ÇİÇEKÇİLER SEVGİLİLER GÜNÜNE HAZIR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.02.2017 - 09:30, Güncelleme: 09.02.2017 - 09:30
 

ÇİÇEKÇİLER SEVGİLİLER GÜNÜNE HAZIR

Manisa’da çiçekçiler, 14 Şubat Sevgililer günü için tüm hazırlıklarını tamamlayarak müşterilerini beklemeye başladı.
HABER MUSTAFA ATADİL  Geçtiğimiz günlerde işlerindeki aşırı düşüşten dert yanan Manisalı çiçekçiler şimdi ise 14 Şubat sevgililer günü için yaşanması beklenen yoğunluktan umutlular. Sevgililer günü, anneler günü, öğretmenler günü ve yılbaşı gibi özel günlerde çiçekçilerin işlerinin büyük oranda artış gösterdiğini belirten çiçekçi esnaflarından Ömer Katkay, çiçekçilerin özellikle 14 Şubat’a ayrı bir önem verdiğini söyledi. 14 Şubat hazırlıklarına bir hafta öncesinden başladıklarını dile getiren Katkay, sevgililer gününe özel hediyelik eşyalar hazırladıklarını ve müşterilerini beklediklerini ifade etti. CANLI GÜLÜN FİYATI 8 LİRA Müşterilerinden 14 Şubat Sevgililer Gününe özel sipariş aldıklarının da altını çizen Katkay, son güne kadar satışlarının artacağını dile getirdi. Herkesin bütçesine uygun hediye alma imkanını vatandaşlara sunduklarını söyleyen Katkay, “Her bütçeye göre çiçek ve hediyelik eşyalarımız var. 14 Şubat’ta en çok canlı gül satılıyor. Canlı gülün fiyatı 8 lira. Çiçeklerimizin ve diğer hediyelik eşyalarımızın fiyatları 5 TL’den başlayıp yukarı rakamlara doğru çıkıyor” dedi.  
Manisa’da çiçekçiler, 14 Şubat Sevgililer günü için tüm hazırlıklarını tamamlayarak müşterilerini beklemeye başladı.
HABER
MUSTAFA ATADİL 

Geçtiğimiz günlerde işlerindeki aşırı düşüşten dert yanan Manisalı çiçekçiler şimdi ise 14 Şubat sevgililer günü için yaşanması beklenen yoğunluktan umutlular. Sevgililer günü, anneler günü, öğretmenler günü ve yılbaşı gibi özel günlerde çiçekçilerin işlerinin büyük oranda artış gösterdiğini belirten çiçekçi esnaflarından Ömer Katkay, çiçekçilerin özellikle 14 Şubat’a ayrı bir önem verdiğini söyledi. 14 Şubat hazırlıklarına bir hafta öncesinden başladıklarını dile getiren Katkay, sevgililer gününe özel hediyelik eşyalar hazırladıklarını ve müşterilerini beklediklerini ifade etti.

CANLI GÜLÜN FİYATI 8 LİRA
Müşterilerinden 14 Şubat Sevgililer Gününe özel sipariş aldıklarının da altını çizen Katkay, son güne kadar satışlarının artacağını dile getirdi.
Herkesin bütçesine uygun hediye alma imkanını vatandaşlara sunduklarını söyleyen Katkay, “Her bütçeye göre çiçek ve hediyelik eşyalarımız var. 14 Şubat’ta en çok canlı gül satılıyor. Canlı gülün fiyatı 8 lira. Çiçeklerimizin ve diğer hediyelik eşyalarımızın fiyatları 5 TL’den başlayıp yukarı rakamlara doğru çıkıyor” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.