ÇEVREDEKİ VATANDAŞLAR ÖFKELİ ŞAHSI ŞAŞKINLIKLA İZLEDİ

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.08.2017 - 08:41, Güncelleme: 24.08.2017 - 08:41
 

ÇEVREDEKİ VATANDAŞLAR ÖFKELİ ŞAHSI ŞAŞKINLIKLA İZLEDİ

Ülkenin farklı noktalarından Atatürk anıtına yapılan saldırılara tepkiler sürerken, Manisa’da da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafının yer aldığı raket paramparça edildi.
HABER CANER KILIÇ Manisa’da, AK Parti Şehzadeler 2. Olağan Kongresi öncesinde, İlçe Başkanlığı tarafından duyuru amaçlı meydana konulan ve üzerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının yer aldığı raket, kalabalığın gözü önünde paramparça edildi. ÇEVREDEKİ VATANDAŞLAR ÖFKELİ ŞAHSI ŞAŞKINLIKLA İZLEDİ Olay geçen gün 20:45 sıralarında Şehzadeler ilçesi 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda yaşandı. Manisa halkının '8 havuzu' diye nitelendirdiği noktadan geçen bisikletli bir vatandaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının yer aldığı ve üzerinde 'Millete Hizmet Yolunda Kutlu Yürüyüşe Devam' yazılı raketi görünce adeta çılgına döndü. Kimliği henüzbilinmeyenşahıs, vatandaşların yoğun olduğu bu noktada, herkesin gözü önünde önce duyuru raketini yerden yere vurdu. Öfkesi giderek artan şahıs, daha sonra raketi kırdı, üstündeki duyuru brandasını yırtıp attı. Çevredeki vatandaşlar ise, öfkeli şahsı şaşkınlıkla izledi. Duyuru raketini paramparça eden şahıs, bisikletini alarak oradan uzaklaştı.      
Ülkenin farklı noktalarından Atatürk anıtına yapılan saldırılara tepkiler sürerken, Manisa’da da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafının yer aldığı raket paramparça edildi.
HABER
CANER KILIÇ


Manisa’da, AK Parti Şehzadeler 2. Olağan Kongresi öncesinde, İlçe Başkanlığı tarafından duyuru amaçlı meydana konulan ve üzerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının yer aldığı raket, kalabalığın gözü önünde paramparça edildi.


ÇEVREDEKİ VATANDAŞLAR ÖFKELİ ŞAHSI ŞAŞKINLIKLA İZLEDİ
Olay geçen gün 20:45 sıralarında Şehzadeler ilçesi 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda yaşandı. Manisa halkının '8 havuzu' diye nitelendirdiği noktadan geçen bisikletli bir vatandaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının yer aldığı ve üzerinde 'Millete Hizmet Yolunda Kutlu Yürüyüşe Devam' yazılı raketi görünce adeta çılgına döndü. Kimliği henüzbilinmeyenşahıs, vatandaşların yoğun olduğu bu noktada, herkesin gözü önünde önce duyuru raketini yerden yere vurdu. Öfkesi giderek artan şahıs, daha sonra raketi kırdı, üstündeki duyuru brandasını yırtıp attı. Çevredeki vatandaşlar ise, öfkeli şahsı şaşkınlıkla izledi. Duyuru raketini paramparça eden şahıs, bisikletini alarak oradan uzaklaştı.
 


 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.