'ÇİLEK PASTANESİ’ LEZZETİYLE KENDİSİNE HAYRAN BIRAKTIYOR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.04.2017 - 10:24, Güncelleme: 14.04.2017 - 10:24
 

'ÇİLEK PASTANESİ’ LEZZETİYLE KENDİSİNE HAYRAN BIRAKTIYOR

2013 yılından itibaren Güzelyurt Mahallesi’nde Manisalılara ekler, tartolet ve pastanın en lezzetlisini sunan Manisa Çilek Pastanesi’nin işletmecisi Ayhan Kuş işletmesinin ürünleri hakkında Denge Gazetesi’ne özel demeç verdi. Ayhan Kuş, “Yaklaşık 4 yıldır Çilek markasının şubesiyiz. Piyasaya göre kullandığımız malzemeler oldukça farklı. Mandıra kreması kullandığımız için 2 günden fazla tezgahta tutma imkanımız yok. Bu da bizim tazeliğimizin en büyük garantisidir” dedi.
HABER  ASUDE ONAR Manisa’nın Yunusemre ilçesinde 4 yıldır faaliyet gösteren Manisa Çilek Pastanesi’nin oldukça sevilen bir lezzet haline geldiğini belirten işletmeci Ayhan Kuş; “2013 yılında Gültekinler İnşaat aracılığıyla ‘Çilek Pastanesi’ ile tanıştık. İzmir Karşıyaka’da bulunan üretim yerini ziyaret ettik. İddialı oldukları her lezzeti yerinde tattık. Çok beğendik, kendimizin çok beğenerek tükettiği bu ürünleri Manisalılar ile buluşturmamız gerektiğine kanaat getirdik” görüşlerine yer verdi. “HER GÜN TEZGAHIMIZ YENİLENİYOR” Tezgahında sütlü tatlı, şerbetli tatlı, pasta çeşitleri, tartolet ve ekler gibi özel lezzetlerin bulunduğunu belirten İşletmeci Ayhan Kuş; “Her gün standart 14.00 ile 16.00 saatleri arasında üretim yeri olan Karşıyaka’dan çeşitlerimiz geliyor. Kapalı süt ile yapılan mandıra kreması kullanıldığı için ürünlerimizi 2 günden fazla tezgahımız da tutmuyoruz. Bizim birkaç gün daha tutalım belki alıcı olur, deme şansımız yok. Piyasada ki diğer pastaneler kremşanti kullandığı için 1 hafta tezgahta tutabiliyorlar. Bizim için ise bu süre en fazla 48 saat.  Satılmayan pastalarımızı da ziyan etmiyoruz, ihtiyaç sahiplerine hediye diyoruz. Tabii kendimizin yiyemeyeceği bir pastayı da kimseye bedava da olsa vermiyoruz. 2. Günün sonunda hemen bir şekilde tüketilmiş oluyor” ifadelerine yer verdi. “KULLANILAN MALZEMEYE GÖRE FİYATLARIMIZ ÇOK UYGUN” Fiyatlandırma açısından kullanılan malzemeye ve pastanın gramajına göre uygun olduklarını belirten ‘Manisa Çilek’ pastanesinin işletmecisi Ayhan Kuş; “ İlk bakışta fiyatlarımız yüksek gözüküyor. Doğru bir değerlendirme yapmamız gerekirse;  normal bir pastaneden alınan pasta ile bizim pastanemizden alınan pastayı tarttığınız zaman aralarında en az 300-400 gramlık bir farkın olduğunu göreceklerdir. Gram ile fiyatlandırmaya baktığımızda bizim pastamız daha ucuza geliyor. Pastamızı seçerken üzerinde ne varsa içinde de aynı o malzeme yoğun bir şekilde kullanılmış oluyor. Müşterilerimiz bizden aldıkları ürünlerden son derece memnunlar” dedi. “BİNBİR ÇEŞİT İZMİR BOYOZU”  “İzmir’in vazgeçilmez tatlarından biri olan boyozu da en usta ellerden Manisalılarla buluşturan ‘Çilek Pastanesi işletmecisi Ayhan Kuş,  “Boyozlarımız İzmir’den geliyor. Bize çiğ olarak geliyor, buradaki özel dolaplarımızda muhafaza ediyoruz ve günlük olarak pişiriyoruz.Alışılagelmiş boyozun yanında çikolatalı boyoz, ıspanaklı boyoz, mantarlı boyoz, peynirli boyoz, sosisli boyoz gibi birçok çeşidimiz var. Boyoz çok yağlı olur diye bir ön yargı var ama asıl kaliteli boyoz az yağlı olur. Formuna dikkat edenler de rahatlıkla tüketebilir” diye konuştu.  
2013 yılından itibaren Güzelyurt Mahallesi’nde Manisalılara ekler, tartolet ve pastanın en lezzetlisini sunan Manisa Çilek Pastanesi’nin işletmecisi Ayhan Kuş işletmesinin ürünleri hakkında Denge Gazetesi’ne özel demeç verdi. Ayhan Kuş, “Yaklaşık 4 yıldır Çilek markasının şubesiyiz. Piyasaya göre kullandığımız malzemeler oldukça farklı. Mandıra kreması kullandığımız için 2 günden fazla tezgahta tutma imkanımız yok. Bu da bizim tazeliğimizin en büyük garantisidir” dedi.
HABER 
ASUDE ONAR


