ÇEVRE YOLUNDA ARAÇ KUYRUĞU OLUŞTU

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.07.2016 - 10:16, Güncelleme: 19.07.2016 - 10:16
 

ÇEVRE YOLUNDA ARAÇ KUYRUĞU OLUŞTU

Manisa’dan geçen İzmir – İstanbul arası çevre yolu yoğun araç trafiği dolayısıyla tıkandı. Uzun araç kuyruklarının oluştuğu yolda trafiğe müdahale eden polis sinyalizasyona riayet etmeden araçları yönlendirdi. Trafik akışı polisin müdahalesi sonrasında normale döndü.
Çevre yolu ile Mimar Sinan Bulvarı Gediz Köprüsü kavşağı yoğun araç trafiği sebebiyle kilitlendi. Araç yoğunluğu sebebiyle başta çevre yolu olmak üzere her iki istikamette uzun araç kuyrukları oluştu. TRAFİK POLİSLERİ SÜREKLİ YOL AÇIK TUTMAYA ÇALIŞTI Çevre yolunda ve Mimar Sinan Bulvarı üzerinde araç yoğunluğu yaşanması sebebiyle özellikle kavşaklarda geçişlerin zorlaşmasından dolayı devreye Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri girdi. Polis yoğunluğun giderilmesi için yolu sürekli açık tutmaya çalıştı. SICAKTAN BUNALAN SÜRÜCÜLER YOLUN AÇILMASINI SABIRSIZLIKLA BEKLEDİ İzmir’den İstanbul istikametine gitmekte olan araçların uzun kuyruklar oluşturmasından dolayı sürücüler zaman zaman tepki gösterdi. Havalarında sıcak olmasından dolayı bunalar sürücüler “Artık duramıyoruz, bu kadar araç yoğunluğu olmamalı, yapılmayan kavşaktan dolayı sürücüler çile çekiyor, bir an önce çevre yolu kavşağının yapılarak araç trafiğinin rahatlaması gerekir” dediler.                          
Manisa’dan geçen İzmir – İstanbul arası çevre yolu yoğun araç trafiği dolayısıyla tıkandı. Uzun araç kuyruklarının oluştuğu yolda trafiğe müdahale eden polis sinyalizasyona riayet etmeden araçları yönlendirdi. Trafik akışı polisin müdahalesi sonrasında normale döndü.
Çevre yolu ile Mimar Sinan Bulvarı Gediz Köprüsü kavşağı yoğun araç trafiği sebebiyle kilitlendi. Araç yoğunluğu sebebiyle başta çevre yolu olmak üzere her iki istikamette uzun araç kuyrukları oluştu.

TRAFİK POLİSLERİ SÜREKLİ YOL AÇIK TUTMAYA ÇALIŞTI
Çevre yolunda ve Mimar Sinan Bulvarı üzerinde araç yoğunluğu yaşanması sebebiyle özellikle kavşaklarda geçişlerin zorlaşmasından dolayı devreye Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri girdi. Polis yoğunluğun giderilmesi için yolu sürekli açık tutmaya çalıştı.

SICAKTAN BUNALAN SÜRÜCÜLER YOLUN AÇILMASINI SABIRSIZLIKLA BEKLEDİ
İzmir’den İstanbul istikametine gitmekte olan araçların uzun kuyruklar oluşturmasından dolayı sürücüler zaman zaman tepki gösterdi. Havalarında sıcak olmasından dolayı bunalar sürücüler “Artık duramıyoruz, bu kadar araç yoğunluğu olmamalı, yapılmayan kavşaktan dolayı sürücüler çile çekiyor, bir an önce çevre yolu kavşağının yapılarak araç trafiğinin rahatlaması gerekir” dediler.
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.