ÇALI ÇIRPIYLA TRAFİĞİ BİRBİRİNE KATTI

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2017 - 12:21, Güncelleme: 14.03.2017 - 12:21
 

ÇALI ÇIRPIYLA TRAFİĞİ BİRBİRİNE KATTI

Manisa’da hiçbir güvenlik önlemi almadan plakasız şekilde trafikte seyreden çırpı yüklü bir araç, trafikte şaşkın bakışlar arasında yoluna devam etti.
HABER MUSTAFA ATADİL  Manisa’nın Yunusemre ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde, plakasız traktörünün römorkuna istiap haddinden fazla yüklediği çırpılar ile trafikte seyreden bir sürücüsü, trafiği tehlikeye sokarak vatandaşların ve diğer sürücülerin şaşkın bakışları arasında yoluna devam etti. Seyir halindeki araçtan yola dökülen çırpılar için, zaman zaman bazı sürücülerin el işaretleri ve kornalar ile uyarıda bulunduğu traktör sürücüsü etraftaki uyarılara aldırış etmeden gözden kayboldu.  
Manisa’da hiçbir güvenlik önlemi almadan plakasız şekilde trafikte seyreden çırpı yüklü bir araç, trafikte şaşkın bakışlar arasında yoluna devam etti.
HABER
MUSTAFA ATADİL 

Manisa’nın Yunusemre ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde, plakasız traktörünün römorkuna istiap haddinden fazla yüklediği çırpılar ile trafikte seyreden bir sürücüsü, trafiği tehlikeye sokarak vatandaşların ve diğer sürücülerin şaşkın bakışları arasında yoluna devam etti. Seyir halindeki araçtan yola dökülen çırpılar için, zaman zaman bazı sürücülerin el işaretleri ve kornalar ile uyarıda bulunduğu traktör sürücüsü etraftaki uyarılara aldırış etmeden gözden kayboldu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.