BU ARACI GÖRÜRSENİZ HASSASİYET GÖSTERİN!

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2017 - 10:11, Güncelleme: 14.07.2017 - 10:11
 

BU ARACI GÖRÜRSENİZ HASSASİYET GÖSTERİN!

Manisa’da yaşayan bir aile yaklaşık 1 haftadır ‘Doğum Hastanesi’nden Saruhan Otel Kavşağı’na kadar olan yolda trafik kurallarını ihmal etmeden, dörtlülerini yakarak ve yolun en sağ şeridini kullanarak trafikte ilerliyor. Bu durumun bir sebebi var! Hem de hayati…
 HABER ASUDE ONAR Manisa’da yaşayan bir aile kısa bir süre önce minik bebeklerine kavuştu. Sezeryanla hayata gözlerini açan minik bebek geçirdiği küçük bir rahatsızlıktan dolayı küvezde evine gideceği günü bekliyor. Bu süreçte aile 6 saatte bir bebeklerinin yanına giderek annesi tarafından emzirilmek zorunda… “ 6 SAATTE BİR HASTANEYE GİDİP GELMEMİZ GEREKİYOR” Aile  konuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklama şöyle, “Yaklaşık 1 haftadır aracımı sağ şeride çekip, dörtlülerimi yakıp olabildiğince dikkatli bir şekilde Doğum Hastanesi’nden, Saruhan Otel kavşağına kadar ilerliyorum. Eşim sezeryanla doğum yaptığı için yollarda olan tümsekler ve çukurlar dikişlerinde sorun yaratabiliyor. Bundan dolayı ağır ağır gitmemiz gerekiyor. Aracım Aydın plakalı siyah jetta. 6 saatte bir hastaneye gidip gelmemiz gerekiyor. Bu süreçte arkamızdan korna çalanlar, selektör yapanlar ve yanımızdan geçerken aracımıza dönüp bakan kişilerle karşılaşıyoruz.” HERŞEY BEBEĞİMİZ İÇİN Yeni doğan bebeklerinin hastanede olduğu için zor bir süreçten geçtiklerini belirten aile; “Trafik kurallarını ihmal etmiyoruz, uyarıcı olan dörtlülerimizi de yakıyoruz. Vatandaşlarımız ne yazık ki çok duyarsızlaşmış. Birkaç kere diğer araçlardan tepki alınca aracımızın arkasına ‘Hasta Var’, ‘Lütfen Korna Çalma’, ‘Selektör Yapma’ şeklinde kağıtlar yapıştırma çaresini buldum. Bunlar da çözüm olmadı. Bebeğimiz iyileşip evimize gelene kadar bu süreç devam edecek. Lütfen trafikte bize denk gelen hemşerilerimiz yavaş gittiğimiz için bizi trafikte taciz etmesin.Çünkü bu durum bizim için hayati.” Dedi.                         
Manisa’da yaşayan bir aile yaklaşık 1 haftadır ‘Doğum Hastanesi’nden Saruhan Otel Kavşağı’na kadar olan yolda trafik kurallarını ihmal etmeden, dörtlülerini yakarak ve yolun en sağ şeridini kullanarak trafikte ilerliyor. Bu durumun bir sebebi var! Hem de hayati…
 HABER
ASUDE ONAR


Manisa’da yaşayan bir aile kısa bir süre önce minik bebeklerine kavuştu. Sezeryanla hayata gözlerini açan minik bebek geçirdiği küçük bir rahatsızlıktan dolayı küvezde evine gideceği günü bekliyor. Bu süreçte aile 6 saatte bir bebeklerinin yanına giderek annesi tarafından emzirilmek zorunda…

“ 6 SAATTE BİR HASTANEYE GİDİP GELMEMİZ GEREKİYOR”
Aile  konuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklama şöyle, “Yaklaşık 1 haftadır aracımı sağ şeride çekip, dörtlülerimi yakıp olabildiğince dikkatli bir şekilde Doğum Hastanesi’nden, Saruhan Otel kavşağına kadar ilerliyorum. Eşim sezeryanla doğum yaptığı için yollarda olan tümsekler ve çukurlar dikişlerinde sorun yaratabiliyor. Bundan dolayı ağır ağır gitmemiz gerekiyor. Aracım Aydın plakalı siyah jetta. 6 saatte bir hastaneye gidip gelmemiz gerekiyor. Bu süreçte arkamızdan korna çalanlar, selektör yapanlar ve yanımızdan geçerken aracımıza dönüp bakan kişilerle karşılaşıyoruz.”

HERŞEY BEBEĞİMİZ İÇİN
Yeni doğan bebeklerinin hastanede olduğu için zor bir süreçten geçtiklerini belirten aile; “Trafik kurallarını ihmal etmiyoruz, uyarıcı olan dörtlülerimizi de yakıyoruz. Vatandaşlarımız ne yazık ki çok duyarsızlaşmış. Birkaç kere diğer araçlardan tepki alınca aracımızın arkasına ‘Hasta Var’, ‘Lütfen Korna Çalma’, ‘Selektör Yapma’ şeklinde kağıtlar yapıştırma çaresini buldum. Bunlar da çözüm olmadı. Bebeğimiz iyileşip evimize gelene kadar bu süreç devam edecek. Lütfen trafikte bize denk gelen hemşerilerimiz yavaş gittiğimiz için bizi trafikte taciz etmesin.Çünkü bu durum bizim için hayati.” Dedi.                       
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.