Esnafa darbe üstüne darbe!

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.01.2021 - 11:23, Güncelleme: 28.01.2021 - 11:23
 

Esnafa darbe üstüne darbe!

Manisa’da Küçük Sanayi Sitesi’nde 2 gündür yaşanan elektrik kesintisi, koronavirüs salgını nedeniyle iş yapamaz hale gelen esnafı daha da mağdur etti. Çoğu esnaf, elektrikli kepenk kullandığı için dükkanlarının kapısını dahi açamıyor.
Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi’nde 2 gündür yaşanan elektrik kesintisi esnafı canından bezdirdi. Elektrikli kepenk kullanan esnaflar dükkanlarını kapısını dahi açamazken, kol gücüyle açılan kepenk kullanan esnaflar ise dükkanlarını açsa bile iş yapamadıkları için günlerini siftahsız kapatmak zorunda kaldı. Koronavirüs salgını nedeniyle zaten zor günler geçiren esnaf, üstüne bir de elektrik kesintileri yaşayınca hiçbir iş yapamadıklarını belirterek, bu durumu ‘darbe üstüne darbe’ olarak nitelendirdi. Sohbet Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. “KEPENKLERİMİZİ DAHİ AÇAMIYORUZ” Sanayi sitesinde son günlerde sıkça yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle çok büyük sıkıntılar yaşadıklarını belirten Hakan Sabancı isimli sanayi esnafı, bu sorunun çözümüne yönelik kalıcı bir çözüm yolunun bulunmasını istedi. Esnaf Sabancı, “Sanayi de şu elektrik kesintisinden çektiğimiz sıkıntıyı başka hiçbir şeyden çekmiyoruz. Şuanda elektrik olmadığından dolayı kepenklerimizi dahi açamıyoruz. İki gündür elektrik yok. Bir de, sanayi de gelişeceğiz diyoruz. Nasıl gelişeceğiz elektrik olmadan? Devletten beklediğimiz, sanayi esnafının bu sorunuyla ilgilenmeleri. Yukarıdaki elektrik kablolarını yer altından geçirip bu elektrik kesintisi sorununu çözmelerini istiyoruz” dedi. ELEKTRİĞİN GELMESİNİ BEKLİYORLAR 2 gündür elektrik olmayınca, Sekma Makine ve Yücel Tarım işletmesinde çalışan esnaf, gün boyu elektrik gelmesini bekliyor. - ÖZEL HABER- ÖZLEM ŞAHİN-
Manisa’da Küçük Sanayi Sitesi’nde 2 gündür yaşanan elektrik kesintisi, koronavirüs salgını nedeniyle iş yapamaz hale gelen esnafı daha da mağdur etti. Çoğu esnaf, elektrikli kepenk kullandığı için dükkanlarının kapısını dahi açamıyor.

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi’nde 2 gündür yaşanan elektrik kesintisi esnafı canından bezdirdi. Elektrikli kepenk kullanan esnaflar dükkanlarını kapısını dahi açamazken, kol gücüyle açılan kepenk kullanan esnaflar ise dükkanlarını açsa bile iş yapamadıkları için günlerini siftahsız kapatmak zorunda kaldı. Koronavirüs salgını nedeniyle zaten zor günler geçiren esnaf, üstüne bir de elektrik kesintileri yaşayınca hiçbir iş yapamadıklarını belirterek, bu durumu ‘darbe üstüne darbe’ olarak nitelendirdi. Sohbet Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın.

KEPENKLERİMİZİ DAHİ AÇAMIYORUZ”

Sanayi sitesinde son günlerde sıkça yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle çok büyük sıkıntılar yaşadıklarını belirten Hakan Sabancı isimli sanayi esnafı, bu sorunun çözümüne yönelik kalıcı bir çözüm yolunun bulunmasını istedi. Esnaf Sabancı, “Sanayi de şu elektrik kesintisinden çektiğimiz sıkıntıyı başka hiçbir şeyden çekmiyoruz. Şuanda elektrik olmadığından dolayı kepenklerimizi dahi açamıyoruz. İki gündür elektrik yok. Bir de, sanayi de gelişeceğiz diyoruz. Nasıl gelişeceğiz elektrik olmadan? Devletten beklediğimiz, sanayi esnafının bu sorunuyla ilgilenmeleri. Yukarıdaki elektrik kablolarını yer altından geçirip bu elektrik kesintisi sorununu çözmelerini istiyoruz” dedi.

ELEKTRİĞİN GELMESİNİ BEKLİYORLAR

2 gündür elektrik olmayınca, Sekma Makine ve Yücel Tarım işletmesinde çalışan esnaf, gün boyu elektrik gelmesini bekliyor. - ÖZEL HABER- ÖZLEM ŞAHİN-

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.