Manisa’nın Yunusemre ilçesinde 4 yıldır faaliyet gösteren Manisa Çilek Pastanesi’nin oldukça sevilen bir lezzet haline geldiğini belirten işletmeci Ayhan Kuş; “2013 yılında Gültekinler İnşaat aracılığıyla ‘Çilek Pastanesi’ ile tanıştık. İzmir Karşıyaka’da bulunan üretim yerini ziyaret ettik. İddialı oldukları her lezzeti yerinde tattık. Çok beğendik, kendimizin çok beğenerek tükettiği bu ürünleri Manisalılar ile buluşturmamız gerektiğine kanaat getirdik” görüşlerine yer verdi.



“HER GÜN TEZGAHIMIZ YENİLENİYOR”
Tezgahında sütlü tatlı, şerbetli tatlı, pasta çeşitleri, tartolet ve ekler gibi özel lezzetlerin bulunduğunu belirten İşletmeci Ayhan Kuş; “Her gün standart 14.00 ile 16.00 saatleri arasında üretim yeri olan Karşıyaka’dan çeşitlerimiz geliyor. Kapalı süt ile yapılan mandıra kreması kullanıldığı için ürünlerimizi 2 günden fazla tezgahımız da tutmuyoruz. Bizim birkaç gün daha tutalım belki alıcı olur, deme şansımız yok. Piyasada ki diğer pastaneler kremşanti kullandığı için 1 hafta tezgahta tutabiliyorlar. Bizim için ise bu süre en fazla 48 saat.  Satılmayan pastalarımızı da ziyan etmiyoruz, ihtiyaç sahiplerine hediye diyoruz. Tabii kendimizin yiyemeyeceği bir pastayı da kimseye bedava da olsa vermiyoruz. 2. Günün sonunda hemen bir şekilde tüketilmiş oluyor” ifadelerine yer verdi.



“KULLANILAN MALZEMEYE GÖRE FİYATLARIMIZ ÇOK UYGUN”
Fiyatlandırma açısından kullanılan malzemeye ve pastanın gramajına göre uygun olduklarını belirten ‘Manisa Çilek’ pastanesinin işletmecisi Ayhan Kuş; “ İlk bakışta fiyatlarımız yüksek gözüküyor. Doğru bir değerlendirme yapmamız gerekirse;  normal bir pastaneden alınan pasta ile bizim pastanemizden alınan pastayı tarttığınız zaman aralarında en az 300-400 gramlık bir farkın olduğunu göreceklerdir. Gram ile fiyatlandırmaya baktığımızda bizim pastamız daha ucuza geliyor. Pastamızı seçerken üzerinde ne varsa içinde de aynı o malzeme yoğun bir şekilde kullanılmış oluyor. Müşterilerimiz bizden aldıkları ürünlerden son derece memnunlar” dedi.



“BİNBİR ÇEŞİT İZMİR BOYOZU”
 “İzmir’in vazgeçilmez tatlarından biri olan boyozu da en usta ellerden Manisalılarla buluşturan ‘Çilek Pastanesi işletmecisi Ayhan Kuş,  “Boyozlarımız İzmir’den geliyor. Bize çiğ olarak geliyor, buradaki özel dolaplarımızda muhafaza ediyoruz ve günlük olarak pişiriyoruz.Alışılagelmiş boyozun yanında çikolatalı boyoz, ıspanaklı boyoz, mantarlı boyoz, peynirli boyoz, sosisli boyoz gibi birçok çeşidimiz var. Boyoz çok yağlı olur diye bir ön yargı var ama asıl kaliteli boyoz az yağlı olur. Formuna dikkat edenler de rahatlıkla tüketebilir” diye konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.