ESKİ ESNAFA BÜYÜKŞEHİR’DEN YENİ YIL HEDİYESİ

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.01.2017 - 08:18, Güncelleme: 12.01.2017 - 08:18
 

ESKİ ESNAFA BÜYÜKŞEHİR’DEN YENİ YIL HEDİYESİ

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Hatuniye Camisi’nin etrafındaki eski iş yerlerini ücretsiz olarak tadilata aldı. Mart ayı sonuna kadar 250 iş yerinin ahşap çerçeve yapısına kavuşturulacağını belirten esnaflar, yapılan bu hizmetin müşteri potansiyelini arttıracak olmasından dolayı oldukça mutlu.
HABER CANAN GÜNGÖR Modern binaların arasında kalan ve eski cazibesini yitiren Kurşunlu Han çevresi, bit pazarı ve Hatuniye Camisi’nin etrafındaki dükkanlara Manisa Büyükşehir Belediyesi el attı. Sahipli ve vakıflara bağlı her işyerinin vitrin düzenlemesini ücretsiz olarak üstlenen Büyükşehir, alana yenilikler katarak çarşıyı hareketlendirecek. Maddi imkansızlıklardan dolayı dükkanlarını yenileme fırsatı bulamadıklarını belirten esnaflardan Tahsin Deniz Bilgin şu açıklamalarda bulundu; “Çarşı esnafı olarak bu uygulamadan son derece memnunuz. Nasıl olmayalım? Esnaflar olarak Büyükşehir Belediyesi’ne nasıl teşekkür edeceğiz bilemiyoruz. Bu yenileme çalışması ile işlerimiz açılacak diye düşünüyoruz. Yağan yağmurlar bizi çok mağdur bıraktı, dükkanlarımız bakımsızlıktan hep sular içinde kaldı. Belediyemiz sadece vitrini yapıp bırakmıyor, dükkanlarımızdaki aksaklıkları da tadilat kapsamına alıyor.’ ‘MART AYINDA BİTİRMİŞ OLACAĞIZ’ Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin başlatmış olduğu yenileme ve sağlamlaştırma çalışmasına gören alan firma temsilcisi Muhammet Boz; ‘Mart ayı sonuna kadar 250 işyerinin ahşap kaplamalarını bitirmiş olacağız. Bitirip teslim ettiğimiz ve işlerine devam eden esnaflarımız var. Çok mutlular iş yerlerine şevk ile geliyorlar. Dükkanların içinde akan yerler, kırık yerler vs gibi sorunları da elimizden geldiğince düzenliyoruz, sağlamlaştırıyoruz. ‘dedi.      
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Hatuniye Camisi’nin etrafındaki eski iş yerlerini ücretsiz olarak tadilata aldı. Mart ayı sonuna kadar 250 iş yerinin ahşap çerçeve yapısına kavuşturulacağını belirten esnaflar, yapılan bu hizmetin müşteri potansiyelini arttıracak olmasından dolayı oldukça mutlu.
HABER
CANAN GÜNGÖR

Modern binaların arasında kalan ve eski cazibesini yitiren Kurşunlu Han çevresi, bit pazarı ve Hatuniye Camisi’nin etrafındaki dükkanlara Manisa Büyükşehir Belediyesi el attı. Sahipli ve vakıflara bağlı her işyerinin vitrin düzenlemesini ücretsiz olarak üstlenen Büyükşehir, alana yenilikler katarak çarşıyı hareketlendirecek. Maddi imkansızlıklardan dolayı dükkanlarını yenileme fırsatı bulamadıklarını belirten esnaflardan Tahsin Deniz Bilgin şu açıklamalarda bulundu; “Çarşı esnafı olarak bu uygulamadan son derece memnunuz. Nasıl olmayalım? Esnaflar olarak Büyükşehir Belediyesi’ne nasıl teşekkür edeceğiz bilemiyoruz. Bu yenileme çalışması ile işlerimiz açılacak diye düşünüyoruz. Yağan yağmurlar bizi çok mağdur bıraktı, dükkanlarımız bakımsızlıktan hep sular içinde kaldı. Belediyemiz sadece vitrini yapıp bırakmıyor, dükkanlarımızdaki aksaklıkları da tadilat kapsamına alıyor.’

‘MART AYINDA BİTİRMİŞ OLACAĞIZ’
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin başlatmış olduğu yenileme ve sağlamlaştırma çalışmasına gören alan firma temsilcisi Muhammet Boz; ‘Mart ayı sonuna kadar 250 işyerinin ahşap kaplamalarını bitirmiş olacağız. Bitirip teslim ettiğimiz ve işlerine devam eden esnaflarımız var. Çok mutlular iş yerlerine şevk ile geliyorlar. Dükkanların içinde akan yerler, kırık yerler vs gibi sorunları da elimizden geldiğince düzenliyoruz, sağlamlaştırıyoruz. ‘dedi.
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.