BU KADARINA DA PES

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.08.2017 - 10:37, Güncelleme: 05.08.2017 - 10:37
 

BU KADARINA DA PES

Manisa’da ormanlık alanlar, doğa sevgisi olmayanlar tarafından kirletilip yok ediliyor.
HABER TURAN IŞIK Sıcak havalarda piknik yapmak için ağaçlık alanları seçen vatandaşlar, gittikleri yerleri kirletip dönüyor. Piknik alanlarını kullanan bazı vatandaşların çevreye attıkları tüm atıklar, doğaya ne kadar saygısızlık yapıldığını gözler önüne seriyor. DUYARLI VATANDAŞLAR TEPKİLİ Yunusemre ilçesine bağlı Uncubozköy mahallesi üst kısmında bulunan çamlık alanda görülen manzara ve kirlik içleri ürpertiyor. Doğayı bilinçsizce kullanıp kirletenleri şiddetle kınayan duyarlı vatandaşlar ise tepkilerini şu sözlerle dile getiriyor; “Ormanlık alanlarımızın bu durumunu gördüğümüzde, doğaya bu kadar da saygısızlık olamaz diyoruz ancak. Görmüş olduğunuz kirlikten dolayı artık ormana bile girmek istemiyorsunuz. Eğer çocuklarımıza, gelecek nesillerimize temiz çevre bırakmak istiyorsak çevremizi doğayı böyle kirletmemeliyiz. Ormanlık alanlar, doğanın güzellikleri çöp ve atıklarla kirletiliyor.”
Manisa’da ormanlık alanlar, doğa sevgisi olmayanlar tarafından kirletilip yok ediliyor.

HABER
TURAN IŞIK

Sıcak havalarda piknik yapmak için ağaçlık alanları seçen vatandaşlar, gittikleri yerleri kirletip dönüyor. Piknik alanlarını kullanan bazı vatandaşların çevreye attıkları tüm atıklar, doğaya ne kadar saygısızlık yapıldığını gözler önüne seriyor.

DUYARLI VATANDAŞLAR TEPKİLİ
Yunusemre ilçesine bağlı Uncubozköy mahallesi üst kısmında bulunan çamlık alanda görülen manzara ve kirlik içleri ürpertiyor. Doğayı bilinçsizce kullanıp kirletenleri şiddetle kınayan duyarlı vatandaşlar ise tepkilerini şu sözlerle dile getiriyor; “Ormanlık alanlarımızın bu durumunu gördüğümüzde, doğaya bu kadar da saygısızlık olamaz diyoruz ancak. Görmüş olduğunuz kirlikten dolayı artık ormana bile girmek istemiyorsunuz. Eğer çocuklarımıza, gelecek nesillerimize temiz çevre bırakmak istiyorsak çevremizi doğayı böyle kirletmemeliyiz. Ormanlık alanlar, doğanın güzellikleri çöp ve atıklarla kirletiliyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.