DANSIN ŞEHZADELERİ TÜRKİYE’NİN EN İYİSİ

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.06.2017 - 12:44, Güncelleme: 01.06.2017 - 12:44
 

DANSIN ŞEHZADELERİ TÜRKİYE’NİN EN İYİSİ

Türkiye Dans Sporları Federasyonu’nun Kulüplerarası Salsa liginde, Manisa Dans Cafe Akademi Sporcuları büyük bir başarıya imza attı. Dans Cafe Akademi Sporcuları Osman Yaşi-Mina Solak ve Melik Bal-Yassmin Hassan çiftleri; Gençler On1 Kategorisinde şampiyonluklarını ilan etti.
HABER NURGÜL YILMAZ    Toplam 5 etaptan oluşan Dans liginde hiçbir zaman kürsüyü bırakmayan Dans Cafe Akademi Sporcuları  Osman Yaşi-Mina Solak ve  Melik Bal-Yassmin Hassan çiftleri; en son 27 Mayıs’ta bodrumda yapılan 5. etap ile birlikte Gençler On1 Kategorisinde şampiyonluklarını ilan etti. Osman Yaşi-Mina Solak Çifti Türkiye 1.’si- Melik Bal-Yassmin Hassan çifti ise Türkiye 3.ü oldu. Şampiyonların bu büyük başarısının  mimarı ise antrenörleri Can Polat Karayel.   HEDEF MANİSA’YI DANS ŞEHRİ YAPMAK  Can Polat Karayel kazandıkları başarı ile ilgili, “bu başarı çok doğal. Disiplinli ve azimli çalışmalarımızın,  yani emeklerinin karşılıklarını aldık. Asıl amacımız bir sonraki sezonda yetişkinler kategorisinde de Şampiyon olmak. Bu hedefimizle ilgili oldukça kararlıyız. Alt yapısı oldukça sağlam olan Manisa Dans Cafe Akademi, gelecekte daha büyük başarılara imza atacak. En büyük isteğimiz ise;  Manisa’yı Türkiye’nin en önde gelen Dans şehri yapmak” ifadelerine yer verdi.
Türkiye Dans Sporları Federasyonu’nun Kulüplerarası Salsa liginde, Manisa Dans Cafe Akademi Sporcuları büyük bir başarıya imza attı. Dans Cafe Akademi Sporcuları Osman Yaşi-Mina Solak ve Melik Bal-Yassmin Hassan çiftleri; Gençler On1 Kategorisinde şampiyonluklarını ilan etti.
HABER
NURGÜL YILMAZ
  
Toplam 5 etaptan oluşan Dans liginde hiçbir zaman kürsüyü bırakmayan Dans Cafe Akademi Sporcuları  Osman Yaşi-Mina Solak ve  Melik Bal-Yassmin Hassan çiftleri; en son 27 Mayıs’ta bodrumda yapılan 5. etap ile birlikte Gençler On1 Kategorisinde şampiyonluklarını ilan etti. Osman Yaşi-Mina Solak Çifti Türkiye 1.’si- Melik Bal-Yassmin Hassan çifti ise Türkiye 3.ü oldu. Şampiyonların bu büyük başarısının  mimarı ise antrenörleri Can Polat Karayel.


 
HEDEF MANİSA’YI DANS ŞEHRİ YAPMAK
 Can Polat Karayel kazandıkları başarı ile ilgili, “bu başarı çok doğal. Disiplinli ve azimli çalışmalarımızın,  yani emeklerinin karşılıklarını aldık. Asıl amacımız bir sonraki sezonda yetişkinler kategorisinde de Şampiyon olmak. Bu hedefimizle ilgili oldukça kararlıyız. Alt yapısı oldukça sağlam olan Manisa Dans Cafe Akademi, gelecekte daha büyük başarılara imza atacak. En büyük isteğimiz ise;  Manisa’yı Türkiye’nin en önde gelen Dans şehri yapmak” ifadelerine yer verdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.