EMLAKÇILAR 2018 İMAR ÇALIŞMASINI DÖRT GÖZLE BEKLİYOR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.10.2017 - 10:45, Güncelleme: 11.10.2017 - 10:45
 

EMLAKÇILAR 2018 İMAR ÇALIŞMASINI DÖRT GÖZLE BEKLİYOR

Manisa’daki gayrimenkul sektöründe yaşanan sıkıntılar sadece konut sahiplerini değil, emlakçılık sektörünü de olumsuz etkiliyor. Manisa’daki imar probleminin konut üretiminin önünde bir engel olduğuna dikkat çeken Yapı Gayrimenkul danışmanları Tutku Göç ve İzzet Yıldırım; 2018 yılında Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından yapılacağı söz verilen imar çalışmasını, dört gözle beklediklerini ifade etti.
HABER NURGÜL YILMAZ Uzun süredir Manisa’da emlakçılık sektöründe hizmet veren Yapı Gayrimenkul ortakları Tutku Göç ve İzzet Yıldırım Denge’ye yaşadıkları sıkıntıları anlattı. 7 yıldır sektörde ayakta durmaya çalıştıklarını ifade eden  Gayrimenkul  Danışmanı Tutku Göç, “Manisa’da en büyük sıkıntıyı imara açılmış alanların azlığından dolayı yaşıyoruz. Konut yaptırmak isteyen çok, ancak imara açılmış alanlar yok. Vatandaşların istediği daire taleplerini karşılayamıyoruz. Fakat diğer gayrimenkul şirketlerine göre biz sektörün içinden geldiğimiz için, müşterilerin taleplerine karşılayabilecek çözümler üretebiliyoruz. Bu yüzden  ‘Yapı Gayrimenkul’e gelen vatandaşlar onlar için  daha iyi ve yasalara uygun hizmet vereceğimizden emin olabilirler’’ dedi. “CENGİZ ERGÜN BİZE SÖZ VERDİ” İmar konusunda Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün kendilerine taahhüdü olduğunu hatırlatan Tutku Göç, “Manisa çevresinin imar konusunda biraz sıkıntılı. Fakat Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün bizlere verdiği sözde; 2018 yılında il genelinde imara açılacak alanlar için yeni çalışmalar yapacağını dile getirmişti. Cengiz Ergün bize söz verdi. Sayın Cengiz Ergün’ün verdiği bu sözden çok umutluyuz. Eğer Manisa’da uygun alanlar imara açılırsa halk ve bizim sektör mensubu emlakçılar çok mutlu olacağız” diye konuştu.   “İMAR SORUNU ÇÖZÜLÜRSE KONUT FİYATLARI DÜŞER” Yapı Gayrimenkul Emlak Danışmanı İzzet Yıldırım ise Manisa’nın genelinde imar çalışması yapılması halinde konut fiyatlarının da düşeceğine vurgu yaparak, “Özellikle yaz mevsimine doğru ev fiyatları artıyor. Konut sahipleri mülklerini fahiş fiyatlara satmaya çalışıyor. Yeni yapılan binalar da fiyatları etkileyeceği için özellikle; Demir ve beton fiyatları da otomatik olarak artıyor. Diyebiliriz ki yazın konut fiyatları yüzde 100 artıyor. Eğer Manisa’nın uygun alanlarına imar getirilirse, bu gelişme ev fiyatlarının düşmesini sağlayacaktır. İmar sorunu çözülürse konut fiyatları düşer. Bu gelişmede vatandaşın konut alımına yöneleceği anlamına geliyor” görüşlerine yer verdi. “MÜŞTERİLERİMİZİN EN AZ KENDİLERİ KADAR EV SAHİBİ OLMALARINI İSTİYORUZ” Yapı Gayrimenkul Emlak Danışmanı İzzet Yıldırım birinci önceliklerinin müşteri memnuniyeti ve dürüstlük olduğuna dikkat çekerek, “Müşteri memnuniyeti için sürekli güncel olan ilan potveyinde müşterilerine güler yüzlü ve dürüst iş ahlakı prensibiyle hizmet veriyoruz. Bu nedenle müşterilerimiz bize güveniyor. Bizim arzumuz kimsenin evsiz kalmaması. Müşterilerimizin en az kendileri kadar ev sahibi olmalarını istiyoruz ve onlara kendimize ev alıyormuşuz gibi yardımcı olmaya çalışıyoruz. Biz işimizi severek yapıyoruz ve dürüstüz. Bu nedenle müşterilerimiz bize ve verdiğimiz hizmete çok güveniyor” diye konuştu.      
Manisa’daki gayrimenkul sektöründe yaşanan sıkıntılar sadece konut sahiplerini değil, emlakçılık sektörünü de olumsuz etkiliyor. Manisa’daki imar probleminin konut üretiminin önünde bir engel olduğuna dikkat çeken Yapı Gayrimenkul danışmanları Tutku Göç ve İzzet Yıldırım; 2018 yılında Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından yapılacağı söz verilen imar çalışmasını, dört gözle beklediklerini ifade etti.
HABER
NURGÜL YILMAZ


