FRENLERİ BOŞALDI KAVŞAKTA 4 ARACA ÇARPTI

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.07.2017 - 18:07, Güncelleme: 08.07.2017 - 18:07
 

FRENLERİ BOŞALDI KAVŞAKTA 4 ARACA ÇARPTI

İzmir’den Manisa’ya gelmekte olan kamyonun Frenleri Boşalınca, Saruhan Otel kavşağında ışıklarda beklemekte olan araçların arasına daldı. Kamyon 4 araca çarptı. Zincirleme kazada 5 kişi yaralandı.
HABER TURAN IŞIK İzmir yönünden Manisa istikametine gelmekte olan 35 BRT 92 plakalı 50 NC kamyon,  Mimar Sinan Bulvarı Saruhan Otel kavşağına yaklaştığı sırada, bir anda frenleri tutmayınca Kavşakta kırmızı ışıklarda bekleyen 45 J 1452, --45 HT 712, -- 35 UDZ 98 ve 09 RN 574 araçların arasına daldı.  Zincirleme kazada kamyon; biri servis aracı olmak üzere,  4 özel araca çarparak ancak durabildi.Ucuz Sex Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. ARAÇLAR HURDAYA DÖNDÜ, 4 KİŞİ HAFİF YARALANDI  Frenleri boşalan ve kavşak içerisinde 4 araca çarpan kamyon araçları hurdaya döndürdü. Kaza nedeniyle 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yakın hastanelere götürüldü. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı. LPG Lİ ARAÇLARI İTFAİYE KONTROL ETTİ İtfaiye ekipleri kaza yerinde LPG sistemi bulunan araçların olası tehlikeye neden olmaması amacıyla,  araçların tüp sistemlerini kontrol ederek kapattı. YOLUN BİR BÖLÜMÜ KISA SÜRELİĞİNE TRAFİĞE KAPANDI Kamyonun karıştığı zincirleme kaza nedeniyle yolun bir bölümü bir süre araç trafiğine kapalı tutuldu. Trafik ekipleri bir taraftan yolun kapanmaması için kavşak içerisini sürekli açık tutmaya çalışırken,  bir taraftan da çekicilerle kaza yapan araçların yol ortasından kaldırılmasını sağladı.  Yol yarım saat içerisinde normal trafiğe açıldı.  Trafik ekipleri tarafından kaza yerinde yapılan incelemeler sonrasında,  kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  
İzmir’den Manisa’ya gelmekte olan kamyonun Frenleri Boşalınca, Saruhan Otel kavşağında ışıklarda beklemekte olan araçların arasına daldı. Kamyon 4 araca çarptı. Zincirleme kazada 5 kişi yaralandı.
HABER
TURAN IŞIK


İzmir yönünden Manisa istikametine gelmekte olan 35 BRT 92 plakalı 50 NC kamyon,  Mimar Sinan Bulvarı Saruhan Otel kavşağına yaklaştığı sırada, bir anda frenleri tutmayınca Kavşakta kırmızı ışıklarda bekleyen 45 J 1452, --45 HT 712, -- 35 UDZ 98 ve 09 RN 574 araçların arasına daldı.  Zincirleme kazada kamyon; biri servis aracı olmak üzere,  4 özel araca çarparak ancak durabildi.Ucuz Sex Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın.



ARAÇLAR HURDAYA DÖNDÜ, 4 KİŞİ HAFİF YARALANDI 
Frenleri boşalan ve kavşak içerisinde 4 araca çarpan kamyon araçları hurdaya döndürdü. Kaza nedeniyle 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yakın hastanelere götürüldü. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı.



LPG Lİ ARAÇLARI İTFAİYE KONTROL ETTİ
İtfaiye ekipleri kaza yerinde LPG sistemi bulunan araçların olası tehlikeye neden olmaması amacıyla,  araçların tüp sistemlerini kontrol ederek kapattı.



YOLUN BİR BÖLÜMÜ KISA SÜRELİĞİNE TRAFİĞE KAPANDI
Kamyonun karıştığı zincirleme kaza nedeniyle yolun bir bölümü bir süre araç trafiğine kapalı tutuldu. Trafik ekipleri bir taraftan yolun kapanmaması için kavşak içerisini sürekli açık tutmaya çalışırken,  bir taraftan da çekicilerle kaza yapan araçların yol ortasından kaldırılmasını sağladı.  Yol yarım saat içerisinde normal trafiğe açıldı.  Trafik ekipleri tarafından kaza yerinde yapılan incelemeler sonrasında,  kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.




 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.