CHP'DE KADIN BAŞKAN SESLERİ

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.10.2017 - 19:31, Güncelleme: 31.10.2017 - 19:31
 

CHP'DE KADIN BAŞKAN SESLERİ

CHP Manisa il ve ilçe örgütlerinde kongre hareketliliği başladı.
Kongre takviminin belirlenmesinin ardından ilçe başkanlıkları için de isimler ortaya atıldı. CHP Şehzadeler İlçe Başkanlığına aday olacak isimler de konuşulurken, kulislerde en çok konuşulan isim Zerrin İşnel. CHP Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Zerrin İşnel'in ilçe başkanlığı için aday olacağı  ve yakın zaman da adaylığını açıklayacağı bilgisine ulaşıldı. Kulislerde konuşulan diğer isimlern ise Devrim Dizman ve Halil Ucar olduğu öğrenildi.
CHP Manisa il ve ilçe örgütlerinde kongre hareketliliği başladı.
Kongre takviminin belirlenmesinin ardından ilçe başkanlıkları için de isimler ortaya atıldı. CHP Şehzadeler İlçe Başkanlığına aday olacak isimler de konuşulurken, kulislerde en çok konuşulan isim Zerrin İşnel. CHP Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Zerrin İşnel'in ilçe başkanlığı için aday olacağı  ve yakın zaman da adaylığını açıklayacağı bilgisine ulaşıldı.

Kulislerde konuşulan diğer isimlern ise Devrim Dizman ve Halil Ucar olduğu öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.