DSİ KANALLARI PİSLİK İÇİNDE

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.11.2016 - 08:28, Güncelleme: 26.11.2016 - 08:28
 

DSİ KANALLARI PİSLİK İÇİNDE

Barajların kapakları kapatıldı, Sulama kanallarında sular çekilince içerisindeki pislikler de ortaya çıktı. Yerleşim alanları içerisinden geçen sulama kanallarının, temizlenmemesi nedeniyle ise mahalleleri koku sardı.
Turan Işık:Yerleşim alanlarında geçen DSİ ye ait sulama kanal ve kanaletleri pislik içerisinde.  Vatandaşlar ise durumdan oldukça şikayetçi. Sulama mevsimi ardından kanal ve kanaletlerde sular çekildikçe pisliklerde ortaya çıkıyor. Özellikle yerleşim alanları içerisinde kalan ve üzeri açık bulunan sulama kanal ve kanaletlerinde birikmiş ve akıntısı olmayan sular kokmaya da başladı. Bilinçsiz vatandaşların kanal ve kanaletlere attığı çöpler ise; DSİ kanallarındaki tehlikenin büyüklüğünü ortaya koyuyor. Ayrıca görüntü kirliliği had safhaya ulaştı.   Bölgede oturan vatandaşlar sulama kanal ve kanaletlerin pis kokularından ve çöplerden çok rahatsız olduklarına vurgu yaparak, DSİ ve Sulama birliklerinin sorumluluk alanlarındaki kanal ve kanaletleri temizlemesini istedi.    
Barajların kapakları kapatıldı, Sulama kanallarında sular çekilince içerisindeki pislikler de ortaya çıktı. Yerleşim alanları içerisinden geçen sulama kanallarının, temizlenmemesi nedeniyle ise mahalleleri koku sardı.
Turan Işık:Yerleşim alanlarında geçen DSİ ye ait sulama kanal ve kanaletleri pislik içerisinde.  Vatandaşlar ise durumdan oldukça şikayetçi. Sulama mevsimi ardından kanal ve kanaletlerde sular çekildikçe pisliklerde ortaya çıkıyor. Özellikle yerleşim alanları içerisinde kalan ve üzeri açık bulunan sulama kanal ve kanaletlerinde birikmiş ve akıntısı olmayan sular kokmaya da başladı. Bilinçsiz vatandaşların kanal ve kanaletlere attığı çöpler ise; DSİ kanallarındaki tehlikenin büyüklüğünü ortaya koyuyor. Ayrıca görüntü kirliliği had safhaya ulaştı.  
Bölgede oturan vatandaşlar sulama kanal ve kanaletlerin pis kokularından ve çöplerden çok rahatsız olduklarına vurgu yaparak, DSİ ve Sulama birliklerinin sorumluluk alanlarındaki kanal ve kanaletleri temizlemesini istedi.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.