DURMUŞ DEDENİN SİGARASI EVİNİ KÜL ETTİ

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.04.2017 - 10:49, Güncelleme: 21.04.2017 - 10:49
 

DURMUŞ DEDENİN SİGARASI EVİNİ KÜL ETTİ

Manisa’da, tek katlı bir evde yalnız yaşayan 95 yaşındaki Durmuş Yorulmaz’ın içtiği sigara, evinin tamamen kül olmasına neden oldu. Alevlerin arasından dışarı çıkarılan yaşlı adam, dumandan zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldı.
HABER TURAN IŞIK Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Şehzadeler ilçesi Nurlupınar Mahallesi’nde, tek katlı bir ev tamamen kül oldu. 324 sokak üzeri 15 numaralı tek katlı evde yalnız yaşayan 95 yaşlarında Durmuş Yorulmaz’ın olduğu öğrenildi. Yaşlı adamın yakınları, yaptıkları açıklamalarda şu bilgilere yer verdiler; "Bizlerle birlikte kalmıyor. Yaşlı olduğu için hep yalnız kalıyordu. Çok sigara içiyordu. Zaman zaman sigarası olmadığı zaman bile gece kalkıp bizleri uyandırıyordu. Akşam da evde olduğunu ve sigara içerken gördük. Bir ara dışarı çıktığımızda alevler camdan gözüktü. Kendisini içerden zorla çıkardık. Dumandan etkilenmiş yürüyemez durumda idi. Hemen dışarı aldık ve hastaneye götürüldü."   İTFAİYE BÜYÜK FACİAYI ÖNLEDİ Öte yandan, olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alarak, yangının diğer evlere ve bölümlere sıçramasını önledi. Yaşlı adamın evi ve içerisindeki eşyaları tamamen yanarak kül oldu. Şimdi de yakınları tarafından Durmuş Yorulmaz’a kalacak yer ayarlanmaya çalışıldığı belirtildi. Yaşlı adamın yakınları, gerek mahalle muhtarından, gerekse ilgili kurumlardan yardım talep ediyor. Mahalle Muhtarı Süleyman Seven, mağduriyetin giderilmesi için Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma Vakfını ve Belediyeyi bilgilendirdiğini; ekiplerin olay yerine gelerek inceleme yapacağını ve bütün imkanları seferber edeceklerini belirtti.   İNCELEME YAPILDI Mahalle Muhtarı Süleyman Seven, Sosyal Yardımlaşma Vakfı yetkililerine yangınla ilgili haber vermesinin ardından, vakıf yetkilileri olay yerine gelerek, gerekli incelemelerde bulundu. Yapılacak inceleme ve görüşmelerin ardından, uygun yardımın yapılması sağlanabileceği bildirildi.  
Manisa’da, tek katlı bir evde yalnız yaşayan 95 yaşındaki Durmuş Yorulmaz’ın içtiği sigara, evinin tamamen kül olmasına neden oldu. Alevlerin arasından dışarı çıkarılan yaşlı adam, dumandan zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldı.
HABER
TURAN IŞIK

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Şehzadeler ilçesi Nurlupınar Mahallesi’nde, tek katlı bir ev tamamen kül oldu. 324 sokak üzeri 15 numaralı tek katlı evde yalnız yaşayan 95 yaşlarında Durmuş Yorulmaz’ın olduğu öğrenildi. Yaşlı adamın yakınları, yaptıkları açıklamalarda şu bilgilere yer verdiler; "Bizlerle birlikte kalmıyor. Yaşlı olduğu için hep yalnız kalıyordu. Çok sigara içiyordu. Zaman zaman sigarası olmadığı zaman bile gece kalkıp bizleri uyandırıyordu. Akşam da evde olduğunu ve sigara içerken gördük. Bir ara dışarı çıktığımızda alevler camdan gözüktü. Kendisini içerden zorla çıkardık. Dumandan etkilenmiş yürüyemez durumda idi. Hemen dışarı aldık ve hastaneye götürüldü."


 
İTFAİYE BÜYÜK FACİAYI ÖNLEDİ
Öte yandan, olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alarak, yangının diğer evlere ve bölümlere sıçramasını önledi. Yaşlı adamın evi ve içerisindeki eşyaları tamamen yanarak kül oldu. Şimdi de yakınları tarafından Durmuş Yorulmaz’a kalacak yer ayarlanmaya çalışıldığı belirtildi. Yaşlı adamın yakınları, gerek mahalle muhtarından, gerekse ilgili kurumlardan yardım talep ediyor. Mahalle Muhtarı Süleyman Seven, mağduriyetin giderilmesi için Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma Vakfını ve Belediyeyi bilgilendirdiğini; ekiplerin olay yerine gelerek inceleme yapacağını ve bütün imkanları seferber edeceklerini belirtti.
 



İNCELEME YAPILDI
Mahalle Muhtarı Süleyman Seven, Sosyal Yardımlaşma Vakfı yetkililerine yangınla ilgili haber vermesinin ardından, vakıf yetkilileri olay yerine gelerek, gerekli incelemelerde bulundu. Yapılacak inceleme ve görüşmelerin ardından, uygun yardımın yapılması sağlanabileceği bildirildi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.