GDZ KIRSAL MAHALLELERDEKİ SORUNLARI ÇÖZECEK

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.04.2017 - 11:05, Güncelleme: 26.04.2017 - 11:05
 

GDZ KIRSAL MAHALLELERDEKİ SORUNLARI ÇÖZECEK

Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, yaklaşık 1 yıl önce İzmir’den Manisa’ya atanan GDZ Elektrik Dağıtım İl Müdürü Mehmet Buharalıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Buharalıoğlu, Yumrukaya’ya Manisa’ya yaptıkları hizmetler hakkında bilgiler verdi.
HABER ASUDE ONAR Manisa’nın 17 ilçesine ‘Üstün Teknoloji ile İyi Hizmet’ sunmayı hedefleyen GDZ Elektrik Dağıtım’ın İl Müdürü Mehmet Buharalıoğlu, Yumrukaya’yı makamında ağırladı. Annesinin de Alaşehirli olduğunu vurgulayan Buharalıoğlu; “80 yılında Aydın’da hizmete başladım. Aydın, Denizli, Muğla ve İzmir’in ardından Manisa’ya atanarak hemşerilerine hizmet vermekten son derece mutluyum” diyerekGDZ’nin Manisa’da yaptığı hizmetleri ve gelecek yıllar için planladıkları çalışmaları paylaştı.   “BİZ TEDAŞ’IN İŞLETMECİSİ KONUMUNDAYIZ” Uzun yıllardır Türkiye’de TEDAŞ ismi ile hizmet veren devlete ait şirketin halen daha varlığını sürdürdüğünü belirten Buharalıoğlu; “ TEDAŞ halen daha devam ediyor. O zaten devlete ait bir şirket. GDZ olarak biz TEDAŞ’ın mülkü olan elektrik şebekesinin işletmeciliğini yapıyoruz. Biz mevcut tesisleri ayakta tutuyoruz, ihtiyaç olan şebekeyi bizler TEDAŞ adına yapıyoruz” dedi. “GEÇEN YILIN YATIRIMINI ARTTIRACAĞIZ” GDZ olarak Türkiye genelinde son özelleşen şirketlerden oldukları için yatırımlar esnasında bir takım eksiklerin oluştuğunu belirten Buharalıoğlu; “ Özelleşme öncesi yatırımlarda bir takım eksiklikler meydana geldi. Biz bu eksiklikleri hızlı bir şekilde telafi etmeye çalıştık. Halen daha büyük rakamlar ile Manisa için yatırımlar yapıyoruz.Geçen yıl için 58 milyon lira gibi büyük bir yatırım yaptık. Bu yıl yapacağımız yatırım da bu miktarın altında olmayacak. Muhtemelen daha üzerine de çıkmış olacağız. Geçmişten kalan büyük bir birikinti var, onun çoğunu hal ettik.Bir de eski şebekemiz var, bundan 35-40 yıl önce yapılan artık kırsal mahalle dediğimiz yerlerde; bu geride kalan 4 yılda şehir şebekelerine ağırlık verdik. Bu yılda keza öyle ama önümüzdeki yıldan itibaren kırsal mahallelerimize ağırlık vermeye başlayacağız” diye konuşarak Manisalılara müjde verdi. “ MUHTARLARLA ÇALIŞMA BAŞLATTIK” Vatandaşın planlı, plansız elektrik kesintilerinde ya da yaşanan doğal afetler sonucu oluşan şebeke ile ilgili problemlerde kendilerine ulaşmalarının artık çok kolay olduğunu belirten GDZ Elektrik Dağıtım İl Müdürü Mehmet Buharalıoğlu; “Çağrı merkezimizde çalışan personel sayısı bir hayli arttı. Artık aradığınızda ‘Bekleyen sırası 37’ gibi arayan kişiyi demoralize edecek bir seslendirme ya da uzun uzun çalan bir müzik dinlemiyorlar. Aradıkları gibi en fazla 2 dakika içerisinde çağrı temsilcimiz vatandaş ile buluşuyor. Ege Bölgesi’nde bulunan GDZ’lerin hepsi Denizli’de ki çağrı merkezine bağlı. Bu konuda kendimizi çok geliştirdik. 186’dan ya da 0850 800 0186’yı günün her saatinde tuşlayabilirler. Ayrıca mahalle muhtarlarımızla çalışma başlattık. Bu konuda onlar için özel numaralar tahsis ettik. Mahalle sakinleri ile daha rahat irtibat kurmaları için.  GDZ’nin internet sitesinde de planlı kesintilerden haftalık kesinti programlarımızı görebilirler” ifadelerine yer verdi.        
Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, yaklaşık 1 yıl önce İzmir’den Manisa’ya atanan GDZ Elektrik Dağıtım İl Müdürü Mehmet Buharalıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Buharalıoğlu, Yumrukaya’ya Manisa’ya yaptıkları hizmetler hakkında bilgiler verdi.
HABER
ASUDE ONAR


