileri bizi de gözetlesin istiyoruz. O zaman daha güvende oluruz ve güvende hissederiz” diye konuştu.      
“Mahallemiz sanayi ile iç içe kaldı. Giren çıkan belli değil. Hırlısı var, hırsızı var. Zaman zaman olumsuzluklar yaşanıyor. Mahallemizde Mobese olmadığı için oluşan tehlikeleri göremiyoruz. Biz mahallemize mobese kamera sistemi kurulmasını istiyoruz. Biri bizi de gözetlesin” dedi. Bu sözler Yunusemre ilçesi Kayapınar Mahalle Muhtarı Ferzende Eren’e ait. Muhtar Ferzen’de Eren, Mahallesine mobese kamere sistemi istiyor.
HABER
TURAN IŞIK


Yunusemre ilçesi Kayapınar Mahalle Muhtarı Ferzende Eren,  yetkililerden mahallesine mobese kamere sistemi kurulmasını istedi. Ferzende Eren, “Mahallemiz  neredeyse MOSB içinde kaldı. Sanayi ürünlerini taşımak  için çok sayıda araç mahallemizden gelip,  geçiyor. Tanımadığımız insanlar sürekli mahallemizde dolaşıyor. Kim mahalleden, kim yolcu, kim şoför, kim işçi, kim hırlı, kim hırsız; hiç birini anlayamıyoruz.Telefonda Sohbet Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın.  Yabancı kişiler sürekli mahallemizde sirkülasyon halinde. Zaman zaman olumsuzluklar, hırsızlık olayları bile oluyor.  Ancak  bu ve buna benzer suçları kimlerin yaptığını  kamera olmadığı için tespit edemiyoruz. Ayrıca  buralar çamlık alan.  Gelip piknik yapanlar oluyor.  Gece gündüz kimliği belli olmayan kişiler mahallemizde dolaşıyor. Oysaki Kayapınar Mahallesi’nin en azından  giriş ve çıkışlarına birer mobese kamera konulursa; suçlular  kesinlikle bulunur ve yakalanır” ifadelerine yer verdi.



“KENDİ İMKANLARIMLA OKULA KAMERA TAKDIRDIM”
Muhtar Ferzende Eren Mahalledeki okula kendi imkanları ile kamera takdırdığını ifade ederek, “okula kendi imkanlarımızla kamera koydurduk. Hatta parasını ödeyemedim, icralık dahi olduk. Şimdi yetkililerden isteğimiz  tek bir şey var. Diğer mahallelerde olduğu gibi bizi de gözetlesinler. Mobese kameraları bizim mahallemize de yerleştirsinler,  Kayapınar’ıda  izlesinler” dedi.

MOSB’UN TÜM SİRKÜLASYONU KAYAPINAR’DAN GEÇİYOR
Ferzende Eren mobese sistemini kendi bütçeleriyle kurdurtamadıklarına dikkat çekerek, “bizim mobese sistemini kurdurmak için bütçemiz yok. Kayapınar merkeze en yakın, önemli bir konumda olan ve MOSB’un neredeyse tüm sirkülasyonunu bünyesinde barındıran bir mahalle. Yani kilit bir mahalle. Kayapınar’ı neden kendi kaderine terk ettiler anlayamıyoruz” diye konuştu.



“BİRİLERİ BİZİ DE GÖZETLESİN”
Yetkili kurumların bu kadar önemli bir misyona sahip Kayapınar’a güvenlik açısından neden önem verilmediğini sorgulayan Muhtar Ferzende Eren, “nakliyeciler de genellikle mahallemizde konuşlanıyor. Mahalle halkı sürekli tedirgin. Oysa birileri bizi de gözetlesin istiyoruz. O zaman daha güvende oluruz ve güvende hissederiz” diye konuştu.  
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.