ERDOĞAN EGE TUNCER AYAKTA ALKIŞLANDI

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.06.2017 - 11:28, Güncelleme: 08.06.2017 - 11:28
 

ERDOĞAN EGE TUNCER AYAKTA ALKIŞLANDI

Karşıyaka Belediyesi Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde Mozart Akademi 3. Uluslararası Piyano Festivali düzenlendi. Geçtiğimiz hafta sonu Karşıyaka’da düzenlenen festivale 45 Park AVM Yönetim Kurulu Başkanı Kayhan Erdoğan’ın torunu, Erdoğan Ege Tuncer damga vurdu.
HABER ASUDE ONAR Karşıyaka Belediyesi piyano sanatı ile ilgilenen geleceğin sanatçılarına kendilerini denemeleri, yeteneklerini sergilemeleri ve sahneye alışarak özgüven kazanmaları amacıyla; Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde 3. Uluslararası Piyano Festivali düzenlendi. 2 gün süren ve 100’e yakın genç sanatçının katıldığı festivalde,daha önce de katıldığı Pera Uluslararası Müzik Festivali’nde müzik otoritelerinden tam not alan, Erdoğan Ege Tuncer ayakta alkışlandı. Barok Dönemi eserleri, Klasik sanat veya sonatin gibi bir çok dünya klasiğinden en özel 5 eseripiyano ile çalan Erdoğan Ege Tuncer; “ Çok güzel organizasyonlar düzenleniyor ve bende ailemin desteği ile bunlara katılıyorum. Kendimi geliştirmek adına benim için çok önemli tecrübeler bunlar. Manisalı olarak bu tür platformlarda jürilerden ve seyircilerden aldığım tepkiler beni daha da mutlu ediyor. Bu konu da en başta bana destek olan aileme, öğretmenim Meral Yiğit Helalpara’ya ve Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’a bize bu fırsatı sunduğu için teşekkür ediyorum” dedi.  
Karşıyaka Belediyesi Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde Mozart Akademi 3. Uluslararası Piyano Festivali düzenlendi. Geçtiğimiz hafta sonu Karşıyaka’da düzenlenen festivale 45 Park AVM Yönetim Kurulu Başkanı Kayhan Erdoğan’ın torunu, Erdoğan Ege Tuncer damga vurdu.
HABER
ASUDE ONAR

Karşıyaka Belediyesi piyano sanatı ile ilgilenen geleceğin sanatçılarına kendilerini denemeleri, yeteneklerini sergilemeleri ve sahneye alışarak özgüven kazanmaları amacıyla; Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde 3. Uluslararası Piyano Festivali düzenlendi. 2 gün süren ve 100’e yakın genç sanatçının katıldığı festivalde,daha önce de katıldığı Pera Uluslararası Müzik Festivali’nde müzik otoritelerinden tam not alan, Erdoğan Ege Tuncer ayakta alkışlandı. Barok Dönemi eserleri, Klasik sanat veya sonatin gibi bir çok dünya klasiğinden en özel 5 eseripiyano ile çalan Erdoğan Ege Tuncer; “ Çok güzel organizasyonlar düzenleniyor ve bende ailemin desteği ile bunlara katılıyorum. Kendimi geliştirmek adına benim için çok önemli tecrübeler bunlar. Manisalı olarak bu tür platformlarda jürilerden ve seyircilerden aldığım tepkiler beni daha da mutlu ediyor. Bu konu da en başta bana destek olan aileme, öğretmenim Meral Yiğit Helalpara’ya ve Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’a bize bu fırsatı sunduğu için teşekkür ediyorum” dedi.




 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.