Uzun süredir Manisa’da emlakçılık sektöründe hizmet veren Yapı Gayrimenkul ortakları Tutku Göç ve İzzet Yıldırım Denge’ye yaşadıkları sıkıntıları anlattı. 7 yıldır sektörde ayakta durmaya çalıştıklarını ifade eden  Gayrimenkul  Danışmanı Tutku Göç, “Manisa’da en büyük sıkıntıyı imara açılmış alanların azlığından dolayı yaşıyoruz. Konut yaptırmak isteyen çok, ancak imara açılmış alanlar yok. Vatandaşların istediği daire taleplerini karşılayamıyoruz. Fakat diğer gayrimenkul şirketlerine göre biz sektörün içinden geldiğimiz için, müşterilerin taleplerine karşılayabilecek çözümler üretebiliyoruz. Bu yüzden  ‘Yapı Gayrimenkul’e gelen vatandaşlar onlar için  daha iyi ve yasalara uygun hizmet vereceğimizden emin olabilirler’’ dedi.

“CENGİZ ERGÜN BİZE SÖZ VERDİ”
İmar konusunda Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün kendilerine taahhüdü olduğunu hatırlatan Tutku Göç, “Manisa çevresinin imar konusunda biraz sıkıntılı. Fakat Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün bizlere verdiği sözde; 2018 yılında il genelinde imara açılacak alanlar için yeni çalışmalar yapacağını dile getirmişti. Cengiz Ergün bize söz verdi. Sayın Cengiz Ergün’ün verdiği bu sözden çok umutluyuz. Eğer Manisa’da uygun alanlar imara açılırsa halk ve bizim sektör mensubu emlakçılar çok mutlu olacağız” diye konuştu.  

“İMAR SORUNU ÇÖZÜLÜRSE KONUT FİYATLARI DÜŞER”
Yapı Gayrimenkul Emlak Danışmanı İzzet Yıldırım ise Manisa’nın genelinde imar çalışması yapılması halinde konut fiyatlarının da düşeceğine vurgu yaparak, “Özellikle yaz mevsimine doğru ev fiyatları artıyor. Konut sahipleri mülklerini fahiş fiyatlara satmaya çalışıyor. Yeni yapılan binalar da fiyatları etkileyeceği için özellikle; Demir ve beton fiyatları da otomatik olarak artıyor. Diyebiliriz ki yazın konut fiyatları yüzde 100 artıyor. Eğer Manisa’nın uygun alanlarına imar getirilirse, bu gelişme ev fiyatlarının düşmesini sağlayacaktır. İmar sorunu çözülürse konut fiyatları düşer. Bu gelişmede vatandaşın konut alımına yöneleceği anlamına geliyor” görüşlerine yer verdi.

“MÜŞTERİLERİMİZİN EN AZ KENDİLERİ KADAR EV SAHİBİ OLMALARINI İSTİYORUZ”
Yapı Gayrimenkul Emlak Danışmanı İzzet Yıldırım birinci önceliklerinin müşteri memnuniyeti ve dürüstlük olduğuna dikkat çekerek, “Müşteri memnuniyeti için sürekli güncel olan ilan potveyinde müşterilerine güler yüzlü ve dürüst iş ahlakı prensibiyle hizmet veriyoruz. Bu nedenle müşterilerimiz bize güveniyor. Bizim arzumuz kimsenin evsiz kalmaması. Müşterilerimizin en az kendileri kadar ev sahibi olmalarını istiyoruz ve onlara kendimize ev alıyormuşuz gibi yardımcı olmaya çalışıyoruz. Biz işimizi severek yapıyoruz ve dürüstüz. Bu nedenle müşterilerimiz bize ve verdiğimiz hizmete çok güveniyor” diye konuştu.  
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.