GEDİZ'E YAYALAR İÇİN YOL YAPILIYOR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.06.2018 - 08:31, Güncelleme: 26.06.2018 - 08:31
 

GEDİZ'E YAYALAR İÇİN YOL YAPILIYOR

Gediz Köprüsü'nden araçların dışında yayalar için de köprüye yan yol yapılıyor
Yunusemre ilçesi Muradiye Mahallesi ile MCBÜ kampüsüne giden yeni yolun Gediz üzerindeki köprüsüne araçlar dışında yayalarında kullanması için Gediz Köprüsü’nün her iki tarafına yaya geçit köprüsü yapılmaya başlandı.   HUMMALI BİR ÇALIŞMA BAŞLATILDI Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan duble yol çalışmaları bir taraftan sürdürülürken bir taraftan da köprü yanına özellikle MCBÜ’deki öğrencilerin Muradiye’ye yaya geldikleri sırada araçların yoluna girmeden yaya kaldırımı ve köprüyü kullanarak geçmeleri için bu çalışmanın yapıldığı belirtildi. Gerek duble yolun tamamlanması gerekse yayalar için yapılan köprünün tamamlanması için Büyükşehir Belediyesi tarafından hummalı çalışma başlatıldı.  
Gediz Köprüsü'nden araçların dışında yayalar için de köprüye yan yol yapılıyor

Yunusemre ilçesi Muradiye Mahallesi ile MCBÜ kampüsüne giden yeni yolun Gediz üzerindeki köprüsüne araçlar dışında yayalarında kullanması için Gediz Köprüsü’nün her iki tarafına yaya geçit köprüsü yapılmaya başlandı.



 

HUMMALI BİR ÇALIŞMA BAŞLATILDI
Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan duble yol çalışmaları bir taraftan sürdürülürken bir taraftan da köprü yanına özellikle MCBÜ’deki öğrencilerin Muradiye’ye yaya geldikleri sırada araçların yoluna girmeden yaya kaldırımı ve köprüyü kullanarak geçmeleri için bu çalışmanın yapıldığı belirtildi. Gerek duble yolun tamamlanması gerekse yayalar için yapılan köprünün tamamlanması için Büyükşehir Belediyesi tarafından hummalı çalışma başlatıldı.





 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.