DÜNYACA ÜNLÜ MARKA’YI MANİSALILARLA BULUŞTURDU

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.02.2018 - 11:47, Güncelleme: 21.02.2018 - 11:47
 

DÜNYACA ÜNLÜ MARKA’YI MANİSALILARLA BULUŞTURDU

Manisalı hanımların en çok tercih ettiği Başak Yılmaz Güzellik Salonu;Berberler,Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın da desteği ile Manisa’da bir ilke imza attı. Güzellik Salonu İşletmecisi çift Başak Yılmaz ve Sinan Yılmaz, dünyaca ünlü Daviness Markası’nınArtistich Direktörü Ceyhun Çallılar ve Teknik Eğitmen Semih Kaya’yı Manisalı hanımlar ile buluşturdu. Çallılar ve Kaya 2 gün boyunca Başak Yılmaz Güzellik Salonu’nda saç kesimi, renklendirme ve saç şekillendirme üzerine eğitimler verdi.
HABER ASUDE ONAR Manisa’da 15 yıldır kuaförlük yapan Başak Yılmaz, Manisa’da son 1 yıldır kuaförlük mesleği adına çok önemli işlere imza atıyor.Kendisini saç konusunda her zaman geliştirmekten yana olduğunu belirten Yılmaz, salonunda dünyanın dört bir yanına giderek Daviness Markası’nı tanıtan, eğitimler veren Artistich Direktör Ceyhun Çallılar ve Türkiye genelinde teknik eğitmenlik yapan Semih Kaya’yı Manisa’da ağırladı. 2 gün boyunca Başak Yılmaz Güzellik Salonu’nda saç kesimi, renklendirme ve saç şekillendirmesi üzerine eğitimler veren Çallılar,Denge’ye açıklamalarda bulundu. 2 GÜN SÜREN PERFORMANS EĞİTİMİ 1998 yılında kuaförlüğe başladım. Bu mesleği çok seviyorum. Birçok yerli ve yabancı markaya dışarıdan destek verdim. Bende bu konu hakkında çok fazla eğitim aldım. Eğitim almadan eğitim vermek imkansız. Daha etkili sunum yaparak zihinlerde kalabilmek ve fikir aşılayabilmek için sahne ve iletişim eğitimleri aldım. 2015 yılında Daviness markasından bana teklif geldi ve serüven başladı. Yaklaşık 3 yıldır bu markanın Artistich Direktörüyüm.Uzak Doğu Asya’dan Avrupa Ülkelerine kadar uzanıyoruz. Dünyanın her yerindeyiz. Gittiğimizde sadece o ülkede yaşayan Türkler değil, oranın vatandaşları da merak edip geliyor. Düzenlediğimiz etkinliklerde saç kesimi, saç şekillendirmesi ve renklendirmesi üzerine çalışıyoruz. Zaten en önemli konular bunlardır. 2 gün boyunca ürünlerimizin performansı hakkında çalışmalar yaptık. BU SENE SOLUK RENKLER MODA Bu sene kadınlar saç rengi olarak soluk renkleri tercih ediyorlar. Bu uzun bir sürede devam edecek gibi. Bu soluk renk modası da sosyal medyanın yarattığı bir atmosfer. Bende sosyal medya da çok aktif olmaya çalışıyorum takipçilerim için. Tüm dünya adeta kişinin cebine sıkıştı diyebiliriz, bizim gibi eğitmenler bütün dünyaya takipçilerine misyonlarını ve vizyonlarını yansıtabiliyor. Bizden feyz almak isteyenler içinde çok güzel bir fırsat oluyor. Yaptığımız tüm çalışmalarımızı sosyal medyadan paylaşıyoruz. MARKAMIZ İLK 5’İN İÇİNDE Saç renklendirmesi konusunda insan saçına en yakın maddeden yapılan çalışma kafalarımız var. O saçta yaptığımız uygulamalarla tonları yakalıyoruz ve daha sonrada modaya yön verecek çalışmalarımızı paylaşıyoruz. Gerçek saçta da aynı performansı elde edebiliyoruz.Daviness markasında sülfat, paraben tarzında maddeler yok. Doğallığımız konusunda iddialıyız.Markamız Türkiye’de ilk 5’in içerisinde. Daha üst sıraları da zorluyoruz, zirveye yerleşeceğiz.Bizi ağırlayan Başak Yılmaz, eşi Sinan Yılmaz’a çok teşekkür ediyorum.        
Manisalı hanımların en çok tercih ettiği Başak Yılmaz Güzellik Salonu;Berberler,Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın da desteği ile Manisa’da bir ilke imza attı. Güzellik Salonu İşletmecisi çift Başak Yılmaz ve Sinan Yılmaz, dünyaca ünlü Daviness Markası’nınArtistich Direktörü Ceyhun Çallılar ve Teknik Eğitmen Semih Kaya’yı Manisalı hanımlar ile buluşturdu. Çallılar ve Kaya 2 gün boyunca Başak Yılmaz Güzellik Salonu’nda saç kesimi, renklendirme ve saç şekillendirme üzerine eğitimler verdi.
HABER
ASUDE ONAR
Manisa’da 15 yıldır kuaförlük yapan Başak Yılmaz, Manisa’da son 1 yıldır kuaförlük mesleği adına çok önemli işlere imza atıyor.Kendisini saç konusunda her zaman geliştirmekten yana olduğunu belirten Yılmaz, salonunda dünyanın dört bir yanına giderek Daviness Markası’nı tanıtan, eğitimler veren Artistich Direktör Ceyhun Çallılar ve Türkiye genelinde teknik eğitmenlik yapan Semih Kaya’yı Manisa’da ağırladı. 2 gün boyunca Başak Yılmaz Güzellik Salonu’nda saç kesimi, renklendirme ve saç şekillendirmesi üzerine eğitimler veren Çallılar,Denge’ye açıklamalarda bulundu.



