DARBE GİRİŞİMİ SONRASI KYK’YA DEVREDİLEN İKİ BİNA YURT OLARAK AÇILDI

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2017 - 07:46, Güncelleme: 15.03.2017 - 07:46
 

DARBE GİRİŞİMİ SONRASI KYK’YA DEVREDİLEN İKİ BİNA YURT OLARAK AÇILDI

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde 15 Temmuz FETÖ kalkışması sonrasında terör örgütü ile bağlantısı tespit edilerek kapatılan 2 binalı öğrenci yurdu, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından Yurt olarak kullanılması için uygun hale getirildi.
HABER TURAN IŞIK Manisa ve ilçelerinde 15 Temmuz Darbe Girişimi sonrası, FETÖ tarafından kullanılan öğrenci yurtları kapatılarak Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna devredilmiş ve bu süreçte kurum tarafından Yunusemre, Turgutlu, Kula ve Soma ilçelerinde kız ve erkek yurtları hizmete girmişti. Son olarak Sarıgöl ilçesinde de kuruma devredilen 2 bina 184 öğrenci kapasitesi ile öğrencilerin kullanımına uygun hale getirildi. Yurdun açılışı için ilçede bulunan Kredi ve Yurtlar Kurumu Manisa İl Müdürü Kemal Koçkaya yaptığı açıklamada; “Yurt ihtiyacı bulunan Sarıgöl ilçemizde de FETÖ’den kurumumuza devredilen iki bina bulunmaktaydı. Bu binaların ihtiyaçlarını hızla gidererek, iki blok olarak 102 erkek ve 82 kız öğrencimize barınma verecek hale getirdik. Bu önemli ihtiyacın giderilmesinde katkılarından dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’a ve Manisa Milletvekillerimize de teşekkürü borç bilirim.”diye konuştu.      
Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde 15 Temmuz FETÖ kalkışması sonrasında terör örgütü ile bağlantısı tespit edilerek kapatılan 2 binalı öğrenci yurdu, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından Yurt olarak kullanılması için uygun hale getirildi.
HABER
TURAN IŞIK

Manisa ve ilçelerinde 15 Temmuz Darbe Girişimi sonrası, FETÖ tarafından kullanılan öğrenci yurtları kapatılarak Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna devredilmiş ve bu süreçte kurum tarafından Yunusemre, Turgutlu, Kula ve Soma ilçelerinde kız ve erkek yurtları hizmete girmişti. Son olarak Sarıgöl ilçesinde de kuruma devredilen 2 bina 184 öğrenci kapasitesi ile öğrencilerin kullanımına uygun hale getirildi. Yurdun açılışı için ilçede bulunan Kredi ve Yurtlar Kurumu Manisa İl Müdürü Kemal Koçkaya yaptığı açıklamada; “Yurt ihtiyacı bulunan Sarıgöl ilçemizde de FETÖ’den kurumumuza devredilen iki bina bulunmaktaydı. Bu binaların ihtiyaçlarını hızla gidererek, iki blok olarak 102 erkek ve 82 kız öğrencimize barınma verecek hale getirdik. Bu önemli ihtiyacın giderilmesinde katkılarından dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’a ve Manisa Milletvekillerimize de teşekkürü borç bilirim.”diye konuştu.


 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.