ENGELLİLERİN ENGELİ; ENGEL TANIMAZLAR!

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2017 - 09:18, Güncelleme: 06.01.2017 - 09:18
 

ENGELLİLERİN ENGELİ; ENGEL TANIMAZLAR!

Manisa’da, engellilerin yaşamını kolaylaştırması için kaldırıma yapılan engelli geçiş rampalarının önüne, geçişi kapatacak şekilde park edilen otomobiller, engelli vatandaşlara mağdur etmeye devam ediyor.
HABER MUSTAFA ATADİL  Manisa’nın Şehzadeler İlçesi Kumludere Caddesi üzerinde bulunan yaya kaldırımı bitimindeki engelli geçiş rampasına, engelli vatandaşlar düşünülmeden gelişi güzel park edilmiş araçlar, engelli bir vatandaşı çileden çıkardı. 43 yaşındaki engelli vatandaş Hayriye Türk, babası ile birlikte eczaneye ilaç almaya giderken, sorumsuzca park edilmiş araçlar yüzünden kaldırımdan inemedi. “SOKAĞA ÇIKARKEN YANIMIZDA ZABITA MI TAŞIYALIM?” Bu tür sorunlarla sürekli karşılaştığını ve büyük zorluklar yaşadığını dile getiren engelli vatandaş şunları söyledi; “Sizin de gördüğünüz gibi biz engelli vatandaşlar olarak ne kadar sıkıntılar içerisindeyiz. Babamla birlikte dışarıdaki işlerimi halletmek için sokağa çıkıyorum ama sürekli bu manzara ile karşılaşıyorum. Her geçtiğimiz rampalarda mutlaka bir araç park etmiş şekilde yolumuzu kapatmış oluyor. Lazım ki her sokağa çıktığımızda yanımızda bir zabıta taşıyalım. Gördüğünüz gibi kaldırımdan yola inecek yol bulamıyorum. Lütfen artık rica ediyorum, yalvarıyorum sağlıklı insanlar biz engelli vatandaşlara yardımcı olsunlar. Arabalarını böyle sorumsuzca park yasağı olan yerlere bırakıp gittiklerinde bize yaşattıkları zorlukları bir kez olsun kendileri de yaşasın ki bizi anlayabilsinler istiyorum.”  
Manisa’da, engellilerin yaşamını kolaylaştırması için kaldırıma yapılan engelli geçiş rampalarının önüne, geçişi kapatacak şekilde park edilen otomobiller, engelli vatandaşlara mağdur etmeye devam ediyor.
HABER
MUSTAFA ATADİL 

Manisa’nın Şehzadeler İlçesi Kumludere Caddesi üzerinde bulunan yaya kaldırımı bitimindeki engelli geçiş rampasına, engelli vatandaşlar düşünülmeden gelişi güzel park edilmiş araçlar, engelli bir vatandaşı çileden çıkardı. 43 yaşındaki engelli vatandaş Hayriye Türk, babası ile birlikte eczaneye ilaç almaya giderken, sorumsuzca park edilmiş araçlar yüzünden kaldırımdan inemedi.

“SOKAĞA ÇIKARKEN YANIMIZDA ZABITA MI TAŞIYALIM?”
Bu tür sorunlarla sürekli karşılaştığını ve büyük zorluklar yaşadığını dile getiren engelli vatandaş şunları söyledi; “Sizin de gördüğünüz gibi biz engelli vatandaşlar olarak ne kadar sıkıntılar içerisindeyiz. Babamla birlikte dışarıdaki işlerimi halletmek için sokağa çıkıyorum ama sürekli bu manzara ile karşılaşıyorum. Her geçtiğimiz rampalarda mutlaka bir araç park etmiş şekilde yolumuzu kapatmış oluyor. Lazım ki her sokağa çıktığımızda yanımızda bir zabıta taşıyalım. Gördüğünüz gibi kaldırımdan yola inecek yol bulamıyorum. Lütfen artık rica ediyorum, yalvarıyorum sağlıklı insanlar biz engelli vatandaşlara yardımcı olsunlar. Arabalarını böyle sorumsuzca park yasağı olan yerlere bırakıp gittiklerinde bize yaşattıkları zorlukları bir kez olsun kendileri de yaşasın ki bizi anlayabilsinler istiyorum.”
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.