2 GÜN SÜREN PERFORMANS EĞİTİMİ
1998 yılında kuaförlüğe başladım. Bu mesleği çok seviyorum. Birçok yerli ve yabancı markaya dışarıdan destek verdim. Bende bu konu hakkında çok fazla eğitim aldım. Eğitim almadan eğitim vermek imkansız. Daha etkili sunum yaparak zihinlerde kalabilmek ve fikir aşılayabilmek için sahne ve iletişim eğitimleri aldım. 2015 yılında Daviness markasından bana teklif geldi ve serüven başladı. Yaklaşık 3 yıldır bu markanın Artistich Direktörüyüm.Uzak Doğu Asya’dan Avrupa Ülkelerine kadar uzanıyoruz. Dünyanın her yerindeyiz. Gittiğimizde sadece o ülkede yaşayan Türkler değil, oranın vatandaşları da merak edip geliyor. Düzenlediğimiz etkinliklerde saç kesimi, saç şekillendirmesi ve renklendirmesi üzerine çalışıyoruz. Zaten en önemli konular bunlardır. 2 gün boyunca ürünlerimizin performansı hakkında çalışmalar yaptık.



BU SENE SOLUK RENKLER MODA
Bu sene kadınlar saç rengi olarak soluk renkleri tercih ediyorlar. Bu uzun bir sürede devam edecek gibi. Bu soluk renk modası da sosyal medyanın yarattığı bir atmosfer. Bende sosyal medya da çok aktif olmaya çalışıyorum takipçilerim için. Tüm dünya adeta kişinin cebine sıkıştı diyebiliriz, bizim gibi eğitmenler bütün dünyaya takipçilerine misyonlarını ve vizyonlarını yansıtabiliyor. Bizden feyz almak isteyenler içinde çok güzel bir fırsat oluyor. Yaptığımız tüm çalışmalarımızı sosyal medyadan paylaşıyoruz.

MARKAMIZ İLK 5’İN İÇİNDE
Saç renklendirmesi konusunda insan saçına en yakın maddeden yapılan çalışma kafalarımız var. O saçta yaptığımız uygulamalarla tonları yakalıyoruz ve daha sonrada modaya yön verecek çalışmalarımızı paylaşıyoruz. Gerçek saçta da aynı performansı elde edebiliyoruz.Daviness markasında sülfat, paraben tarzında maddeler yok. Doğallığımız konusunda iddialıyız.Markamız Türkiye’de ilk 5’in içerisinde. Daha üst sıraları da zorluyoruz, zirveye yerleşeceğiz.Bizi ağırlayan Başak Yılmaz, eşi Sinan Yılmaz’a çok teşekkür ediyorum.


 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.