BOSTANLAR MAHALLESİ SORUNLARINA ÇÖZÜM ARIYOR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.09.2017 - 10:27, Güncelleme: 09.09.2017 - 10:27
 

BOSTANLAR MAHALLESİ SORUNLARINA ÇÖZÜM ARIYOR

Temel sorunlarının; altyapı,elektrik ve yol olduğu Bostanlar Mahallesi’nde, Muhtar Ramazan Keskin başta olmak üzere; tüm mahalle halkı bir türlü gitmeyen hizmetlerden oldukça şikayetçi.
HABER ÖZLEM UNCU Manisa Yuntdağ Bölgesi, Bostanlar Mahallesi Muhtarı Ramazan Keskin, 2004 yılından bu yana muhtarı olduğu mahallenin sorunlarına çözüm aramaya devam ediyor.  Mahalleli ile birlikte altyapı problemini çözmek ve hala ahşap olan eski elektrik direklerini değiştirmek için mücadele ediyor. “ALTYAPI YOK, ELEKTRİK DİREKLERİ 1976’DAN BU YANA DEĞİŞMEYİ BEKLİYOR” Bostanlar Mahalle Muhtarı Ramazan Keskin, 1976 yılından bu yana elektrik direklerinin değişmeyi beklediğini vurguluyor. Sorunların çözülmesi için Muhtarlık tarafından ilgili kurumlara birçok kez başvuru yapılıyor diyen Muhtar Keskin; sözlerine söyle devam ediyor, “ Başvurudan bir süre sonra kurum yetkililerinden Bostanlar Mahallesi’ne gelen ekip yerinde inceleme yaparak gidiyor. Sonrasında tabiri caizse, mahalleye bir çivi dahi çakılmıyor” diyerek, serzenişte bulundu. “ZAMANINDA TEDAŞ VE ÖZEL İDARE İLE SORUN ÇÖZÜLEMEDİ” Muhtar Keskin, mahallesinin altyapı plan ve projesinin Özel İdare zamanında hazır hale getirildiğini fakat;bir faaliyet gösterilmediğini ifade etti. Mahalle Muhtarı, “ ‘size en kısa zamanda altyapı getireceğiz’ diyerek;  Özel İdare yetkilileri söz verdiler. O zamandan bu yana kurumlar bile değişti. Sorunlarımıza hala çözüm bulamadık. 2015 yılında ise, Altyapı ile ilgili MASKİ’ ye başvurumuzu gerçekleştirdik. Hemen hemen 2 yıldır MASKİ’ den sorunumuzu çözmeleri için yardım bekliyoruz. Aynı zamanda, Kış aylarında yağmur ve hafif rüzgar ile elektrik tellerinin zarar gördüğünü bu yüzden sık sık elektriklerinin kesildiğiniGEDİZ A.Ş’ ye bildirdik. Veahşap elektrik direklerimizin değişmesi konusunda müracaatımızı da yaptık.İlgili kurumlardan girişim bekliyoruz. Ümidimiz sürüyor. İnşallah bundan sonra sorunlarımıza çözüm bulacağız” ifadesine yer verdi. “YOLLARIMIZ DA BAŞLI BAŞINA BİR PROBLEM” Ayrıca;  Ramazan Keskin, mahallesinde yaşanan yol sorununa da değindi. Mahallemizin yolları da başlı başına ayrı bir problem diyen Keskin,“ Yollarımız için de asfalt çalışması istiyoruz. Asfalt dökülmeli ki, mahallemize rahat ulaşım sağlansın. Yağmurlu havalarda, çamur ve hendeklerden halkımız rahatsız. Yolda yürüyemez hale geliyoruz. Hem araçlarımız zarar görüyor hem vatandaşlarımız” şeklinde konuştu.      
Temel sorunlarının; altyapı,elektrik ve yol olduğu Bostanlar Mahallesi’nde, Muhtar Ramazan Keskin başta olmak üzere; tüm mahalle halkı bir türlü gitmeyen hizmetlerden oldukça şikayetçi.
HABER
ÖZLEM UNCU


Manisa Yuntdağ Bölgesi, Bostanlar Mahallesi Muhtarı Ramazan Keskin, 2004 yılından bu yana muhtarı olduğu mahallenin sorunlarına çözüm aramaya devam ediyor.  Mahalleli ile birlikte altyapı problemini çözmek ve hala ahşap olan eski elektrik direklerini değiştirmek için mücadele ediyor.

“ALTYAPI YOK, ELEKTRİK DİREKLERİ 1976’DAN BU YANA DEĞİŞMEYİ BEKLİYOR”
Bostanlar Mahalle Muhtarı Ramazan Keskin, 1976 yılından bu yana elektrik direklerinin değişmeyi beklediğini vurguluyor. Sorunların çözülmesi için Muhtarlık tarafından ilgili kurumlara birçok kez başvuru yapılıyor diyen Muhtar Keskin; sözlerine söyle devam ediyor, “ Başvurudan bir süre sonra kurum yetkililerinden Bostanlar Mahallesi’ne gelen ekip yerinde inceleme yaparak gidiyor. Sonrasında tabiri caizse, mahalleye bir çivi dahi çakılmıyor” diyerek, serzenişte bulundu.

“ZAMANINDA TEDAŞ VE ÖZEL İDARE İLE SORUN ÇÖZÜLEMEDİ”
Muhtar Keskin, mahallesinin altyapı plan ve projesinin Özel İdare zamanında hazır hale getirildiğini fakat;bir faaliyet gösterilmediğini ifade etti. Mahalle Muhtarı, “ ‘size en kısa zamanda altyapı getireceğiz’ diyerek;  Özel İdare yetkilileri söz verdiler. O zamandan bu yana kurumlar bile değişti. Sorunlarımıza hala çözüm bulamadık. 2015 yılında ise, Altyapı ile ilgili MASKİ’ ye başvurumuzu gerçekleştirdik. Hemen hemen 2 yıldır MASKİ’ den sorunumuzu çözmeleri için yardım bekliyoruz. Aynı zamanda, Kış aylarında yağmur ve hafif rüzgar ile elektrik tellerinin zarar gördüğünü bu yüzden sık sık elektriklerinin kesildiğiniGEDİZ A.Ş’ ye bildirdik. Veahşap elektrik direklerimizin değişmesi konusunda müracaatımızı da yaptık.İlgili kurumlardan girişim bekliyoruz. Ümidimiz sürüyor. İnşallah bundan sonra sorunlarımıza çözüm bulacağız” ifadesine yer verdi.

“YOLLARIMIZ DA BAŞLI BAŞINA BİR PROBLEM”
Ayrıca;  Ramazan Keskin, mahallesinde yaşanan yol sorununa da değindi. Mahallemizin yolları da başlı başına ayrı bir problem diyen Keskin,“ Yollarımız için de asfalt çalışması istiyoruz. Asfalt dökülmeli ki, mahallemize rahat ulaşım sağlansın. Yağmurlu havalarda, çamur ve hendeklerden halkımız rahatsız. Yolda yürüyemez hale geliyoruz. Hem araçlarımız zarar görüyor hem vatandaşlarımız” şeklinde konuştu.
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.