DİKKAT ŞU SOKAKLAR KAPALI !

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2017 - 09:04, Güncelleme: 23.02.2017 - 09:04
 

DİKKAT ŞU SOKAKLAR KAPALI !

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Şubat Cuma günü Manisa’ya gelerek bir dizi toplu açılış ve miting konuşması yapacak olması, şehir merkezinde şimdiden tatlı bir telaşa dönüştü. Cumhuriyet Meydanı Cumhurbaşkanı için hazırlanıyor. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Manisa’ya gelişi nedeniyle kentin belirli noktalarında geniş güvenlik önlemleri alındı. Emniyet müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre; 23.02.2017 Perşembe günü saat: 20.00’den itibaren, 24.02.2017 Cuma günü saat 20.00’ye kadar bazı caddeler trafiğe kapanacak.
24 Şubat Cuma günü Manisa’ya gelecek olan  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın halka sesleneceği Cumhuriyet Meydanı’nda çalışmalar bugün itibariyle start aldı. Belediye ekiplerince Cuma günü miting alanında kullanılacak olan Manisa Emniyet Müdürlüğü’ne ait polis barikatları Cumhuriyet meydana indirilerek hazırlıklar resmen başlatılmış oldu. “CUMHURBAŞKANIMIZI MANİSA’DA EN İYİ ŞEKİLDE MİSAFİR EDECEĞİZ” Cumhuriyet Meydanı’ndayapılan hazırlıklarla yakından ilgilenen AK Parti Yunusemre Gençlik Kolları Başkanı Emre Şener, Cuma günü Cumhurbaşkanı’nı Manisa’ya yakışır şekilde ağırlamak için çalıştıklarını belirterek şunları söyledi; “Bildiğiniz gibi 24 Şubat Cuma günü saat 14:30’da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Manisa’mıza gelecek. Bizlerde Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde ağırlamak için şimdiden çalışmalarımıza başladık. Gördüğünüz gibi Emniyet’e ait demir barikatlar meydana indirildi. İnşallah her şey çok güzel olacak ve Cumhurbaşkanımızı Manisa’da en iyi şekilde misafir edeceğiz.” YARIN ŞU SOKAKLAR KAPALI ! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Manisa’ya gelişi nedeniyle kentin belirli noktalarında geniş güvenlik önlemleri alındı. Emniyet müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre; 23.02.2017 Perşembe günü saat: 20.00’den itibaren,  24.02.2017 Cuma günü saat 20.00’ye kadar bazı caddeler  trafiğe kapanacak.   İşte Trafiğe kapatılacak  ve park yasağı getirilen cadde ve sokaklar.   Yeni Hal Kavşağı Halil Erdoğan Caddesi Atatürk Stadyum Önü ve Kapalı Spor Salonu Önü Devlet Hastanesi Kavşağı Gar Kavşağı  Kamil Su Kavşağı  Eski Doğum Evi Kavşağı Cumhuriyet Caddesi  Atatürk Bulvarı  Vilayet önü ve çevresi Cumhuriyet Meydanı ve Meydana çıkan ve çevresindeki sokaklar Hatuniye Cami Kavşağı ve Çevresi  Mustafa Kemal Paşa Caddesi ve Kesişen Yollar Borsa Caddesi   Uzunyol Caddesi  Seyfettin Bey Caddesi  Alaybey Köprü  Vilayet Kavşağı  Merkez Kavşağı  Merkez Kavşağı ve Dr. Sadık Ahmet Kavşağı arası  Eshot Kavşağı  Kenzi Kavşağı Moris Şinasi Kavşağı  8 Eylül Caddesi  Fatih Köprülü Kavşağı  İzmir Caddesi  Murat Caddesi  Sultan Kavşağı Büyükşehir Belediye Binası Çevresi ile Belediye Binasına Çıkan Yollar.  
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Şubat Cuma günü Manisa’ya gelerek bir dizi toplu açılış ve miting konuşması yapacak olması, şehir merkezinde şimdiden tatlı bir telaşa dönüştü. Cumhuriyet Meydanı Cumhurbaşkanı için hazırlanıyor. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Manisa’ya gelişi nedeniyle kentin belirli noktalarında geniş güvenlik önlemleri alındı. Emniyet müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre; 23.02.2017 Perşembe günü saat: 20.00’den itibaren, 24.02.2017 Cuma günü saat 20.00’ye kadar bazı caddeler trafiğe kapanacak.
24 Şubat Cuma günü Manisa’ya gelecek olan  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın halka sesleneceği Cumhuriyet Meydanı’nda çalışmalar bugün itibariyle start aldı. Belediye ekiplerince Cuma günü miting alanında kullanılacak olan Manisa Emniyet Müdürlüğü’ne ait polis barikatları Cumhuriyet meydana indirilerek hazırlıklar resmen başlatılmış oldu.

“CUMHURBAŞKANIMIZI MANİSA’DA EN İYİ ŞEKİLDE MİSAFİR EDECEĞİZ”
Cumhuriyet Meydanı’ndayapılan hazırlıklarla yakından ilgilenen AK Parti Yunusemre Gençlik Kolları Başkanı Emre Şener, Cuma günü Cumhurbaşkanı’nı Manisa’ya yakışır şekilde ağırlamak için çalıştıklarını belirterek şunları söyledi; “Bildiğiniz gibi 24 Şubat Cuma günü saat 14:30’da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Manisa’mıza gelecek. Bizlerde Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde ağırlamak için şimdiden çalışmalarımıza başladık. Gördüğünüz gibi Emniyet’e ait demir barikatlar meydana indirildi. İnşallah her şey çok güzel olacak ve Cumhurbaşkanımızı Manisa’da en iyi şekilde misafir edeceğiz.”

YARIN ŞU SOKAKLAR KAPALI !
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Manisa’ya gelişi nedeniyle kentin belirli noktalarında geniş güvenlik önlemleri alındı. Emniyet müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre; 23.02.2017 Perşembe günü saat: 20.00’den itibaren,  24.02.2017 Cuma günü saat 20.00’ye kadar bazı caddeler  trafiğe kapanacak.
 
İşte Trafiğe kapatılacak  ve park yasağı getirilen cadde ve sokaklar.

 
Yeni Hal Kavşağı
Halil Erdoğan Caddesi
Atatürk Stadyum Önü ve Kapalı Spor Salonu Önü
Devlet Hastanesi Kavşağı
Gar Kavşağı 
Kamil Su Kavşağı 
Eski Doğum Evi Kavşağı
Cumhuriyet Caddesi 
Atatürk Bulvarı 
Vilayet önü ve çevresi
Cumhuriyet Meydanı ve Meydana çıkan ve çevresindeki sokaklar
Hatuniye Cami Kavşağı ve Çevresi 
Mustafa Kemal Paşa Caddesi ve Kesişen Yollar
Borsa Caddesi  
Uzunyol Caddesi 
Seyfettin Bey Caddesi 
Alaybey Köprü 
Vilayet Kavşağı 
Merkez Kavşağı 
Merkez Kavşağı ve Dr. Sadık Ahmet Kavşağı arası 
Eshot Kavşağı 
Kenzi Kavşağı
Moris Şinasi Kavşağı 
8 Eylül Caddesi 
Fatih Köprülü Kavşağı 
İzmir Caddesi 
Murat Caddesi 
Sultan Kavşağı
Büyükşehir Belediye Binası Çevresi ile Belediye Binasına Çıkan Yollar.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.