FARELİ VE HAŞERELİ MAHALLE İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.05.2018 - 07:07, Güncelleme: 19.05.2018 - 07:07
 

FARELİ VE HAŞERELİ MAHALLE İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

Gazetemiz Denge’nin, geçtiğimiz gün manşetinden yer verdiği 'Mahalleli Gece Gündüz Fare Nöbeti Tutuyor' başlıklı haberi, yetkilileri harekete geçirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş,habere konu olan mahalleye ekip göndererek, fare ve haşerelere karşı ilaçlama çalışması başlattı.
Gazetemiz Denge’nin 'Mahalleli Gece Gündüz Fare Nöbeti Tutuyor' başlıklı haberi, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni harekete geçirdi.Haberi okuduktan sonra, Yunusemre ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde ilaçlama çalışması başlatan Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, konuyla ilgili bugüne kadar herhangi bir şikâyet, müracaat olmadığını dile getirdi. Akbaş, “Ben haberi okur okumaz mahalle muhtarıyla görüştüm. Mahallede bu şekilde bir problemden haberinin olmadığını söyledi. Ama biz yine de vatandaşımızın talebini önemsiyoruz. Haşereyle mücadele ekibimizi derhal olay yerine sevk ettik.” diye konuştu. “ÇÖZÜM MERKEZİNİ ARAYIN” Haşereyle mücadele konusunda Büyükşehir Belediyesi olarak yoğun bir şekilde çalışmalar yürüttüklerini belirten Akbaş, vatandaşlara da çağrıda bulundu. Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, “Sağlık İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı haşereyle mücadele ekibimiz var. Böyle sorunlarda, ekiplerimiz gerekeni yapıyor, Vatandaşlarımız bundan sonraki süreçte, böyle sorunlarını direkt belediyemizinçözüm merkezine, sosyal medya hesaplarına, yazılı ya da sözlü olarak ulaşabilirler.” dedi. Akbaş, vatandaşların çözüm merkezine  ‘444 99 45’arayarak ulaşabileceklerini belirtti. MAHALLELİ TEŞEKKÜR ETTİ Mahalleye giden haşereyle mücadele ekibi, rögarlara, çocukların ve sokak hayvanlarının ulaşamayacakları yerlere fare zehirlerini atarakilaçlama çalışması yaptı. Haşereyle mücadele ekibini karşısında gören mahalleliler, konuya kayıtsız kalmadıkları için Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.  
Gazetemiz Denge’nin, geçtiğimiz gün manşetinden yer verdiği 'Mahalleli Gece Gündüz Fare Nöbeti Tutuyor' başlıklı haberi, yetkilileri harekete geçirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş,habere konu olan mahalleye ekip göndererek, fare ve haşerelere karşı ilaçlama çalışması başlattı.


Gazetemiz Denge’nin 'Mahalleli Gece Gündüz Fare Nöbeti Tutuyor' başlıklı haberi, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni harekete geçirdi.Haberi okuduktan sonra, Yunusemre ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde ilaçlama çalışması başlatan Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, konuyla ilgili bugüne kadar herhangi bir şikâyet, müracaat olmadığını dile getirdi. Akbaş, “Ben haberi okur okumaz mahalle muhtarıyla görüştüm. Mahallede bu şekilde bir problemden haberinin olmadığını söyledi. Ama biz yine de vatandaşımızın talebini önemsiyoruz. Haşereyle mücadele ekibimizi derhal olay yerine sevk ettik.” diye konuştu.



“ÇÖZÜM MERKEZİNİ ARAYIN”
Haşereyle mücadele konusunda Büyükşehir Belediyesi olarak yoğun bir şekilde çalışmalar yürüttüklerini belirten Akbaş, vatandaşlara da çağrıda bulundu. Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, “Sağlık İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı haşereyle mücadele ekibimiz var. Böyle sorunlarda, ekiplerimiz gerekeni yapıyor, Vatandaşlarımız bundan sonraki süreçte, böyle sorunlarını direkt belediyemizinçözüm merkezine, sosyal medya hesaplarına, yazılı ya da sözlü olarak ulaşabilirler.” dedi. Akbaş, vatandaşların çözüm merkezine  ‘444 99 45’arayarak ulaşabileceklerini belirtti.




MAHALLELİ TEŞEKKÜR ETTİ
Mahalleye giden haşereyle mücadele ekibi, rögarlara, çocukların ve sokak hayvanlarının ulaşamayacakları yerlere fare zehirlerini atarakilaçlama çalışması yaptı. Haşereyle mücadele ekibini karşısında gören mahalleliler, konuya kayıtsız kalmadıkları için Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.




 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.