EN BÜYÜK ARZUSU MANİSA VALİSİ OLMAK

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.07.2017 - 11:17, Güncelleme: 01.07.2017 - 11:17
 

EN BÜYÜK ARZUSU MANİSA VALİSİ OLMAK

Manisa’da, ‘Halil Giyim’ işletmesinin sahipleri Halil-Aylin Akgün çiftinin kızları Aybüke Akgün, Türkiye’de önemli bürokratların yetişmesini sağlayan Ankara Üniversitesi’nden mezun oldu.
HABER ASUDE ONAR Hayalleri doğrultusunda,yüksek bir puanla Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler ve Kamu Yönetimi bölümünü kazanan Akgün ve Gülbaharlar ailelerinin biricik torunu, aynı şekilde emeklerinin karşılığını alarak başarı ile mezun oldu. Ailesinin de katılımı ile Ankara Üniversitesi’nin düzenlediği mezuniyet töreninde cüppesini ve kepini giyen Aybüke Aygün; “ Zor bir bölüm seçmiştim ama hayallerim doğrultusunda başarılı puanlarla okulumu bitirdim. Artık mezun olma ve meslek hayatına atılma zamanı. Ankara’yı, arkadaşlarımı ve öğretmenlerimi çok özleyeceğim. Şuan en büyük arzum bir gün Manisamıza vali olarak dönmek.” dedi.      
Manisa’da, ‘Halil Giyim’ işletmesinin sahipleri Halil-Aylin Akgün çiftinin kızları Aybüke Akgün, Türkiye’de önemli bürokratların yetişmesini sağlayan Ankara Üniversitesi’nden mezun oldu.
HABER
ASUDE ONAR


Hayalleri doğrultusunda,yüksek bir puanla Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler ve Kamu Yönetimi bölümünü kazanan Akgün ve Gülbaharlar ailelerinin biricik torunu, aynı şekilde emeklerinin karşılığını alarak başarı ile mezun oldu. Ailesinin de katılımı ile Ankara Üniversitesi’nin düzenlediği mezuniyet töreninde cüppesini ve kepini giyen Aybüke Aygün; “ Zor bir bölüm seçmiştim ama hayallerim doğrultusunda başarılı puanlarla okulumu bitirdim. Artık mezun olma ve meslek hayatına atılma zamanı. Ankara’yı, arkadaşlarımı ve öğretmenlerimi çok özleyeceğim. Şuan en büyük arzum bir gün Manisamıza vali olarak dönmek.” dedi.
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.