DEMİRYOLU HATTI ÇOĞALTILIYOR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.06.2018 - 08:37, Güncelleme: 26.06.2018 - 08:37
 

DEMİRYOLU HATTI ÇOĞALTILIYOR

İzmir- Manisa ve Alaşehir arasındaki demiryolu hattı üç yollu yapılması için ikinci etap çalışmalar hızlandırıldı.
Denizcilik ve Ulaştırma Bakanlığı Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü İzmir- Manisa- Uşak- Afyon- Ankara arasındaki demiryolu hattının 3 yollu yapılması için hummalı çalışma başlattı. İzmir-Menemen-Muradiye arasında Devlet Demir Yolları’nın hızlı tren ve elektrikli trenlerin kullanımı için yolun altyapı çalışmalarını tamamladı. 2. etapta Muradiye-Manisa arası demiryolu hattının 3 katına çıkarılması için çalışmalar hummalı şekilde sürdürülüyor. Çalışma yapılan alanda yetkililerden edinilen bilgiler de mevcut tek hat demiryolunun paralelinde 2 veya 3 hat yapılması için altyapı çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bir taraftan dolgu malzemeleri alınarak zemin çalışması sürerken diğer taraftan fora kazık çakma ve betonlama çalışmaları da beraberinde sürdürüldü. Bu çalışmaların bir kaç yılı alacağı belirtildi.  
İzmir- Manisa ve Alaşehir arasındaki demiryolu hattı üç yollu yapılması için ikinci etap çalışmalar hızlandırıldı.
Denizcilik ve Ulaştırma Bakanlığı Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü İzmir- Manisa- Uşak- Afyon- Ankara arasındaki demiryolu hattının 3 yollu yapılması için hummalı çalışma başlattı.
İzmir-Menemen-Muradiye arasında Devlet Demir Yolları’nın hızlı tren ve elektrikli trenlerin kullanımı için yolun altyapı çalışmalarını tamamladı. 2. etapta Muradiye-Manisa arası demiryolu hattının 3 katına çıkarılması için çalışmalar hummalı şekilde sürdürülüyor. Çalışma yapılan alanda yetkililerden edinilen bilgiler de mevcut tek hat demiryolunun paralelinde 2 veya 3 hat yapılması için altyapı çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bir taraftan dolgu malzemeleri alınarak zemin çalışması sürerken diğer taraftan fora kazık çakma ve betonlama çalışmaları da beraberinde sürdürüldü. Bu çalışmaların bir kaç yılı alacağı belirtildi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.