ÇOCUKLAR VE YETİŞKİNLER UNUTULMAZ ANLAR YAŞIYOR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.06.2017 - 11:05, Güncelleme: 13.06.2017 - 11:05
 

ÇOCUKLAR VE YETİŞKİNLER UNUTULMAZ ANLAR YAŞIYOR

Manisa’da, iki genç girişimci Yusuf Çetinkaya ve Mesut Ergüzer, Şehzadeler İlçesi Şehitler Ortaokulu bahçesine kurdukları oyun parkurlarıyla, hem çocuklara hem de yetişkinlere unutulmaz anlar yaşatıyor. Öte yandan, Bin 800 öğrenciye karne hediyesi olarak parkurlarda sınırsız eğlence imkanı sunuldu. Bu eğlence imkanı bayramın 4’üncü gününe kadar sürecek ve elde edilen gelirin bir kısmı da okul aile birliğine bağışlanacak.
HABER  CANER KILIÇ 2012 yılından bu yana, Manisa başta olmak üzere Ege Bölgesine hizmet veren genç girişimciler Yusuf Çetinkaya ve Mesut Ergüzer, Manisa’daki çocuklara unutulmaz eğlence imkânları sunuyor. Denge oyunu, gladyatör, rodeo, trambolin, tırmanma dağı, palyaço kaydırak gibi, birçok şişme oyun parkurlarını Şehzadeler İlçesi Şehitler Ortaokulu bahçesine kuran genç girişimciler, hem çocuklara hem de büyüklere unutulmaz anlar yaşatıyor. Geçen Cuma günü, okul bahçesinde kurulan parkurlarda, ayrıca Şehitler Ortaokulu’nun bin 800 öğrencisi de, karne hediyesi olarak sınırsız eğlendi. Öte yandan, genç girişimciler buradan elde edecekleri gelirlerin bir kısmını, Okul Aile Birliğine bağış olarak verecek. Manisalı çocuklar ve yetişkinler, bayramın 4’üncü gününe kadar burada doyasıya eğlenme imkanı bulacak. BÜYÜMEK İÇİN DESTEK BEKLİYORLAR Ortaklardan Mesut Ergüzer yaptığı açıklamada, daha da büyüyüp tüm Türkiye’deki çocukları sevindirmek istediklerini dile getirdi. Ergüzer; “Bizim için maddiyat ikinci planda. Hem çocuklarımız eğlensin hem de büyüklerimiz. Her yaş gurubuna uygun parkurlar mevcuttur. Hedefimiz hizmetimizi geliştirip tüm Türkiye’ye yayılmak istiyoruz. Belediye başkanlarımızdan, kaymakamlarımızdan, valimizden gerekli desteği aldığımız zaman hem Manisa firmasını büyütüp ve en güzel hizmeti vermeye devam edeceğiz. Bu yüzden destek bekliyoruz.”diye konuştu. ÇOCUKLAR OYNARKEN VELİLER DİNLENEBİLECEK Genç girişimci Yusuf Çetinkaya ise “Bizler sadece çocukları değil yetişkinleri de düşündük. Yetişkinler için de çok güzel parkurlarımız var. Ayrıca çocuklarını oynamaya getiren anne babalara da güzel bir kafe ortamı hazırladık. Çocuklar eğlenirken, veliler de oturup bir şeyler içebilecek ve çocuklarını izleyebilecek.”diyerek, Manisalıları davet etti. Diğer yandan, parkurlarda doyasıya eğlenen çocuklar ve yetişkinler de, kendilerine böyle bir imkan tanındığı için mutlu olduklarını ifade ettiler.    
Manisa’da, iki genç girişimci Yusuf Çetinkaya ve Mesut Ergüzer, Şehzadeler İlçesi Şehitler Ortaokulu bahçesine kurdukları oyun parkurlarıyla, hem çocuklara hem de yetişkinlere unutulmaz anlar yaşatıyor. Öte yandan, Bin 800 öğrenciye karne hediyesi olarak parkurlarda sınırsız eğlence imkanı sunuldu. Bu eğlence imkanı bayramın 4’üncü gününe kadar sürecek ve elde edilen gelirin bir kısmı da okul aile birliğine bağışlanacak.
HABER 
CANER KILIÇ


2012 yılından bu yana, Manisa başta olmak üzere Ege Bölgesine hizmet veren genç girişimciler Yusuf Çetinkaya ve Mesut Ergüzer, Manisa’daki çocuklara unutulmaz eğlence imkânları sunuyor. Denge oyunu, gladyatör, rodeo, trambolin, tırmanma dağı, palyaço kaydırak gibi, birçok şişme oyun parkurlarını Şehzadeler İlçesi Şehitler Ortaokulu bahçesine kuran genç girişimciler, hem çocuklara hem de büyüklere unutulmaz anlar yaşatıyor. Geçen Cuma günü, okul bahçesinde kurulan parkurlarda, ayrıca Şehitler Ortaokulu’nun bin 800 öğrencisi de, karne hediyesi olarak sınırsız eğlendi. Öte yandan, genç girişimciler buradan elde edecekleri gelirlerin bir kısmını, Okul Aile Birliğine bağış olarak verecek. Manisalı çocuklar ve yetişkinler, bayramın 4’üncü gününe kadar burada doyasıya eğlenme imkanı bulacak.



BÜYÜMEK İÇİN DESTEK BEKLİYORLAR
Ortaklardan Mesut Ergüzer yaptığı açıklamada, daha da büyüyüp tüm Türkiye’deki çocukları sevindirmek istediklerini dile getirdi. Ergüzer; “Bizim için maddiyat ikinci planda. Hem çocuklarımız eğlensin hem de büyüklerimiz. Her yaş gurubuna uygun parkurlar mevcuttur. Hedefimiz hizmetimizi geliştirip tüm Türkiye’ye yayılmak istiyoruz. Belediye başkanlarımızdan, kaymakamlarımızdan, valimizden gerekli desteği aldığımız zaman hem Manisa firmasını büyütüp ve en güzel hizmeti vermeye devam edeceğiz. Bu yüzden destek bekliyoruz.”diye konuştu.



ÇOCUKLAR OYNARKEN VELİLER DİNLENEBİLECEK
Genç girişimci Yusuf Çetinkaya ise “Bizler sadece çocukları değil yetişkinleri de düşündük. Yetişkinler için de çok güzel parkurlarımız var. Ayrıca çocuklarını oynamaya getiren anne babalara da güzel bir kafe ortamı hazırladık. Çocuklar eğlenirken, veliler de oturup bir şeyler içebilecek ve çocuklarını izleyebilecek.”diyerek, Manisalıları davet etti. Diğer yandan, parkurlarda doyasıya eğlenen çocuklar ve yetişkinler de, kendilerine böyle bir imkan tanındığı için mutlu olduklarını ifade ettiler.


 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.