DOĞA DOSTLUĞU EV EKONOMİSİNE DE BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.02.2017 - 10:01, Güncelleme: 09.02.2017 - 10:01
 

DOĞA DOSTLUĞU EV EKONOMİSİNE DE BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR

Doğa dostu bir vatandaş, Spil Dağı eteklerinde, yol kenarlarında, ormanlık alanlarda, atılan şişeleri toplayarak hem çevre temizliğine katkı sağlıyor, hem aile bütçesine ek gelir sağlıyor.
HABER TURAN IŞIK Manisa’da yaşayan Nedim Demir, her gün sabahın erken saatlerinde motosikletiyle, dağ, taş, dere, tepe demeden; ormanlık alanlarda doğaya rast gele ve bilinçsizce atılan şişeleri toplayarak, hem doğayı temizliyor, hem ev ekonomisine katkı sağlıyor. Yaptığı iş hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Demir; “Ben doğayı seviyorum, aynı zamanda spor yapıyorum bunlarla birlikte. Ek iş olarak da şişeleri topluyor, geri dönüşüme satıyor para kazanıyorum. Buradan şunu söylemek istiyorum; Alkol alanlar lütfen boş şişeleri rast gele doğaya atmasınlar, kırılıyor, çevre kirliliğine neden oluyor, görüntü kirliliği yapıyor. Ayrıca en önemlisi şişeler ormanların yanmasına neden oluyor. Bu oksijen veren damarlarımızı kurutmasınlar. Bir ağaç dikmezler, bari bin ağacı yok etmesinler. Yabancılar gelip gördüğü zaman bizlerin çevremize verdiği değerin ne kadar olduğunu görüyorlar. Güzel vatanımızı doğamızı bozmayalım.” dedi. GÜNDE 20- 30 TL KAZANIYORUM Bir yandan çevre temizliği de yapmış olurken, diğer yandan da topladığı şişeleri geri dönüşüme satarak, günlük 20-30 lira para kazandığını belirten Demir “ Bu işi seve seve yapıyorum. Çünkü temiz hava alıyor, spor yapıyor aynı zamanda para kazanıyorum.” dedi.
Doğa dostu bir vatandaş, Spil Dağı eteklerinde, yol kenarlarında, ormanlık alanlarda, atılan şişeleri toplayarak hem çevre temizliğine katkı sağlıyor, hem aile bütçesine ek gelir sağlıyor.

HABER
TURAN IŞIK

Manisa’da yaşayan Nedim Demir, her gün sabahın erken saatlerinde motosikletiyle, dağ, taş, dere, tepe demeden; ormanlık alanlarda doğaya rast gele ve bilinçsizce atılan şişeleri toplayarak, hem doğayı temizliyor, hem ev ekonomisine katkı sağlıyor. Yaptığı iş hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Demir; “Ben doğayı seviyorum, aynı zamanda spor yapıyorum bunlarla birlikte. Ek iş olarak da şişeleri topluyor, geri dönüşüme satıyor para kazanıyorum. Buradan şunu söylemek istiyorum; Alkol alanlar lütfen boş şişeleri rast gele doğaya atmasınlar, kırılıyor, çevre kirliliğine neden oluyor, görüntü kirliliği yapıyor. Ayrıca en önemlisi şişeler ormanların yanmasına neden oluyor. Bu oksijen veren damarlarımızı kurutmasınlar. Bir ağaç dikmezler, bari bin ağacı yok etmesinler. Yabancılar gelip gördüğü zaman bizlerin çevremize verdiği değerin ne kadar olduğunu görüyorlar. Güzel vatanımızı doğamızı bozmayalım.” dedi.

GÜNDE 20- 30 TL KAZANIYORUM
Bir yandan çevre temizliği de yapmış olurken, diğer yandan da topladığı şişeleri geri dönüşüme satarak, günlük 20-30 lira para kazandığını belirten Demir “ Bu işi seve seve yapıyorum. Çünkü temiz hava alıyor, spor yapıyor aynı zamanda para kazanıyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.