Manisa’nın 17 ilçesine ‘Üstün Teknoloji ile İyi Hizmet’ sunmayı hedefleyen GDZ Elektrik Dağıtım’ın İl Müdürü Mehmet Buharalıoğlu, Yumrukaya’yı makamında ağırladı. Annesinin de Alaşehirli olduğunu vurgulayan Buharalıoğlu; “80 yılında Aydın’da hizmete başladım. Aydın, Denizli, Muğla ve İzmir’in ardından Manisa’ya atanarak hemşerilerine hizmet vermekten son derece mutluyum” diyerekGDZ’nin Manisa’da yaptığı hizmetleri ve gelecek yıllar için planladıkları çalışmaları paylaştı.
 
“BİZ TEDAŞ’IN İŞLETMECİSİ KONUMUNDAYIZ”
Uzun yıllardır Türkiye’de TEDAŞ ismi ile hizmet veren devlete ait şirketin halen daha varlığını sürdürdüğünü belirten Buharalıoğlu; “ TEDAŞ halen daha devam ediyor. O zaten devlete ait bir şirket. GDZ olarak biz TEDAŞ’ın mülkü olan elektrik şebekesinin işletmeciliğini yapıyoruz. Biz mevcut tesisleri ayakta tutuyoruz, ihtiyaç olan şebekeyi bizler TEDAŞ adına yapıyoruz” dedi.

“GEÇEN YILIN YATIRIMINI ARTTIRACAĞIZ”
GDZ olarak Türkiye genelinde son özelleşen şirketlerden oldukları için yatırımlar esnasında bir takım eksiklerin oluştuğunu belirten Buharalıoğlu; “ Özelleşme öncesi yatırımlarda bir takım eksiklikler meydana geldi. Biz bu eksiklikleri hızlı bir şekilde telafi etmeye çalıştık. Halen daha büyük rakamlar ile Manisa için yatırımlar yapıyoruz.Geçen yıl için 58 milyon lira gibi büyük bir yatırım yaptık. Bu yıl yapacağımız yatırım da bu miktarın altında olmayacak. Muhtemelen daha üzerine de çıkmış olacağız. Geçmişten kalan büyük bir birikinti var, onun çoğunu hal ettik.Bir de eski şebekemiz var, bundan 35-40 yıl önce yapılan artık kırsal mahalle dediğimiz yerlerde; bu geride kalan 4 yılda şehir şebekelerine ağırlık verdik. Bu yılda keza öyle ama önümüzdeki yıldan itibaren kırsal mahallelerimize ağırlık vermeye başlayacağız” diye konuşarak Manisalılara müjde verdi.

“ MUHTARLARLA ÇALIŞMA BAŞLATTIK”
Vatandaşın planlı, plansız elektrik kesintilerinde ya da yaşanan doğal afetler sonucu oluşan şebeke ile ilgili problemlerde kendilerine ulaşmalarının artık çok kolay olduğunu belirten GDZ Elektrik Dağıtım İl Müdürü Mehmet Buharalıoğlu; “Çağrı merkezimizde çalışan personel sayısı bir hayli arttı. Artık aradığınızda ‘Bekleyen sırası 37’ gibi arayan kişiyi demoralize edecek bir seslendirme ya da uzun uzun çalan bir müzik dinlemiyorlar. Aradıkları gibi en fazla 2 dakika içerisinde çağrı temsilcimiz vatandaş ile buluşuyor. Ege Bölgesi’nde bulunan GDZ’lerin hepsi Denizli’de ki çağrı merkezine bağlı. Bu konuda kendimizi çok geliştirdik. 186’dan ya da 0850 800 0186’yı günün her saatinde tuşlayabilirler. Ayrıca mahalle muhtarlarımızla çalışma başlattık. Bu konuda onlar için özel numaralar tahsis ettik. Mahalle sakinleri ile daha rahat irtibat kurmaları için.  GDZ’nin internet sitesinde de planlı kesintilerden haftalık kesinti programlarımızı görebilirler” ifadelerine yer verdi.
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.