CKD BAŞKANINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.07.2016 - 09:44, Güncelleme: 02.07.2016 - 09:44
 

CKD BAŞKANINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Cumhuriyet Kadınları Derneği Manisa Şube Başkanı Fatma Ayhan, yolda gördüğü hasta bir kediyi es geçmedi. Sıcaktan ve hastalıktan adeta ruhunu teslim edecek olan kedi, Başkan Ayhan sayesinde tedavi edildi. Gece yarısı yapılan bu davranışı veteriner hekim tarafından takdirle karşılanırken hiçbir ücret alınmadı.
Cumhuriyet Kadınları Derneği Manisa Şube Başkanı Fatma Ayhan, sokak ortasında öylece yatan hastalıktan bitkin düşmüş, gözleri iltihaplanmış bir kedi gördü. Yavru kediyi o haliyle bırakmayan Ayhan, hasta hayvanı alıp veterinere götürdü. Gece saatleri olması sebebiyle uykuda olan ve Başkan Ayhan’ı geri çevirmeyen veteriner hekim Ramazan Doğan, hasta hayvana kucak açarak tedavisini gerçekleştirdi. Ayrıca Başkan Fatma Ayhan’ın bu örnek davranışını takdirle karşılayan Veteriner Hekim Ramazan Doğan, tedavi masraflarını almadı.   GERKES BÖYLE DUYARLI OLMALI Hasta kediyi görmezden gelmeyen Ayhan’ın bu davranışı veteriner hekimin ve durumu gören vatandaşlarının takdirini de kazandı. Kediyi tedavi eden veteriner hekim Ramazan Doğan, Başkan Ayhan’a teşekkür ederek bu örnek davranışın insanlar arasında yaygınlaşması gerektiğini söyledi. Veteriner Hekim Doğan: “Fatma Hanım yavru kediyi hasta bitkin bir halde ve yaralı olarak yolda bulmuş. Bir karton kutuya koyup hemen bana getirdi. Artık neredeyse gece olduğu için ben de evde uyukluyordum. Hemen kediyi alıp tedavi etmek üzere getirdik. Yapılan muayenesinde göz probleminin yanında, yaralı, sıcaktan ve hastalıktan bitkin düşmüş. Vücudunun direnci bitmiş. Bu yüzden parazitler kaplamış. Tedavisini yaptık. Durumu iyi olacak. Keşke herkes böyle duyarlı olsa. O zaman biz de veterinerler olarak elimizden geleni yaparız. Bizim görevimiz tüm canlılara hizmet etmek.” dedi.  
Cumhuriyet Kadınları Derneği Manisa Şube Başkanı Fatma Ayhan, yolda gördüğü hasta bir kediyi es geçmedi. Sıcaktan ve hastalıktan adeta ruhunu teslim edecek olan kedi, Başkan Ayhan sayesinde tedavi edildi. Gece yarısı yapılan bu davranışı veteriner hekim tarafından takdirle karşılanırken hiçbir ücret alınmadı.
Cumhuriyet Kadınları Derneği Manisa Şube Başkanı Fatma Ayhan, sokak ortasında öylece yatan hastalıktan bitkin düşmüş, gözleri iltihaplanmış bir kedi gördü. Yavru kediyi o haliyle bırakmayan Ayhan, hasta hayvanı alıp veterinere götürdü. Gece saatleri olması sebebiyle uykuda olan ve Başkan Ayhan’ı geri çevirmeyen veteriner hekim Ramazan Doğan, hasta hayvana kucak açarak tedavisini gerçekleştirdi. Ayrıca Başkan Fatma Ayhan’ın bu örnek davranışını takdirle karşılayan Veteriner Hekim Ramazan Doğan, tedavi masraflarını almadı.
 
GERKES BÖYLE DUYARLI OLMALI

Hasta kediyi görmezden gelmeyen Ayhan’ın bu davranışı veteriner hekimin ve durumu gören vatandaşlarının takdirini de kazandı. Kediyi tedavi eden veteriner hekim Ramazan Doğan, Başkan Ayhan’a teşekkür ederek bu örnek davranışın insanlar arasında yaygınlaşması gerektiğini söyledi. Veteriner Hekim Doğan: “Fatma Hanım yavru kediyi hasta bitkin bir halde ve yaralı olarak yolda bulmuş. Bir karton kutuya koyup hemen bana getirdi. Artık neredeyse gece olduğu için ben de evde uyukluyordum. Hemen kediyi alıp tedavi etmek üzere getirdik. Yapılan muayenesinde göz probleminin yanında, yaralı, sıcaktan ve hastalıktan bitkin düşmüş. Vücudunun direnci bitmiş. Bu yüzden parazitler kaplamış. Tedavisini yaptık. Durumu iyi olacak. Keşke herkes böyle duyarlı olsa. O zaman biz de veterinerler olarak elimizden geleni yaparız. Bizim görevimiz tüm canlılara hizmet etmek.” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.