ÇÖPLER ÇEVREYİ VE İNSAN SAĞLIĞINI TEHDİT EDİYOR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.08.2017 - 09:19, Güncelleme: 17.08.2017 - 09:19
 

ÇÖPLER ÇEVREYİ VE İNSAN SAĞLIĞINI TEHDİT EDİYOR

Baraj sularının kesilmesiyle, su kanalları adeta yeniden çöplüğe döndü. Baraj suları ile birlikte gelen çevre atıkları, suların çekilmesiyle kanallarda kaldı.
Özel Haber Özlem UNCU Yaz aylarında tarım arazilerinin sulanması için barajlardan kanal ve kanaletlere bırakılan sular kesilince, kanalların içerisinde kalan pislikler çevre kirliği yarattı ve kötü koku yaymaya başladı. Bu da, çevredeki vatandaşların, özellikle çocukların sağlığını tehdit ediyor.   ÇÖPLER ÇEVREYİ VE İNSAN SAĞLIĞINI TEHDİT EDİYOR  “Kanallarda İlaçlama Yapılsın” Kirlilikten ve kokulardan tedirgin olan vatandaşlar, sulama kanallarının ilgili kurumlar tarafından temizlemesini istedi. Vatandaşlar özellikle Turgut Özal, Adnan Menderes, Nurlupınar, Ahmet Bedevi, Barbaros ve Atatürk mahalleleri içerisinden geçen üzeri açık olan bölümlerin temizlenmesini, aksi taktirde salgın hastalıkların kaçınılmaz olacağını belirterek yetkilileri acil önlem almalarını istedi. Kanal içlerinin salgın hastalıklara, sivrisineklere karşı ilaçlanmasını yetkililerden talep ettiler.
Baraj sularının kesilmesiyle, su kanalları adeta yeniden çöplüğe döndü. Baraj suları ile birlikte gelen çevre atıkları, suların çekilmesiyle kanallarda kaldı.
Özel Haber
Özlem UNCU


Yaz aylarında tarım arazilerinin sulanması için barajlardan kanal ve kanaletlere bırakılan sular kesilince, kanalların içerisinde kalan pislikler çevre kirliği yarattı ve kötü koku yaymaya başladı. Bu da, çevredeki vatandaşların, özellikle çocukların sağlığını tehdit ediyor.
 
ÇÖPLER ÇEVREYİ VE İNSAN SAĞLIĞINI TEHDİT EDİYOR
 “Kanallarda İlaçlama Yapılsın” Kirlilikten ve kokulardan tedirgin olan vatandaşlar, sulama kanallarının ilgili kurumlar tarafından temizlemesini istedi. Vatandaşlar özellikle Turgut Özal, Adnan Menderes, Nurlupınar, Ahmet Bedevi, Barbaros ve Atatürk mahalleleri içerisinden geçen üzeri açık olan bölümlerin temizlenmesini, aksi taktirde salgın hastalıkların kaçınılmaz olacağını belirterek yetkilileri acil önlem almalarını istedi. Kanal içlerinin salgın hastalıklara, sivrisineklere karşı ilaçlanmasını yetkililerden talep ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.