BÜYÜKŞEHİR’DEN 'ALTTAN ISITMALI HAYVAN BARINAĞI' MÜJDESİ

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.05.2018 - 06:53, Güncelleme: 24.05.2018 - 06:53
 

BÜYÜKŞEHİR’DEN 'ALTTAN ISITMALI HAYVAN BARINAĞI' MÜJDESİ

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, "Manisa’ya daha konforlu, alttan ısıtmalı çok modern bir hayvan barınağı projemiz var. Önümüzdeki seneye düşünüyoruz bunu."dedi.
HABER ÖZLEM ŞAHİN ETV Manisa’da, Belgin Öztürk Koçak’ın sunduğu Objektif Bakış programının konuğu olan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Manisa’da ki hayvan barınağı hakkında bilgiler verdi. Genç; “Geçen seneden beri barınağımızda büyük bir iyileştirme yaptık. Merkez barınağımızda yaklaşık 250 köpek, 50 adet kedi kapasiteli. 17 personelle tam teşekkürlü bakımları yapılıyor. ‘Satın alma, sahiplen’ kampanyası yaptık. Kısırlaştırmalarını yapıyoruz. Akhisar’da da hayvan barınağımız faaliyete geçti; orada yaklaşık 120’ye yakın sahipsiz köpeğe bakıyoruz.  Yaralı hayvanlarımız oluyor onlar için hastanemiz, kliniğimiz var. Geçenlerde röntgen cihazı aldık. Bakıma muhtaç hayvanları toplama işi ilçe belediyelerine ait. Bakımı bize ait. Hayvan barınağını öyle bir hale getirdik ki insanlar çocuklarını gezdirmek için ziyaret ediyor. Hayvanat bahçesi gibi bir şey oldu. Manisa’ya daha konforlu, alttan ısıtmalı çok modern bir hayvan barınağı projemiz var. Önümüzdeki seneye düşünüyoruz bunu."dedi.  
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, "Manisa’ya daha konforlu, alttan ısıtmalı çok modern bir hayvan barınağı projemiz var. Önümüzdeki seneye düşünüyoruz bunu."dedi.
HABER
ÖZLEM ŞAHİN
ETV Manisa’da, Belgin Öztürk Koçak’ın sunduğu Objektif Bakış programının konuğu olan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç,
Manisa’da ki hayvan barınağı hakkında bilgiler verdi.



Genç; “Geçen seneden beri barınağımızda büyük bir iyileştirme yaptık. Merkez barınağımızda yaklaşık 250 köpek, 50 adet kedi kapasiteli. 17 personelle tam teşekkürlü bakımları yapılıyor. ‘Satın alma, sahiplen’ kampanyası yaptık. Kısırlaştırmalarını yapıyoruz. Akhisar’da da hayvan barınağımız faaliyete geçti; orada yaklaşık 120’ye yakın sahipsiz köpeğe bakıyoruz.  Yaralı hayvanlarımız oluyor onlar için hastanemiz, kliniğimiz var. Geçenlerde röntgen cihazı aldık. Bakıma muhtaç hayvanları toplama işi ilçe belediyelerine ait. Bakımı bize ait. Hayvan barınağını öyle bir hale getirdik ki insanlar çocuklarını gezdirmek için ziyaret ediyor. Hayvanat bahçesi gibi bir şey oldu. Manisa’ya daha konforlu, alttan ısıtmalı çok modern bir hayvan barınağı projemiz var. Önümüzdeki seneye düşünüyoruz bunu."dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.