Erken Seçim Kararının Ardından Gazetemiz Denge Manisa Sokaklarının Nabzını Tuttu.

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2018 - 15:58, Güncelleme: 20.04.2018 - 15:58
 

Erken Seçim Kararının Ardından Gazetemiz Denge Manisa Sokaklarının Nabzını Tuttu.

İşte Manisalıların Seçim Değerlendirmeleri
HABER CANER KILIÇ “Ben bu konularda konuşmak istemiyorum. Çünkü siyaset bu. Konuşurum, Yanlış kelimeler kullanırım, bir takım çevrelerin de tepkisini almak istemiyorum. Tabii ki bu erken değil, baskın bir seçim. Erken diyemeyiz, çünkü 2 aylık bir sürede erken seçim olmaz. O yüzden baskın seçimdir. Ne düşünüyorlar, nasıl uygulayacaklar bilemiyoruz ama ülkemiz için hayırlısı olsun.”   “Bir vatandaş olarak hem şaşırdım, hem de Tayyip Bey’in gidici olduğunu gördüm. Bundan da mutluluk duyarım. 18 yıldan beri ayakta kalan bir kişinin, böyle yapması olağanüstü bir şey değil. Belki bu seçimden sonra bir seçim daha yapar. Zaten tek parti şeklinde yönetiliyoruz. Onun ağzından her çıkan, illa olacaksa bu bir istibdat devridir. İsmail Kahraman gibi bir Meclis Başkanıyla anlaşarak, Atatürk’ün adını hiç geçirmemesi olacak şey değil. İnsanların bir lidere saygısı vardır. Onun yoksa benim var arkadaş!”   “Ben bir değerlendirme yapmak istemiyorum. Bunu büyüklerimiz daha iyi bilirler. Çünkü ben devlet memuruyum. Fazla da yorum yapmak istemiyorum.”   “Ekonominin rayında gitmediğini, kendileri de biliyorlardı. Devlet Bahçeli’ye ağız yaptırdılar, konuşturdular. Erdoğan tükürdüğünü yalamamak için, Bahçeliyi konuşturdu. Sonra çıkıp ‘Haberimiz yoktu’diyor. Yarım saatte ne çabuk anlaştılar da, böyle bir karar aldılar. Sonlarının geldiğini düşünüyorum ben. Biz vatandaş olarak her zaman hazırız. Yeterki seçimlerde katakulli olmasın. Sandıklarda çalma çırpma olmasın. Bizim halkımız akıllıdır. Bir adamı yüceltir de, indirir de. Geçmişte bunları gördük.”   “Erken seçim beklemiyorduk ama bu seçim kararı memleketimiz için hayırlı bir karar oldu.” “Bizlik bir durum yok. Biz oyumuzu kullanacağız. Erken de olsa geç de olsa, oyunu nereye kullanacaksan yine kullanacaksın. Değişen bir şey yok.”   “Seçimi bekliyorduk ve karar verildi. Hodri meydan. Herkes istiyordu, biz de hazırız. Sıkıntı olacak bir durum yok.  Başkanlık sistemine geçilecekti zaten. Başkanlık sistemine geçildi ama hala cumhurbaşkanı, başbakan var. Biran önce sistem değişecek, vatandaş da ona göre tercihini yapacak. Önce yada sonra hiç farketmez. Ülkemiz ve halkımız için hayırlısı olsun.”   “Hükümetin kararı bu. Çok da bir şey diyemiyoruz. Herkes için hayırlısı olsun. Bu karara şaşırdık ama vatandaşlık görevimizi yapıp, oyumuzu kullanacağız.”   “2019 olsa daha iyi olurdu. Çünkü hazırlık yok. İnsanlar 2019 diye bekliyordu. Kararsızlar da hazır değil. Herkes şok olmuş durumda.”  
İşte Manisalıların Seçim Değerlendirmeleri
HABER
CANER KILIÇ

“Ben bu konularda konuşmak istemiyorum. Çünkü siyaset bu. Konuşurum, Yanlış kelimeler kullanırım, bir takım çevrelerin de tepkisini almak istemiyorum. Tabii ki bu erken değil, baskın bir seçim. Erken diyemeyiz, çünkü 2 aylık bir sürede erken seçim olmaz. O yüzden baskın seçimdir. Ne düşünüyorlar, nasıl uygulayacaklar bilemiyoruz ama ülkemiz için hayırlısı olsun.”
 
“Bir vatandaş olarak hem şaşırdım, hem de Tayyip Bey’in gidici olduğunu gördüm. Bundan da mutluluk duyarım. 18 yıldan beri ayakta kalan bir kişinin, böyle yapması olağanüstü bir şey değil. Belki bu seçimden sonra bir seçim daha yapar. Zaten tek parti şeklinde yönetiliyoruz. Onun ağzından her çıkan, illa olacaksa bu bir istibdat devridir. İsmail Kahraman gibi bir Meclis Başkanıyla anlaşarak, Atatürk’ün adını hiç geçirmemesi olacak şey değil. İnsanların bir lidere saygısı vardır. Onun yoksa benim var arkadaş!”
 
“Ben bir değerlendirme yapmak istemiyorum. Bunu büyüklerimiz daha iyi bilirler. Çünkü ben devlet memuruyum. Fazla da yorum yapmak istemiyorum.”
 
“Ekonominin rayında gitmediğini, kendileri de biliyorlardı. Devlet Bahçeli’ye ağız yaptırdılar, konuşturdular. Erdoğan tükürdüğünü yalamamak için, Bahçeliyi konuşturdu. Sonra çıkıp ‘Haberimiz yoktu’diyor. Yarım saatte ne çabuk anlaştılar da, böyle bir karar aldılar. Sonlarının geldiğini düşünüyorum ben. Biz vatandaş olarak her zaman hazırız. Yeterki seçimlerde katakulli olmasın. Sandıklarda çalma çırpma olmasın. Bizim halkımız akıllıdır. Bir adamı yüceltir de, indirir de. Geçmişte bunları gördük.”
 
“Erken seçim beklemiyorduk ama bu seçim kararı memleketimiz için hayırlı bir karar oldu.”
“Bizlik bir durum yok. Biz oyumuzu kullanacağız. Erken de olsa geç de olsa, oyunu nereye kullanacaksan yine kullanacaksın. Değişen bir şey yok.”
 
“Seçimi bekliyorduk ve karar verildi. Hodri meydan. Herkes istiyordu, biz de hazırız. Sıkıntı olacak bir durum yok.  Başkanlık sistemine geçilecekti zaten. Başkanlık sistemine geçildi ama hala cumhurbaşkanı, başbakan var. Biran önce sistem değişecek, vatandaş da ona göre tercihini yapacak. Önce yada sonra hiç farketmez. Ülkemiz ve halkımız için hayırlısı olsun.”
 
“Hükümetin kararı bu. Çok da bir şey diyemiyoruz. Herkes için hayırlısı olsun. Bu karara şaşırdık ama vatandaşlık görevimizi yapıp, oyumuzu kullanacağız.”
 
“2019 olsa daha iyi olurdu. Çünkü hazırlık yok. İnsanlar 2019 diye bekliyordu. Kararsızlar da hazır değil. Herkes şok olmuş durumda.”
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.