CHP KOROSU KONSERLER ZİNCİRİNE DEVAM EDECEK

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.11.2016 - 08:25, Güncelleme: 12.11.2016 - 08:25
 

CHP KOROSU KONSERLER ZİNCİRİNE DEVAM EDECEK

CHP Manisa Şehzadeler ilçe yönetimince 2016 yılının başlarında oluşturulan Türk Halk Müziği Korosu konserler zincirine devam etmek istiyor. Şef Mustafa Kılınç yönetimindeki koro, geçtiğimiz Mayıs ayında Manisalılara sunduğu müzik ziyafetinde nefes kesmişti. Aynı başarıları tekrarlamak isteyen Türk Halk Müziği Korosu çalışmalara yeniden başladı.
Caner KILIÇ- Yaklaşık bir yıl önce yönetimi devralan, Semih Balaban Başkanlığındaki CHP Şehzadeler İlçesinin yönetimi, birçok alanda komisyonlarını oluşturarak çalışmaları hızlandırmıştı. Kültür Sanat alanında da hız kesmeyen CHP Şehzadeler, yeni oluşumu olan Türk Halk Müziği Korosu ile geçtiğimiz Mayıs ayında Manisalılara keyifli bir gece yaşatmıştı. Türk Halk Müziği Korosu konserler zincirine devam etmek için yeniden çalışmalara başladı.   ‘BÜTÜN SANAT DALLARINDA PROJELERİMİZ VAR’ Kültür Sanat Komisyonu üyelerinden Ayşe Karaduman, farklı alanlarda da yaptıkları çalışmalarla, Manisalılara sanat anlamında güzel dakikalar yaşatmaya devam edeceklerini vurgulayarak;  “CHP Şehzadeler İlçe Örgütü olarak, sanata verdiğimiz önemi bir kez daha tekrarlamak istedik. Sanat dalında imkanlar dahilinde bir bir alanlar açmaya başladık. Yaklaşık bir yıl içinde kurduğumuz Türk Halk Müziği Korosu ile Manisalılara güzel dakikalar yaşatmaya çalışmıştık. İlk konserimizi geçtiğimiz Mayıs ayında vermiştik. Çok keyifli bir gece olmuştu. Emekli, genç, memur, işçi, demeksizin bir araya getirmek ve güzel şeylere imza atmak istiyoruz. ‘Sanatta siyaset olmaz’ vurgusunu tekrar etmek istiyorum. Siyasi ayrım yapmadan, siyaset konuşmadan, sanata ve kültüre destek amacıyla çalışmalarımız devam edecektir. Bu güne kadar yaşatmaya çalıştığımız güzel günlerin üstüne katarak devam etmek istiyoruz. Çalışmalarımız yeniden başlamıştır.” dedi.  
CHP Manisa Şehzadeler ilçe yönetimince 2016 yılının başlarında oluşturulan Türk Halk Müziği Korosu konserler zincirine devam etmek istiyor. Şef Mustafa Kılınç yönetimindeki koro, geçtiğimiz Mayıs ayında Manisalılara sunduğu müzik ziyafetinde nefes kesmişti. Aynı başarıları tekrarlamak isteyen Türk Halk Müziği Korosu çalışmalara yeniden başladı.
Caner KILIÇ- Yaklaşık bir yıl önce yönetimi devralan, Semih Balaban Başkanlığındaki CHP Şehzadeler İlçesinin yönetimi, birçok alanda komisyonlarını oluşturarak çalışmaları hızlandırmıştı. Kültür Sanat alanında da hız kesmeyen CHP Şehzadeler, yeni oluşumu olan Türk Halk Müziği Korosu ile geçtiğimiz Mayıs ayında Manisalılara keyifli bir gece yaşatmıştı. Türk Halk Müziği Korosu konserler zincirine devam etmek için yeniden çalışmalara başladı.
 
‘BÜTÜN SANAT DALLARINDA PROJELERİMİZ VAR’
Kültür Sanat Komisyonu üyelerinden Ayşe Karaduman, farklı alanlarda da yaptıkları çalışmalarla, Manisalılara sanat anlamında güzel dakikalar yaşatmaya devam edeceklerini vurgulayarak;  “CHP Şehzadeler İlçe Örgütü olarak, sanata verdiğimiz önemi bir kez daha tekrarlamak istedik. Sanat dalında imkanlar dahilinde bir bir alanlar açmaya başladık. Yaklaşık bir yıl içinde kurduğumuz Türk Halk Müziği Korosu ile Manisalılara güzel dakikalar yaşatmaya çalışmıştık. İlk konserimizi geçtiğimiz Mayıs ayında vermiştik. Çok keyifli bir gece olmuştu. Emekli, genç, memur, işçi, demeksizin bir araya getirmek ve güzel şeylere imza atmak istiyoruz. ‘Sanatta siyaset olmaz’ vurgusunu tekrar etmek istiyorum. Siyasi ayrım yapmadan, siyaset konuşmadan, sanata ve kültüre destek amacıyla çalışmalarımız devam edecektir. Bu güne kadar yaşatmaya çalıştığımız güzel günlerin üstüne katarak devam etmek istiyoruz. Çalışmalarımız yeniden başlamıştır.” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.